סגרתי שירות ב"ה ו...צריכה עזרה!!!צ'ופצ'יקה
כשהכל יהיה סגורחלילית אלט
מזל טוב!
מזל טובפרח-אש
חשבת על כל ההשלכות שיכולות להיות לבית שלך בגלל השירות ? אני יודעת על מישהי שלא ביררה מספיק והצתערה על זה מאוד אחכ
לדעתי גם אם אין לזה השלכות על התקן עצמו כדאי לידע את הרכזת בזמן שהיה לה אופציה למצוא בת נוספת כי יש מצב שיש בנות שמיכות ולא סוגרות שירות בגלל מקום במדרשה ויכול להיות שהרכזת יודעת משהו שאת לא על הבית ספר שיהיה לך הייתי בתור נשואה ואז צריך למצוא גם לשם בת...
לדעתי כדאי לך לעשות שנה בתקן ביתלטובה
קודם כל תהיי סגורה לגבי החתונה.44444
זה לא אמור להפריע לרכזת... לך זה אולי יפריע יותרבלדרית
השירות משלם 1000 שקל בערך, האם תשלמו שכירות/ מים/חשמל/אוכל לעצמכם? כי תקן בית בונה על זה שגרים אצל ההורים. בנוסף תשקלי מה יקרה אם תיכנסי ב''ה להריון? האם את רוצה להספיק ללמוד לפני או למצוא עבודה אמיתית? וגם, מה עושה הבעל, מה דעתו בעניין?
בדרך כלל מי שמתחתנות צעירות מוותרות על השירות... כי צריך לדאוג קודם לבית ואז למדינה.
ומזל טוב! ותזכרי שמה שלא תבחרי יהיה בסדר וב''ה יהיה זמן להכל.
תקן בית עם כלכלה עצמית (אוכל) זה 856.46 לחודש
א"י השלמה
זה תקן חוץ. תקן בית זה 780 בערך.(אהבת עולם)
האמת שאני די סגורה על זה, לפחות לפני מה ששלחו ליא"י השלמה
תקן בית זה 770.שאלה33
תגובה חשובה!!!44444
ממליצה לוותר על השירותאל הר המוריה
זה הזמן להתחיל להבין את הכיוון שלך בחיים, ואין לך הרבה זמן לזה.
הכי נורא בעייני זה להתקע בבית עם ילדים סתם כי אין לך ניסיון בשום דבר ואין לך מושג מה לעשות עם עצמך.
חוץ מזה, העניין הכלכלי, בעלי היה בצבא כשהיינו נשואים, במשך שנה וחצי קיבלנו 1000 שח בחודש, כל כך הרבה כסף איבדנו בגלל זה, וזה משפיע לעוד המון המון שנים....
מה עם בעלך לעתיד, הוא עשה כבר צבא?
כי אם לא, עוד שיקול טוב לעזוב את זה.
תראי, אולי היום כסף זה נראה לך שטויות, אבל כסף משפיע על היכולת להחזיק משפחה בעז"ה, שזה אידיאל הרבה יותר גדול משנת שירות..
כלכלית, אם הבעל בצבא מקבלים יפהרבע ל7

(מניסיון. מוזמנת לאישי אם יש לך שאלות)
אז ככה.נעשה ונצליח!
הסיבה העיקרית היא לכאורה שטחית אך משמעותית מאוד. מוסדות אקדמאים רבים וכן מקומות עבודה בתחומים מסויימים ידרשו ממך אישור שירות לאומי על מנת להתקבל.
בנוסף, אם כבר חושבים כלכלית, אין אפשרות לקבל מלגות לימודים רבות מאוד ללא שירות לאומי...
מעבר לכך, שירות לאומי עשוי להיות חוויה גם כנשואה... היכרות עם עבודת צוות או תחומים אחרים יכולים לשרת אותך בהמשך.
בכל אופן בהצלחה והחלטות טובות!
ש"ל עוזר למשכנתא לא?לטובה
לגבי מקומות עבודה- מעולם לא בקשו ממני. הוא גם ככה לא רלוונטי44444
לגבי הסוף, אני ממש מסכימה ששרות לאומי מפתח כישורי חיים שכוללים בין השאר עבודת צוות וכד'...
עזר לי בהנחה משמעותית ללימודים.לטובהאחרונה
אנחנו התחתנוחנה צוריה

מוזמנת לאישי.
בהצלחה.
אני וויתרתי על שרותאני והגיטרה
אני מרגישה שאם בעז"ה את מתחתנת, הדבר הנכון הוא להתחיל ללמוד או לעשות דברים לקראת זה.
וגם כמובן, להיות מסוגלת להרוויח כסף בצורה מסודרת.
תקן עד 4 לא משאיר כ"כ פנאי לעבודה, אבל תאורטית אפשרי.
בהצלחה בכל, מוזמנת לאישי
אם את הולכת להתחתן בשלב מוקדם של השירות,הלוי
או שתתחתני אחרי השירות או שתבטלי אותו.
כדאי לשאול
הכל מאת ה'
וגם בדרך כלל בבית ספר יסודי לא חושבת שלרכזת מפריע שהבת נשואה .נגיד בתקנים שהם בשעות נגיד 9 עד 5 בערך או שלפעמים אלו תקנים שעובדים בחופשים וזה תקן שהוא אינטנסיבי מבחינת השעות אז אולי זה יותר מפריע האיזון של השעות.. לדוגמא יש לי חברה שהיא בקופת חולים ופחות מרשים לה חופשים בשישי וכדומה..או שצריך אותן גם בשעות אחרות.. ותקן של בית ספר יסודי מתגמשים מאוד בעניין ..
זה קצת בגדול על תקן שהוא בית ספר יסודי..
ואת צריכה לראות אם זה מסתדר לך.. זה ממש תלוי בזוג עצמו והתנאים שלכם. יש גם בנות שהתחתנו באזור חנוכה והמשיכו את השירות שלהן ויש כאלה שפשוט מוותרות על השירות מראש כדי להתחיל לפרנס בית.. זו באמת התלבטות.. לגבי עבודה עם שירות- אני בבית ספר יסודי ו 8 עד 4 זה מעייף ותחשבי שאת חוזרת לבית משלך בסוף כל יום.. ובנוסף לעבוד זה מאוד קשה .. יש כאלה בנות נגיד בדירה שלי שהן כמעט ולא חוזרות הביתה ורוב היום הן לא בבית וכשאת נשואה זה אינטנסיבי מאוד גם לעשות שירות וגם לעבוד.. כי אחרת את לא תיהי בבית..והבית פשוט נדחק הצידה וזה לא כייף להתחיל את הדרך שאתם מתראים רק מאוחר מאוד בלילה או שיש גם מטלות ודברים אחרים בנוסף אחרי התקן שצריך לעשות.. וזה דורש..
כדאי לך גם לרשום בדף את היתרונות והחסרונות זה יעזור יותר.. ויהיה בסדר בע"ה!
מזל טוב! ובהצלחה בכל מה שתבחרי..

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו