פסח בפתח...
ואני עם גוש בגרון..
התחתנתי לפני פחות משנה וזו השנה הראשונה שאני נשואה בפסח.
יש לי הורים מקסימים וארבעה אחים...
כולנו כבר מחוץ לבית...
הענין הוא כזה
אמא שלי חולת נקיון... ולפני פסח משתגעת ומנקה בלי הפסקה..עד השנה הייתי עוזרת בכל הנדרש בנקיון.. ממש הייתי יד ימינה גם בבישולים.. השנה אני בהריון ב"ה ועסוקה גם בנקיוןן של הבית שלי . באתי לעזורלה כמה פעמים... הענין הוא היא לא נותנת לי לעשות כמעט כלום... וגם לא מבינה שהיא לא חזקה כמו בעבר ובאמת כל יומיים כואב לה משהו אחר ..
היום הגעתי כדי לגלות שהיא מנקה דברים שהיא ניתקה כבר לפני שבוע ... ואני לא מדברת על דברים שמנקים בשוטף... אלא על דברים גדולים שמנקים פעם ב ... הבית גדול וריק הוא לא מתלכלך במהירות כזאת...
אם אני מעירה לה שזה מוגזם והיא לא שומרת על עצמה היא פשוט מתעצבנת עלי ואומרת שאני לא חייבת לעזור לה וגמככה היא עושה הכל לבד..
הבעיה היא שהיא מסרבת לקבל עזרה!
לא מוכנה בשום אופן שתגיע עוזרת..
לא מוכנה שאני יעשה...
וגם כשעוזרים לה זה תמיד לא מספיק טוב...
אני מכירה אותה ככה שנים .. קשה מאוד לרצות אותה... כמעט בלתי אפשרי...
גם אבא שלי לא מצליח לגרום לה לשנות את דעתה ... בשום ענין שהוא... אפילו בדברים הכי ברורים ...
אני אובדת עצות מרגישה שכואב לי עליה.. כי אני יודעת שהיא פוגעת בעצמה ... ואני יודעת גם שהיא מתוסכלת שאפחד לא עוזר לה ... אבל באמת שהיא לא מאפשרת את זה! כמה שאני מנסה ואנסה...
אחים שלי התייאשו מזמן והם כבר עסוקים בבית ובילדים שלהם... אני מרגישה שם לבד מולה ותכלס אין לי סיכוי.. היא לעולם תחשוב שהיא צודקת. לעולם!
אני צריכה בעיקר רעיונות איך לשחרר את עצמי ... מרוב שאני מחוברת אליה אני לא יכולה לחיות בתחושה שיהיה לה קשה ככ... תודה יקרים וחג שמח!

תגובה נפלאה