תחרות "האיש הטיפש"כיבשוש

באינטרנט ישנו אתר הנקרא "DARVIN AWARDS" בו ניתנים פרסים לאנשים הכי מטומטמים בעולם .

הטקסט הבא הינו תרגום מאנגלית של מאמר אשר כותרתו "פרסים לאידיוטים של שנת 2000".
אידיוט מס' 1 .
סטודנט לרפואה אשר למד טוקסיקולוגיה (תורת הרעלים) היה בתורנות במרכז החירום להרעלות. יום אחד התקשרה גברת די מבוהלת בגלל שהיא תפסה את בתה הקטנה אוכלת נמלים. הסטודנט הרגיע את הגברת שהנמלים אינן מזיקות ואינן רעילות, ולפיכך לא יגרמו לנזק והיא לא צריכה להחיש את בתה לבית החולים. הגברת נרגעה, וכבדרך אגב הזכירה בסוף השיחה, כי נתנה לבתה רעל נמלים במטרה להרוג את הנמלים? היא הופנתה מייד לבית החולים הקרוב לביצוע שטיפת קיבה לבתה .

הנה הפרס שלך גבירתי. ענדי אותו בגאווה.

אידיוט מס' 2 .
מתברר שלפני כמה שנים החליטו כמה עובדים של בואינג לפרק רפסודת הצלה מאחד ממטוסי ה747-. הם פירקו אותו בהצלחה ולקחו לביתו של אחד מהם. כשהם לקחו אותו לשייט על הנהר, הם הופתעו מהגעתם של מסוק וצוותי הצלה. מתברר שהמסוק ענה לאיתות המצוקה , אשר החל לפעול לאחר הניפוח האוטומטי של הרפסודה. מיותר לציין כי העובדים הללו כבר לא עובדים בבואינג.

הנה הפרס שלכם, חבר'ה. אל תרטיבו אותו, הצבע ירד .

אידיוט מס' 3 .
סיפור אמיתי מסן-פרנסיסקו: אדם אשר חיכה לשדוד סניף של BANK OF AMERICA? כתב על אחד מפתקי הבנק : "this iz a stikkup, put all your muny in this bag"..בזמן העמידה בתור, הוא החל לדאוג שמישהו ראה אותו כותב את הפתק ואולי יקראו למשטרה. לכן נטש את התור ויצא מהבנק. הוא חצה את הרחוב ונגש לסניף של הבנק המתחרה WELLS FARGO. אחרי עמידה של מס' דקות בבנק, הוא הגיש לפקידה את הפתק . הפקידה, מתוך התבוננות קצרה בשגיאות כתיב של הלקוח, הבינה כי לא מדובר בגאון הדור, השיבה לשודד כי אינה יכולה לקבל את הפתק כיוון שנכתב על דף של הבנק המתחרה ועליו לחזור לבנק ההוא, או לכתוב את הפתק מחדש על טופס שלהם. השודד המבולבל, אשר לא היה בטוח מה לעשות, ענה "או קיי" ועזב את הסניף. הוא נתפס דקות מאוחר יותר בסניף של BANK OF AMERICA בזמן שהמתין בתור לפקיד.

אנחנו לא ניתן לבחור הזה בכלל פרס. הוא בכלל לא יצליח לקרוא מה כתוב עליו .

אידיוט מס' 4.
נהג אשר נתפס שלא בידיעתו ע"י מערכת אוטומטית לבדיקת מהירות וצולם על ידה, קיבל מהמשטרה את התמונה של מכוניתו וצילום של דו"ח הנהיגה שלו ע"ס 40 $. הנהג החכמולוג שלח בתמורה למשטרה צילום של שתי שטרות של 20 $. בתגובה הוא קיבל מהמשטרה צילום נוסף בדואר , הפעם של אזיקים. הנהג הבין את הרמז והפעם שלח 40 $ בצ'יק צק .

עוד פרס (למרות שלבחור הזה היה רעיון שווה מחשבה !)

אידיוט מס' 5.
שודד שדד חנות משקאות חריפים באיומי רובה. לאחר שרוקן את הקופה, נחה עינו על בקבוק וויסקי והוא דרש גם אותו. המוכר לא היה מוכן לתת לבחור את הבקבוק, בטענה כי אינו נראה מעל גיל 21. כאשר השודד התעקש, הוא התבקש למסור תעודה מזהה. בלי לחשוב הרבה שלף השודד את רשיון הנהיגה שלו והראה למוכר, אשר הסכים איתו כי הוא מעל 21. לאחר שהשודד עזב, התקשר המוכר למשטרה ומסר את שמו של השודד, פרטיו ומקום מגוריו. השודד נעצר לאחר שעתיים .

אני לא חושב שיכול להיות פרס שיצדיק את הטמטום שלו .

אידיוט מס' 6 .
זוג שודדים במישיגן נכנס לחנות תקליטים עם אקדחים שלופים. הראשון צעק "שאף אחד לא יזוז!". כאשר שותפו זז, הוא נבהל ופלט כדור שפגע בחברו.

הבחור הזה לא צריך פרס. הוא בטח הבין בעצמו.

אידיוט מס' 7 .
ארקנסו: בחור אחד רצה מאוד בירה מאוחר בלילה. חנות המשקאות באזור היתה סגורה. הוא החליט לשבור את הזכוכית עם לבנה, לתפוס את הבקבוקים ולברוח. קל להגיד מאשר לבצע: הוא הרים לבנה וזרק אותה לכיוון החלון. הלבנה ניתרה מהחלון ופגעה בגנב ביש המזל בראש, מפילה אותו לרצפה מחוסר הכרה. מתברר שהזכוכית של החנות הייתה עשויה מפולימר שקוף שנקרא פלקסי-גלאס (PLEXI GLASS). כל האירוע נתפס במצלמת רחוב של המשטרה .

זה באמת חכם. תנו לילד פרס, מגיע לו

אידיוט מס' 8 .
אן ארבור: בטור החדשות של העיתון המקומי פורסם על שודד אשר הגיע לשדוד סניף של בורגר קינג באיפסילנטי, מישיגן ב12:50-, באיומי רובה. המוכר אשר עמד מולו, מסר כי אינו יכול לפתוח את הקופה בלי הזמנה של איזושהי ארוחה. כאשר השודד הזמין טבעות בצל, נמסר לו כי נגמרו להם טבעות הבצל. השודד, מתוסכל, עזב את המקום .

מי לדעתכם זכה בתחרות?

אדיוט מספר 1נויית=)
סיפור אמיתיאלעד
בזמן שגרנו בארה"ב, נגשה למו"ר אבי שודדת מסוממת, וכשהיא דרשה ממנו כסף באיומי אקדח הוא ענה לה בתום לב שהוא יהודי ושיהודים לא לקחים איתם כסף בשבת, ולכן כדאי שתבוא מחר, ביום ראשון. היא נענתה ועזבה אותו..
חחחחח..אדיררררר..אהבתי את כולם.ארנאו
אבל איזה יום זה היה באמת?420mal
שבתאלעד
אב'שלי לא משקר
עוד סיפור אמיתי על שודדים חובבניםמישי' מאפושו'

בעצם זה על פורץ..

פעם ניכנס לבית של אחת המורות באול' פורץ בזמן שהיא ישנה, היא היתעוררה, היסתכלה לו בעניים ואמרה "תתבייש לך!"

והוא הלך!!

סיפורים מצחיקים במיוחד עם הרעל לנמליםטריכו

החתימות שלכם לפעמים מזוויעות -תרגיעו!!

מסופר גם על גנב ששכח את התעודת זהות שלו בבית לאחרטריכו

שברח מבעלי הבית

ועוד ידיעה מרעישה וחדשה לחובבי הפסיכומטרי שביננו-מישהו התחפש לבת עם נעלי עקב ופיאה בלונדינית ובגדים  ותעודת זהות שלה כדי לגשת במקומה למבחן,ברור שתפסו אותו...

שמעתי שיש גנבים שיושבים בספה בביתבלפן
של השכן (יעני בבית של מי שגונבים לו) ונירדמים שם ותופסים אותם בבוקר

זה קרה בבית הנשיא!!!קשקשן
תחרות אמיתית?מאיר ט.
נ.ב. גם הפרסים....?
חח..קראתי ת'כתבה,מה היה מצחיק,שהשוטריםבקטנהאחרונה

שתפסו אותם צחקו..

חח..אין לי מושג איך עם שכל כזה הבחור עבר ת'650 והיא רוצה לעבור.

אופטימית הבת חווה=]

לכבוד החשובים שכאן, שאלה קשה באה לפיתחי-שדמות בחולות

הרמב"ם כתב שיש לשלב פעילות גופנית למען בריאות הגוף והנפש,

מהו ענף הספורט המומלץ ליושבי מחשב / מושב נסיעה.

העונה להגדרות הצניעות ?

פילאטיס מכשירים לנשיםפ.א.
לפי פריינטה הדרשןדורין השמיני

אפשר פילאטיס ולא זומבה

גם לגברים וגם לנשיםשדמות בחולות

כמובן.

ואם יש משהו מותאם לזוגות כרעיון לחיזוק בית של תורה ואמת - זה יהיה נהדר

הרעיון הטוב ביותר במחשב הוא הליכוןשמיניסט באמ"ש

לזוג, הליכון זוגי

נמכר ב3000 ש''ח להליכון ו4900 לזוג

בריכהelicoאחרונה
האם להגיד הלל כל יום(פירוט למטה)שמיניסט באמ"ש

הרי כל יום אנו צריכים להודות שכ"מ ביבי שליט"א יצא למבצע נגד מ"ה איראן ימ"ש

הרי לכאורה נראה לענ"ד שצריך להגיד הלל כל יום, שהרי כל יום אנחנו ניצלים מחדש מאותה אימה שהייתה יכולה להרוג בנו רבים וטובים

ואכן אנחנו אומרים מודיםאנונימי (2)
3 פעמים ביום בכל יום, ועוד כהנה וכהנה תודות, שירות והללים.

הלל המיוחד אומרים רק בזמן המיוחד כדי שלא נהיה דשים את ההלל בעקבינו ונמצא שכרינו בהפסדנו

בין כה וכה אנו דשים את ההלל,אז מה הבעיה להוסיף?שמיניסט באמ"ש
אבל אז מה יעשו בתפילהדורין השמיניאחרונה

של הרב מרדכי אליהו לקום כל יום ותיקין זה קשה

למי שלא מעודכן בעולם הישיבותדורין השמיני

יש שאלה שממש עולה בזמן הזה בכול עולם הישיבות (התיכוניות) ומה שמתחתיהם

האם כשסופרים ספירת הגומר סופרים גם ימי חופש או לא 

על כן הגעתי אל כבוד תורתכם על מנת שתדונו בשאלתי ותענו לי תשובה המניחה את הדעת

מה הדיןקעלעברימבאר
של שמיניסט שנהיה בן 18 במהלך ספירת הגומר? האם הופקע מכלל תלמיד ומפסיק לספור בברכה?
לִכְאוֹרֶה לאדורין השמיני

כיוון שזה טבעי שבשמינית נהיים בני שמונה עשרה על כן הם קרויים שמיניסטים

אבל האם שמיניסט שעשהדורין השמיני

בגרויות חורף פטור מלספור  

כשם שמי שעושה פסח שניקעלעברימבאר
סופר מהראשון, כך מי שעושה מועד ב סופר ממועד א
ומה עם השמיניסט שלא עשהשלג דאשתקד
אפילו בגרויות קיץ? יספור עד מועד ג? או שאצל שמיניסט כזה החופש התחיל מספטמבר של 6 שנים לפני כן...
כנראה שלא כי זה כמו פסח שנידורין השמיני
האם סופרים שמונה שמיניות בספירת הגומר?קעלעברימבאר
או שהשמינית שנה הזאת היא שמינית שבשמינית שבגאו"ה (ישיבה גאונית הונללו)? 
אין גוזרים גזרות שהציבור לא יכול לעמוד בהםדורין השמיני

והרי אם כשסופרים ספירה אחת מתבלבלים קל וחומר בשתיים

וגם שמצינו בדוד המלך שכאן זה עדיין ספירת העומר ואין מערבין ספירה בספירה

וכי מתבלבלים מאי הוי?125690
אם טועים בספירה ומוסיפים ימים, ראוי להם שיתווספו ואם מורידים ימים, למעליותא הוא
שמיניסטים לא סופרים125690
הלימודים בשמינית נגמרים מוקדם יותר (החופש בפועל שלי התחיל היום)
יא עוקץדורין השמיני

אנחנו נשארים אחרי היסודי

אבל כשאתה סופר ספירת העומר אתה מכוון גם על הגומר

יכול להיות שכיוון שישדורין השמיני

בזמן הזה גם ככה אווירת סופא דקורסא ואם היית פוטר את החופשים היית יכול גם לפטור הכל 

על כן צריך לספור הכל

הרמוניהאחרונה

אתם שטוניקים גאוניים

..מפוצלשת(:

@אני))))

זוכרת תמקום הזה???

עוד פעיל?קעלעברימבאר
שבירכת אותי ביומולדתאני:)))))
ישןן
וואי נכוןןמפוצלשת(:
איזו תקופהאני:)))))

פעם היינו חברות;)

נכון ואז נטשת אותי😪מפוצלשת(:
בואי, אנחנו יודעים מי באמת נטשה..אני:)))))
סתם.. אבל מסיבות טובות לפחות🤭מפוצלשת(:
זה כן.אני:)))))
לא בא לי לדבר בפורום הזה
העלאה באוב אסורה מהתורהזיויק
כן, אבל יש לעיין אם גם העלאה באוב דיגיטלי125690
האמת דנו בזה במשפחהאני הנני כאינני

מצד מה שהיה בטקס המשואות השנה, שהעלו באוב את חיטמן וכו'.

מה היה שםדורין השמיניאחרונה

בשביל הלא מעודכנים

תרצו שנעיר פה את הפורום הזה?שדמות בחולות

יש לכם ממנו זכרונות טובים?

יש שרשורים שחקוקים לכם עמוק עמוק בראש?

תשתפו אותי (החדשה שבא לה להכנס ל"חבורה")

אני ארצה למרות שלא הייתי פהקעלעברימבאר
כנ"ל125690
...שדמות בחולותאחרונה

@משה תספר לנו מה היה פה ואיך מעירים פה ת'עניינים?

נשאלה שאלהשמיניסט באמ"ש
האם אדם המשחק כדור מים ונתן מכה תוך כדי ריחוף בפחות מג טפחים והכניס, נחשב שער או אינו נחשב שער?
למה שלא יחשב?אניוהוא
הוא לא במים ואם לא במים אז לא נחשבשמיניסט באמ"שאחרונה
הניגון הוא בשהרגלים יצאו מחוץ למים
שאלה רבתיקופת חיסכון

אם אתה יושב לך על חוף הים, ולפתע פתאום אתה רואה לא פחות ולא יותר- את אבו מאזן טובע! כן, בהחלט שווה! אבל כעת עומדות בפניך שתי אפשרויות, או להציל אותו או לשבת על פסק זמן ובירה. מה היית בוחר גולדסטאר או מכבי?

הייתי הולך לעזור לואניוהואאחרונה
לוודא שהוא טובע לגמרי.
שאלהשמיניסט באמ"ש
אם עברתי בשבת מרשות היחיד אחת לאחרת ע"י שיגור ולא עברתי ברשות הרבים שבאמצע, האם הוצאתי מרשות לרשות?
לא125690

זאת מחלוקת ר' מאיר וחכמים אבל להלכה, אם אתה מעביר חפץ מרשות היחיד לרשות היחיד שלא דרך רשות הרבים אתה פטור, אני לא רואה סיבה שזה יהיה שונה במקרה הזה.

יותר מעניין לשאול מה הדין במקרה של שיגור למרחק של יותר מד' אמות ברשות הרבים עם משהו שיש בו כדי הוצאה ביד

מה הדין בשיגור מרשות היחיד לרשות היחיד שרחוקההוד444
יותר מאלפיים אמה?
בעיקרון השאלה היא איך מתבצע השיגור125690

אם החלקיקים של האדם עוברים באוויר ומתחברים מחדש בנקודה אחרת (ע"ע צ'רלי בממלכת השוקולד) נראה שזה אסור. אם זה לא כולל מעבר בשטח שבין המקומות אני חושב שזה מותר. כמובן שבמקרה כזה יהיה מותר למשתגר ללכת רק ד' אמות מהמקום שאליו הוא שוגר.

אני חושב שברשות היחיד השאלה לא רלוונטית, אני לא זוכר בדיוק את הכללים אבל נראה לי שלפחות לרוב, המדידה של אלפיים אמה מתחילה מקצה רה"י, אם זה נכון, מה שכתבתי נכון רק כשמדובר על רה"ר

אוקי מגניבהוד444
מה הדין במנהרת קוונטים?ימח שם עראפת
או במנהרת הזמן?
עברת ברה'ר מעל י' טפחים או מתחת לי טפחים?אניוהוא
מסתומא אם הוא נזרק,ימח שם עראפתאחרונה

זה היה מעל עשרה טפחים, כי דרך בני אדם כשהם זורקים זה מגובה החזה בדרך כלל, ובהנחה שאנחנו לא עוסקים כאן בילדון אלא בבחור, יש לשער שהוא זרק מעל עשרה טפחים.

אולי יעניין אותך