פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
מי כאן?לעשות רצונך!
אני תוך כדי הכנת הערכה חלופית במתמטיקהמשתלמת
אוח..לעשות רצונך!
כע סיוטימשתלמת
מה זה?ghgh

סליחה על הבורות...
עבודה בימקום מיבחן משו כזהמשתלמת
תגיע לשביעית תדע טוב מאודעמירם
ממghgh
כשנגיע לגשר- נחצה אותו
בעזה שלא נדע...
הנניקשה זה טוב :-)
אניghgh
אנינוצת זהב
היי כולכםלעשות רצונך!
גם נצלשנים למינהם..
ממghgh
זה רמז?
רמז? לא! מפיתום?! |מתמם|לעשות רצונך!
בי (בורח) (תוהה אם הוא האשם)משתלמת
אוהו! תפסנו אותךלעשות רצונך!
אהghgh
סתם היה נראה לי ככה...
מוזר ביותרלעשות רצונך!
אכן...ghgh
מוזר...
אניבית"ר
חזרת בווריאציה אחרת או שאתה מישו אחר? |מגחך|לעשות רצונך!
למה אתה בא ברע עשיתי לך משהו..בית"ר
ווריאציה אחרת...יחנע
לפחות יש גיוון..לעשות רצונך!
ממש גיוון...יחנע
אותו טימטום
נע..לעשות רצונך!
אבל הוא מגוון בצורת ההבעה של הטמטום,אל תזלזל
זה נכוןיחנע
אנינער מתבגרר
אהלןלעשות רצונך!
וברכה
נער מתבגרר
אנימעייןןן
היילעשות רצונך!
מה איתך?מעייןןן
ב"הלעשות רצונך!
אוח,כמה התראות
שלום שלושתיכם
שלום שלושתיכם
אנימעייןןן
אניאודה ה'
שלוםלעשות רצונך!
גם לך..בית"ר
תפסיק לענות לכל אחד בלי קשר יקוףיחנע
למה לקלל... יחנעבית"ר
לקלל מי ישמע עדיף אותך?יחנע
*יא קוףלעשות רצונך!

אני יכתוב איך שבא לייחנע
*אכתובלעשות רצונך!

חחחח זה היה בכוונה אם לא הבנתיחנע
גם זה היה בכוונה אם לא הבנתלעשות רצונך!
אני לפחות מקלל רק בטדי את מי שצריך...בית"ר
ניראלי בכר התחיל ליתכתב...רוצח האנטישמים
מה?יחנע
לא הבנו מה אתה רוצה ...בית"ר
פרנקל לא שומע אותו...רוצח האנטישמים
אתמי אני לא שומע?בית"ר
את בכררוצח האנטישמים
הקטןרוצח האנטישמים
אני לא אוהב את בכר הקטן רק את הגדול ...בית"ר
לא היה לי הוא אמינה שאתה אוהב אותורוצח האנטישמים
יחנע אני לא מדבר עם זרים למרות שנראלי שאנחנו באותו חדר...רוצח האנטישמים
רוזנטל עלינו עלך...בית"ר
עוד לא חסמו לכם את המחשבים או משו כזה?לעשות רצונך!
יש לנו עוד 45 דקותבית"ר
אה ,זה על זמן?לעשות רצונך!
כדאי באמתאודה ה'
לטובת כולנו
יו יש לי 45 דקות לחפור1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!רוצח האנטישמים
!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטרוצח האנטישמים
ארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטטארטטטטטטטטטטטטטטטטטט
יש לך שכל קצת???בית"ר
ממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטערוצח האנטישמים
ממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוףממש מיצתטער אני חייב לעוף
יאלה עוףלעשות רצונך!
למה אתה חייב לעוף ?בית"ראחרונה
מה מישהו מעיף אותך?
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
נסיון פעילקפיץ
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק
שלוםזית שמן ודבשאחרונה
..זית שמן ודבש
נו באמת, ש"ס מקבלת רק 7 מנדטים? לא אמין.
בליץ החקיקה עולה ביוקר: הקואליציה נופלת ל-48 מנדטים בלבד | סקר מנדטים