פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
גיליתי שאני מכירה שיר של טיילור
מתנחלת גאה!
@ריעות. את wildest dreams...
שיר נהדר מאלבום יפהפה, אבל לא הכי טוב שלהריעות.
מה הכי טוב?מתנחלת גאה!
הממ כל האלבום החדש.ריעות.
וגם blank space
מהה? האלבום החדש הוא ממש לא הכי טוב לדעתי.עלה שלכת
המילים והמסר שלו בחלקו ממש בעייתי, והפריע לי הניפוץ של תדמית הילדה הטובה.
וכשאני בכללי שומעת שירים ישנים לעומת חדשים אז הישנים הרבה יותר מרגשים/ משמחים / מדברים אלי.
למה את יותר אוהבת אותו?
וכשאני בכללי שומעת שירים ישנים לעומת חדשים אז הישנים הרבה יותר מרגשים/ משמחים / מדברים אלי.
למה את יותר אוהבת אותו?
כבר ב1989 היא לא הייתה בדיוק הילדה הטובהריעות.
אני חושבת שהיא התחילה בגיל צעיר מאוד ועכשיו זה השלב שהיא מגלה את חוקי המשחק. וחוקי המשחק הם כאלו. אין ילדות טובות.
השירים החדשים יפים מאוד מבחינה טכנית. אני מתה מתה מתה על אלקטרו פופ. ואני שונאת קאנטרי. היא היחידה שאיכשנו מצליחה לעשות את הקאנטרי טוב, אבל הפופ טוב בהרבה.
אין לי בעיה עם מסרים בעייתיים, כי אני יודעת שבתוכה היא עדיין ילדה טובה. אין לי בעיה עם זה שהיא ממוסחרת לגמרי, כי זה חלק מהתדמית שלה.
כבר שבועיים וחצי שאני שומעת *רק* את האלבום החדש, את כולו, ואני אוהבת אותה יותר ויותר. אלו לא שירים אפלים, זו אומנות. גם אם זו אומנות ממוסחרת, היא הצליחה לספר סיפור שלם ויפהפה.
השירים החדשים יפים מאוד מבחינה טכנית. אני מתה מתה מתה על אלקטרו פופ. ואני שונאת קאנטרי. היא היחידה שאיכשנו מצליחה לעשות את הקאנטרי טוב, אבל הפופ טוב בהרבה.
אין לי בעיה עם מסרים בעייתיים, כי אני יודעת שבתוכה היא עדיין ילדה טובה. אין לי בעיה עם זה שהיא ממוסחרת לגמרי, כי זה חלק מהתדמית שלה.
כבר שבועיים וחצי שאני שומעת *רק* את האלבום החדש, את כולו, ואני אוהבת אותה יותר ויותר. אלו לא שירים אפלים, זו אומנות. גם אם זו אומנות ממוסחרת, היא הצליחה לספר סיפור שלם ויפהפה.
כשאת כותבת אז קשה לא להסכים..עלה שלכת
אבל את לא מאמינה ששירים עם מסרים בעייתים נכנסים לנו בתת מודע?
ככה שזה כן בעייתי?
ככה שזה כן בעייתי?
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
נסיון פעילקפיץ
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק
שלוםזית שמן ודבשאחרונה
..זית שמן ודבש
נו באמת, ש"ס מקבלת רק 7 מנדטים? לא אמין.
בליץ החקיקה עולה ביוקר: הקואליציה נופלת ל-48 מנדטים בלבד | סקר מנדטים