פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
מי כאן?לעשות רצונך!
אני תוך כדי הכנת הערכה חלופית במתמטיקהמשתלמת
אוח..לעשות רצונך!
כע סיוטימשתלמת
מה זה?ghgh

סליחה על הבורות...
עבודה בימקום מיבחן משו כזהמשתלמת
תגיע לשביעית תדע טוב מאודעמירם
ממghgh
כשנגיע לגשר- נחצה אותו
בעזה שלא נדע...
הנניקשה זה טוב :-)
אניghgh
אנינוצת זהב
היי כולכםלעשות רצונך!
גם נצלשנים למינהם..
ממghgh
זה רמז?
רמז? לא! מפיתום?! |מתמם|לעשות רצונך!
בי (בורח) (תוהה אם הוא האשם)משתלמת
אוהו! תפסנו אותךלעשות רצונך!
אהghgh
סתם היה נראה לי ככה...
מוזר ביותרלעשות רצונך!
אכן...ghgh
מוזר...
אניבית"ר
חזרת בווריאציה אחרת או שאתה מישו אחר? |מגחך|לעשות רצונך!
למה אתה בא ברע עשיתי לך משהו..בית"ר
ווריאציה אחרת...יחנע
לפחות יש גיוון..לעשות רצונך!
ממש גיוון...יחנע
אותו טימטום
נע..לעשות רצונך!
אבל הוא מגוון בצורת ההבעה של הטמטום,אל תזלזל
זה נכוןיחנע
אנינער מתבגרר
אהלןלעשות רצונך!
וברכה
נער מתבגרר
אנימעייןןן
היילעשות רצונך!
מה איתך?מעייןןן
ב"הלעשות רצונך!
אוח,כמה התראות
שלום שלושתיכם
שלום שלושתיכם
אנימעייןןן
אניאודה ה'
שלוםלעשות רצונך!
גם לך..בית"ר
תפסיק לענות לכל אחד בלי קשר יקוףיחנע
למה לקלל... יחנעבית"ר
לקלל מי ישמע עדיף אותך?יחנע
*יא קוףלעשות רצונך!

אני יכתוב איך שבא לייחנע
*אכתובלעשות רצונך!

חחחח זה היה בכוונה אם לא הבנתיחנע
גם זה היה בכוונה אם לא הבנתלעשות רצונך!
אני לפחות מקלל רק בטדי את מי שצריך...בית"ר
ניראלי בכר התחיל ליתכתב...רוצח האנטישמים
מה?יחנע
לא הבנו מה אתה רוצה ...בית"ר
פרנקל לא שומע אותו...רוצח האנטישמים
אתמי אני לא שומע?בית"ר
את בכררוצח האנטישמים
הקטןרוצח האנטישמים
אני לא אוהב את בכר הקטן רק את הגדול ...בית"ר
לא היה לי הוא אמינה שאתה אוהב אותורוצח האנטישמים
יחנע אני לא מדבר עם זרים למרות שנראלי שאנחנו באותו חדר...רוצח האנטישמים
רוזנטל עלינו עלך...בית"ר
עוד לא חסמו לכם את המחשבים או משו כזה?לעשות רצונך!
יש לנו עוד 45 דקותבית"ר
אה ,זה על זמן?לעשות רצונך!
כדאי באמתאודה ה'
לטובת כולנו
יו יש לי 45 דקות לחפור1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!רוצח האנטישמים
!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטרוצח האנטישמים
ארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטט
יש לך שכל קצת???בית"ר
ממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטערוצח האנטישמים
ממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוף
יאלה עוףלעשות רצונך!
למה אתה חייב לעוף ?בית"ראחרונה
מה מישהו מעיף אותך?
בדיקהטיפות של אור
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?
חורף בריא לכולם
חורף בריא לכולם

- לקראת נישואין וזוגיות