מימונאנמ"ץאלגאוי

כן, אני עדיין חי, מסתבר. ואני אשכנזי שלא אוהב מימונות אז יש לי זמן.

כרגיל - לא להלבין פנים, לא לכתוב אם ישנתם מאז מוצש ולא לעשות קולולולולו-ים ארוכים מאוד כי אתם עלולים להחנק וזה מסוכן.

פלאווחים (זה כמו עוגיות מזל, רק של ספרדים, ומומצא):

האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים?

מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה?

מה מראה מראה שאף אחד לא רואה?

מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק?

למה אתם לא יודעים לדבר שוודית?

וכמובן, איך עבר ה.... הממממ. זה בדרך כלל שבוע, אבל אני חושב שעבר איזה חודש מהפעם האחרונה. אז... חודש? איך עבר החודש?

תיוגים (תיוג ינתן רק לאנשים פופולאריים ומעוררי השראה שהוזמנו ללפחות 7 מימונות שונות. או לאלה שיבקשו):

@אביגיל~!@פסידונית@פועל במה@רץ לשום מקום@פוסעת@חוני המעגל פינות@ביחד ננצח@נוצת זהב@חלילית אלט@אוהב אותך ה@קצת ערפל@נפש חיה.@חמדמדה@נער מתבגרר@אחיתופל@הלב והמעין@החיים תותים@עברי אנכי@סניורה@דרשתי קרבתך@מישהי=)@מבסוטטט@שקיעה@אגל טל@נקודונת.@משיחנאו@פרוט@תמיד בבטחה@פיצית@פיצית!!@רוקדת בגשם@אני מקליד...@גיבורה בדממה@לעשות רצונך!@נצח@יעלוש מחבד@הנושמת@עם הנצח@שייכת@מתנחלת גאה!@Outdoor light@ישי.מ@מישתלמת@מי_אני_ומה_שמי @הלב והמעין.@האש בוערת@הנסיך מן היערות ו@משתדלת יותר שכבר לא חמץ.

שיהיה מוצש ארוך ונעים.

יש המון אנשים שלא נולדו בשוודיה ויודעים שוודית. אז זה לא תיראלגאוי

עבר אחלה, נראלי. גם חודש מוזר.

נממעייןןן
האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים? לאא.
כפכפים זה לים ולברכה ושורש זה של טיולים

מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה? מגדל גבוה

מה מראה מראה שאף אחד לא רואה? לא הבנתי..🙈

מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק? מכתב שנשאר לי שם כבר יותר משנה.. כדי שלא יאבד חח

למה אתם לא יודעים לדבר שוודית? כי לא לימדו אותי

וכמובן, איך עבר ה.... הממממ. זה בדרך כלל שבוע, אבל אני חושב שעבר איזה חודש מהפעם האחרונה. אז... חודש? איך עבר החודש? בסדר היה נחמד
מה מראה מראה שאף אחד לא רואה?אלגאוי

דהיינו - כשיש מראה שאף אחד לא רואה, מה היא מראה?

מההההמעייןןן
אני קשת הבנה.. לא משנהמעייןןן
נממעייןןן
האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים? לאא.
כפכפים זה לים ולברכה ושורש זה של טיולים

מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה? מגדל גבוה

מה מראה מראה שאף אחד לא רואה? לא הבנתי..🙈

מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק? מכתב שנשאר לי שם כבר יותר משנה.. כדי שלא יאבד חח

למה אתם לא יודעים לדבר שוודית? כי לא לימדו אותי

וכמובן, איך עבר ה.... הממממ. זה בדרך כלל שבוע, אבל אני חושב שעבר איזה חודש מהפעם האחרונה. אז... חודש? איך עבר החודש? בסדר היה נחמד
שאענה?שעות של אמת.
האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים? לא
מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה? פירמידה. זה נראה אותו דבר כמעט.
מה מראה מראה שאף אחד לא רואה? את מה שנמצא מולה?
מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק? דף ניקים
למה אתם לא יודעים לדבר שוודית? זו שפה לא שימושית.
וכמובן, איך עבר ה.... הממממ. זה בדרך כלל שבוע, אבל אני חושב שעבר איזה חודש מהפעם האחרונה. אז... חודש? איך עבר החודש?
אבל אם אין אף אחד מול המראה, איך היא יודעת מה נמצא מולה?אלגאוי

אף אחד לא רואה אותה. זה לא אןמר שהיא לא מראה משו.שעות של אמת.
יאו.דף הניקיםבימאית דמיונות

לולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו

נשלח בטעותבימאית דמיונות

קולולולולולולולולולולולולולוללווו!!!!!!נפש חיה.
@אלגאוי
ביקשת יפה
ביקשתי שלא. את יודעת כמה מסוכן זה?אלגאוי

ביקשתי שלא. את יודעת כמה מסוכן זה?אלגאוי

געגועי!!גלים.
האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים? לא
מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה? דמוי-פירמידות
מה מראה מראה שאף אחד לא רואה? אוויר
מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק? ממ. דיסקונקי גם נקרא?
למה אתם לא יודעים לדבר שוודית? כי אני ישראלית במקרה
וכמובן, איך עבר ה... |מקצר פסקה| איך עבר החודש? מקסים. המון המון ניסיונות להשתפר, החלטות חדשות.. התבגרות בקיצור. איך לך?
"התבגרות בקיצור" זה נהדראלגאוי

וכן, דיסקאונקי גם נקרא.

היה אחלה. חודש מוזר למדי.

שבוע טוב!כי בא אורך
האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים? כן,גם

מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה?בית

מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק?חבר מועדון של עמותת הצליאק

למה אתם לא יודעים לדבר שוודית?כי זו לא שפה נחמדה

וכמובן, איך עבר ה.... הממממ. זה בדרך כלל שבוע, אבל אני חושב שעבר איזה חודש מהפעם האחרונה. אז... חודש? איך עבר החודש?שבוז
ואת חולה צליאק?אלגאוי

ממ כן..כי בא אורך
למרות שפג תוקפו איפשהו
..מתיישב בנשמה

האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים? ח"ו, לא להעליב את השורש שלי!

מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה? בית?

מה מראה מראה שאף אחד לא רואה? את מה שמולה

מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק? כרטיס קופ"ח...

למה אתם לא יודעים לדבר שוודית? כי זה לא מועיל לי בשום צורה, או שאין כזו שפה...

וכמובן, איך עבר ה.... הממממ. זה בדרך כלל שבוע, אבל אני חושב שעבר איזה חודש מהפעם האחרונה. אז... חודש? איך עבר החודש? טוב, ב"ה.

מה מוזר בכרטיס קופת חולים?אלגאוי

הכי מוזר שיש לי...מתיישב בנשמה

מה מוזר בכרטיס קופת חולים?אלגאוי

אנמצ... אז:ביחד ננצח

האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים? לא.

מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה? הר של שברים.

מה מראה מראה שאף אחד לא רואה? השתקפות.

מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק?נסיעות באוטובוס מלפני 8 שנים בערך

למה אתם לא יודעים לדבר שוודית?  כי מספיק ללמוד אנגלית. לא צריך עוד שפה.

וכמובן, איך עבר ה.... הממממ. זה בדרך כלל שבוע, אבל אני חושב שעבר איזה חודש מהפעם האחרונה. אז... חודש? איך עבר החודש?  היה סבבה

שבוע טויבתכלית הכוסף

תלוי איך שמים אותם

לא ניסיתי

את חלל החדר

כל מיני קבלות מכל מיני קווים מוזרים שנסעתי בהם

יש שפה כזו בכלל?

ישתבח שמו, מצויין!

קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולובימאית דמיונות

לולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו

את מסתכנתנפש חיה.
@אלגאוי תשמור עליה, חייל.
שני תוויםעמירם

האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים? ברור! אין עוד סנדלים מלבדם! הם גם כפכפים וגם נעלי בית וגם ליומיום.

מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה? זה כמו לשאול מה הדבר הכי טעים שאפשר לאכול מבטון?

מה מראה מראה שאף אחד לא רואה?את עצמה

מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק?כרטיס זיכרון שאני צריך לשחזר מתישהוא בזמן הפנוי שאין לי.

למה אתם לא יודעים לדבר שוודית? מי אמר שאנחנו חא יודעים?

וכמובן, איך עבר ה.... הממממ. זה בדרך כלל שבוע, אבל אני חושב שעבר איזה חודש מהפעם האחרונה. אז... חודש? איך עבר החודש? אחלה!

שבוע טובקפיץ
1. לא סנדלי שורש זה סנדלי שורש
2. מצהבריי
3. היא מראה את האיש הבלתי נראה
4. אין לי כלום בארנק בד"כ. אבל יש לי דברים מעניינים בקלמר
5. כי ככה
6. עבר מוזר קצת.

בסה"כ היה נחמד בחג. אבל לא יודעת
אתה יכול בבקשה להפסיק לתייגני. תנקס עברי אנכי

מופלטה שלא החמיצה היא מצה רכה?אחיתופל
עבר עריכה על ידי אחיתופל בתאריך כ"ג בניסן תשע"ח 00:33
עבר עריכה על ידי אחיתופל בתאריך כ"ג בניסן תשע"ח 00:32
ב"ה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מגדל
את משמעות הקיום
ספרונצ'יק שרשום בו מה כל בריאה אומרת
כי לא למדתי
זוועה

@אלגאוי
אממרוקדת בגשם
האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים?לא

דתי מצות
אליפקטוס
מחשבון
אני כו
וכמובן, איך עבר ה.... הממממ. זה בדרך כלל שבוע, אבל אני חושב שעבר איזה חודש מהפעם האחרונה. אז... חודש? איך עבר החודש? פשוט קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו
אאנ
..רץ לשום מקום

האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים?השאלה היא האם כפכפים נחשבים סנדלי שורש.

מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה? בית כלא

מה מראה מראה שאף אחד לא רואה? זה לא משנה טכנית כי אפחד לא רואה אבל תיאורטית היא רואה את מה שמולה

מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק? 200 שקל

למה אתם לא יודעים לדבר שוודית? כי זה מדינה עם שם ממש מוזר

וכמובן, איך עבר ה.... הממממ. זה בדרך כלל שבוע, אבל אני חושב שעבר איזה חודש מהפעם האחרונה. אז... חודש? איך עבר החודש?לא זוכר

..לעשות רצונך!
האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים? רק שמוציאים את הסקוצ' עד הסוף ונתקעים איתו ככה לנצח.

מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה? מכשיר חנק טבעי.

מה מראה מראה שאף אחד לא רואה? 2 אפים.

מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק? ריצ' רצ' קרוע (רוכסן בלעז)
אה ו, התמונה שברב קו.

למה אתם לא יודעים לדבר שוודית? אני כן יודעת.

ואיך עבר החודש? נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות נקיונות
איך לך?
טווב שחזרת!!נוצת זהב

ממש לא!! ולא מתקרב לזה!|בקטע רע|

עוד שירותים לבית

שקוף

כפית|קרהבעבר|

כי הם אנטישמים

עבררר סופסופפפ הפסח הזה

הי טוב שחזרתנצח

האם סנדלי שורש נחשבים ככפכפים? קלל שלא

מה הדבר הכי טוב שאפשר לבנות ממצה? מיטה.

מה מראה מראה שאף אחד לא רואה? בזמן הזה היא מרשה לעצמה לזייף ולראות סרט

מה הדבר הכי מוזר שיש לכם בארנק? כסף. (בדרכ אין שם פשוט)

למה אתם לא יודעים לדבר שוודית? סליחה? אני יודע לדבר שוודית

עבר אחלה של חודש תודה לקל.

לך?

מממ זה שאלות של עייפיםבוז
סנדלי שורש נחשבות לכפכפים אם ילד כאפות לובש אותן.

הדבר הכי טוב בעולם זה שוקולד ואי אפשר לבנות שוקולד ממצה. מצה זה דבר גרוע. דבר שנוא. דבר מגעיל. שום דבר טוב לא יוצא ממצה.

היא מראה את היקום המקביל. למעשה, זה פורטל. אבל לא תדע כי לא תראה אותה.

ארנק זה לחלשים. אני מאחבנת דברים בכיסים של בעלי, והדבר שהכי מוזר שם זה שעדיין יש מקום לעוד דברים.

שוודית זה שפה של בלונדינים מנומסים. אני לא מנומסת.

ואני גם רוצה תיוג לפעמים הבאות!
כמה תיוגיםםלעבדך באמת!
ורק השם שלי לא נוכח..
חבל חבל..
אנמצ!!! וואו זה היה חסר!!! איזה כיףמתנחלת גאה!
בטח!
מצבריי
גלימת ההעלמות מהארי פוטר
שבר מהצלחת של מדריכה שלי, סגולה לחתונה
תלמד אותנו ונדע!
עבר בטוב ברוך ה!
איזה כיף!! תויגתי!האש בוערת
האם כפכפים נחשבים ככפכפים? כי שורש זה ברור שכן....
פירמידות!
המראה מראה...
אין ארנק😔
צרפתית נחשב? אבא יודע פלמית! (תודו שלא ידעתם שקיימת שפה כזו!!?)
והחודש האחרון פשוט עבר.. איך? ככה.... אפילו לא אמרתי לו כלום והוא פשוט עבר
פפפפפ פלמית שפה מעפנה, הבלגים בעצמם מדברים יותר בצרפתיתבוזאחרונה
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך