למה אנשים תופסים (רק) מהחיצוניות? פיצוחית

חייבת. להבין את זה.

כי זה אחדד הדברים שהכיי מחרפנים אותי.

איך שרואים את האדם ככה מחליטים מה הוא ולאיזו קטגוריה הוא נכנס.

לפי הלבוש בחוץ, השמיעה בחוץ, הדיבור בחוץ, וכן חמוד. אתה יודע איך הוא בפנים?

לעזאזל, אישיות זה אישיות חיצוניות לא אומרת על האישיות כלום.

ובואו תגידו לי שזה לא נכון.

מסכימה לכל מילהדתית לאומית

לא נכון.yoyod

את בקשת.

אסביר את דברי.yoyod

א. אנשים לא תופסים רק מהחיצוניות, אני מכיר מספיק אנשים שלא ישפטו אותך רק לפי הלבוש. אמנם אני מסכים אתך שכך רוב האנשים מתנהגים.

ב. כאשר אדם בוחר להתלבש בדרך מסוימת הוא בדרך כלל מבקש להביע בכך משהו, אם זו אישיותו ואם זה דבר שהוא מזדהה אתו.

אני כן מסכים אתך שאין הלבוש החיצוני אומר בהכרח משהו על האישיות. גם אני כשאני רואה שאנשים שופטים ישר לפי המראה החיצוני אני מתעצבן, אולי אפילו אכעס קצת, אבל אני לא אומר שהם לא בסדר (בדרך כלל) שהם שופטים אינסטינקטיבית לפי המראה, כיוון שמי שבחר להתלבש בדרך זו יודע מה תלבושת או מראה זה מביע בדרך כלל, וגם אם הוא לא מתכוון להביע בכך משהו עליו לקחת אחריות על כך שהוא נראה בצורה מסוימת לפי בחירתו. 

לא מסכימה איתךמתופפת

אם מישהו מתלבש בצורה מסויימת ישר תשפוט מהו מבחינת מגזר?

זה ככ לא נכון כי יש אנשים שמתלבשים לפי המגזר שלהם אבל זה ממש לא מה שהם רוצים להביע נכון שיש כאלה שמתלבשים איך שהם רוצים אבל ממש לא כולם מתלבשים לפי מה שהם רוצים להביע אלא לפי מה שהם חושבים שיפה או צנוע או כל דבר אחר אבל לא בגלל שזה מה שהם רוצים להביע

אגב ברור שזה אומר עליו משהו אבל זה ממש לא הכלמתופפת

ואי אפשר לשפוט אדם לפי לבוש

אסביר את דברי.yoyod

לא אמרתי שזה בסדר לשפוט על פי לבוש, אך אי אפשר לבוא בטענות למי שעושה זאת אינסטינקטיבית.

ברור שאי אפשר לבוא בטענות אבל זה עדיין רעמתופפת

זה רע לשפוט משהו לפי מראה חיצוני

לדעתי לא צריך להקצין.yoyod

יש אנשים שאני בהחלט אשפוט לפי המראה החיצוני, ויש אנשים שלא. שפיטה על פי מראה חיצוני היא כלי חשוב שעוזר לנו להתמודד בחברה.

יש קו דק שעובר בין סוג האנשים שאשפוט אותם (וגם אז לא באופן מלא, בדרך כלל אשאיר מקום לאפשרות שהם לא באמת כאלה) לבין אלה שלא, תלוי עד כמה חזק המראה החיצוני שלהם משדר, כי אם הם מתלבשים ככה זה כנראה מסיבה מסוימת. אין צורך לעצום עיניים בכח ולומר לעצמך שאי אפשר לשפוט את הבן אדם שמולך גם אם מראהו זועק. 

את צודקת, אבל לדעתי גם מפספסת משהודעתן מתחיל

כי אדם שמתלבש בצורה מסויימת, מדבר בצורה מסויימת, מראה את עצמו בצורה מסויימת - משדר משהו מבפנים כלפי חוץ.

לא?

אז זה כן אומר משהו על האדם, לפעמים אפילו הרבה

אבל זה עדיין לא האישיות שלו כלל אלא רק צורת הבעה

אתה שולל או מסכים- תכלס🤔פיצוחית

אם לא היו סוגריים בכותרתדעתן מתחיל

והמשפט שלפני אחרון לא היה נכתב.. הייתי מסכים לחלוטין.

בדיוק כתבתי על זה היום משהו:...קופקליפטוס

בעקבות מקרה לא נעים שראיתי הערב ישבתי וכתבתי משהו, אשמח לקבל תגובות:

תפסיקו לתייג!#

"החרדים האלה סתם מסריחים!"

"הדתיים לאומיים האלו ממש פשרניים!"

"החילונים האלה כאלו כופרים..."

עם השנים כבר התרגלנו לדבר במשפטים כוללניים "כל החרדים הם..." "הדתיים האלה..." וכו'...

פשוט כי זה הכי נוח, הרגל ישן...

אך יש בעיה במשפטים הללו, הם כוללניים... מבלי להכיר את מי שמולנו אנו מתייגים אותו:

חרדי? מפגין מסריח!

דתי לאומי? פשרן!

חילוני? כופר בה'!

אולי חאלס?!

אולי נתחיל באמת לפגוש את האדם, נפסיק להסתכל על החיצוניות שלו! נפסיק לפגוש מגזר, נתחיל לפגוש בני אדם!

מתי נפסיק לתייג אדם לפי המראה?

אני לא אומר להתעלם מהמראה, אך חשוב לזכור שמאחורי החיצוניות יש בנאדם. בנאדם שחי. בדיוק כמוך וכמוני.

שימו לב אל הנשמה. היא נמצאת שם.

תפסיקו לתייג#!

כי זה הגיוניהגיגים בע"מ

כשרואים דבר כלשהו אנחנו מנסים לגלות עליו כמה שיותר מידע. וידע שיש לנו בסהתחלה זה מראה חיצוני. וזה באמת מקור ידע חשוב. וזה חשוב כי כך אתה יודע איזו אמירה תהיה חסרת טאקט. לדוג': אם אתה פוגש אדם עם חליפה שחורה. שטריימל. פאות וזקן. מן הסתם לא היית מזמין לאכול חזיר בצוותא. אתה לא יודע יותר מהסטריאוטיפ ולכן אתה נאלץ להשתמש בסטריאוטיפ. הוא לא יכול לצפות ליותר מזה. ודווקא אם לא תשתמש בסטריאוטיפ. לאחר מכרן כדאי לדבר איתו וכך לגלות אם הסטריאוטיפ נכון. לדוגמא. ייתכן שהוא בכלל שחקן חילוני. שמשחק תפקיד של חרדי. ואז יתברר שהסטריאוטיפ בכלל לא נכון. ואחרי שדיברת איתו, אם תמשיך להשתמש בסטריאוטיפ, אז באת תהיה לא הצדקה לכעוס אליך. אבל מלכתחילה אתה צודק כשאתה משתמש בסטריאוטיפ. באמת רוב אלו שלבושים כך הם חרדים שלא ירצו לאכול חזיר. ודווקא אם כן תזמין אותם מתוך סירוב עקרוני לקבוע על פי מראה חיצוני. אז זה יהיה חסר טאקט למדי. ותהיה לו הצדקה לכעוס עליך

חיצוניותחתולה פרסיתאחרונה
חיצוניות לא אומרת כלום על הבן אדם. לא אומרת עם הוא בן אדם טוב או רע.
מין הסתם שאם מישהו מתלבש במותגים הוא יוצר רושם על החברה , לפעמים אפילו רושם מוטעה שמסתיר את "האני האמיתי" שלו
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך