אני מרגישה מודחקתמלכת היופי!!
אנחנו משפחה ענקית בלי עין הרע, ובתוך כל העומס של הילדים אני נשארת בודדה ומודחקת. איך אתם מציעים אפשר להסתדר ולמצוא את היחס והמקום שלי בתוך כל האחים?
מאמי, תשמחי. תשמחיפצלושש
את יודעת כמה ילדים מקנאים בך??
היו מתים שיהיה להם הרבה ילדים?? אחח כמה שזכית..
ובקשר ליחס- תנסי אולי את לפתוח את זה
לבקש מההורים לצאת איתך בערב וכו
אולי הם יזרמו מי יודע?
בהצלחה
קשה לימלכת היופי!!
זה שילדים מקנאים בי לא מוציא אותי מהבאסה הזה
וההורים לא יזרמו. בטוח!!
מה שתפוחית אמרה נישמע טוב!!פצלושש
תנסי..
אולי למצוא אחד מהאחים ואיתו ליצור קשר טוב?תפוחית 1
לפנק את האחים הקטנים. ברגע שתפעלי לטובת הבית תרגישי יותר שייכת (משהו שאתה משקיע בו נהיה יותר יקר לליבך "נתינה מולידה אהבה" * הרב דסלר)
יאאו אני גם כמוך!!!!!!!! סיוט!!!!!!!!!!!האלן

אוח ואוניגון הלב

ת'אמת גם אני קצת

בת זקונים במשפחה עם מלא אחים גדולים (ונשואים ) הילדות שלהם שונה משלי ולמען האמת חלקם בכלל לא כלולים בילדות שלי (הבכור שהתחתן וכל השאר שהיו בפנימיות כיום הם נשואים כבר)

תחומי העיניין שלהם שונים משלי זה לגמרי סיוט כשאחיות שלי מתווכחות (כן,מעל הראש שלי,תודה) על מרככי כביסה ומתכונים לעוף שיעמום טוטאלי!!!

למעשה עם רובם אין לי על מה לדבר כי..הם לא יבינו  

אבל!!! ישלנו קבוצת ווצאפ משפחתית שזה ממש נחמד שומרים על קשר וזה 

ויש לי את אחותי הגדולה שיש לה סבלנות לדבר והיא מבינה בטוחה שיש לך אחות כזאת  גם אם היא נשואה דברו קצת תגששי על נושאים משותפים אפילו תתחילי מסתם מתכון לעוגה או עזרה במשהו 

בהצלחה  

וואי יפה לכם!! איזה כיף זה!מלכת היופי!!
זה מסובך ואני מפחדת לנסות כל מיני דברים שיוציאו אותי יותר דפוקה ממה שאני עכשיו

אבל הקב"ה שומר עלי!! יהיה טוב
דבר ראשוןניגון הלב
את ממש לא דפוקה תוציאי את זה מהראש
תתחילי סתם אל תראי נחישות סתם שיחה סתמית לחלוטין נגיד הם באו להתארח והיא הביאה עוגה טעימה (או לא טעימה...גם קורה) תשלחי לה משו כמו ואו יצא ממש טוב אפשר מתכון
וסתם תפתחו שיחה על העוגה וזה (לאיודעת אם אצלכם נשואים ווצאפ וזה אני פשוט כותבת ממה שיש אצלנו )
זה יכול להיות על כל נושא שבעולם שמשותף לכם אני נגיד בדרך כלל עם אחים שלי מדברת על מחשבים וטכנולוגיה (כי כדורסל מעניין ת'זנב של הכלבלב ;) ) או נגיד על העבודות בית ספר שלהם שאני מעתיקה או סתם בדרך כלל אני כמעט לא מדברת איתם אחד על אחד
לפעמים הם מספיק מנומסים לשאול על משהו ואני עונה להם בקיצור כי זה פשוט לא מעניין אותם ושנינו יודעים את זה אז למה לחפור סתם קצת עצוב אבל השלמתי עפ זה
וואי תודה! אני אולי אנסה מה שנראה טובמלכת היופי!!
הלוואי ויהיה שיפור!!
תודה
גם אם לאניגון הלב
סתם שאלה מה מרחק השנים בינך לבין האחים שלך? נגיד אצלי ביני לבין האח הקרוב יש חמש שנים (אני הבת האחרונה אזזז כולם גדולים ממני) יש ביננו קשר לא שחנשי''ם וזה אבל מדברים ורבים ומסתדרים אבל באמת בהכי קשר עם אחות שגדולה ממני ב16 שנה ככה שאל תלחצי לפתח שיחות עם האחים שגדולים ממך בהרבה או קטנים ממך בהרבה (אלא אם הם ממש קטנים שחנ''ש עם בן שנתיים...) לפעמים אתם יותר דומים ממה שנראה לכם אני ואחים שלי לדוגמא שונאים ביחד מתמטיקה וזה בערך המקום היחיד שאני יכולה להתמרמר על מתמטיקה בחופשיות ועוד יהיו לי שותפים בלי שיגידו לי ''אבל מתמטיקה זה חשוב! אם לא מתמטיקה את תיהי מנקת רחובות"
ואאי זה לא פשוטביתר מעז ולתמיד

אין לי מושג מה אני ההיתי עושה אבל אבל לפי מה שאני יודע 

זה דבר הגיוני במשפחה גדולה לא?

הגיונימלכת היופי!!
אבל לא נחמד בכלל
אממניגון הלב
זה שזה נגיד הגיוני ואופייני זה לא אומר שזה דבר טוב
כאילו זה קורה גם אם נרצה וגם אם לא מרחק השנים וכו נגיד חצי מאחים שלי בכלל לא היו בבית כשגדלתי אם נשואים או בפנימיות לי זה פחות הפריע אולי כי אני בן אדם אנטיפט ומיזנטרופ ומילאתי את החסר בדברים אחרים (אני גם הבת האחרונה ככה שפשוט נולדתי לזה והתרגלתי למצב) ת'אמת עכשיו בגיל הזה זה ממש קשה חלקם מתייחסים אלי כשרותי בייביסיטר שאפשר לחרפן חופשי חלק דווקא סבבה (בעיקר מי שעוד אין לו ילדים) איתם אני מנסה לטפח קשר יותר קרוב
תשמחי בזה יהדות=דרך חייםאחרונה

אני הילד הכי קטן בבית בהפרש רציני משאר האחים, ואני לפעמים הרגשתח בודד בדיוק מהסיבה ההפוכה.

תנסי ליצור קשר יותר עמוק עם אחייך ואחיותיך, קשר חוץ מזה שגרים באותו בית נניח לטייל ביחד או לעשות שיחות עמוקות, אפילו לדבר איתם על זה שאת מרגישה בודדה ומודחקת, תוכלי לפתח ככה קשר עמוק לכל החיים איתם וזה כיף וחשוב!

את יכולה גם לדבר על זה עם הורים שלך, לדעתי לא ביחד, עם מי מהם שאת מרגישה יותר בנח תגידי את זה ושזה מפריע לך ובטח הם ישמחו לעזור.

תנסי לשמוח בזה! זה זכות גדולה להיות עם כ"כ הרבה אחים ואחיות הלוואי עלי

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך