כנסו!!אנונימי (פותח)

יש לי בעיה..חברה שלי אהבה מישהוא ועכשיו לפני כמה זמן הוא התחיל להתכתב איתי ואז התחלתי להיפגש איתו ולצאת איתו וכל זה...קיצור עכשיו אנחנו חברים חברה שלי לא יודעת מזה  ואני לא יודעת אם זה יפגע בה אם אני יגיד לה את זה כי איתה אי אפשר לדעת היא יכולה לומר לי  שהיא שונאת אותו שהיא בעצם מטורפת עליו

וגמני..!!! מה עושים?

מה שבטוח, אל תסתירו את זה ממנה.420mal

בסוף היא תגלה את זה, ואם זה יקרה ע"י מישהו אחר זה יגרום הרבה בלאגן ומריבות, הרבה יותר מאשר אם תגידי לה את...

פשוט [או שלא כ"כ פשוט..]תסבירי לה יפה יפה, שזה שהיא אוהבת אותו זה לא אומר שאת חייבת לה משהו!! זו זכותך להיות חברה של מישבלך...

צוודק!!**efrat**
מי ירצה??????..ילץ
מי ירצה לצעת עם סבתא?
אהה??420mal
כנסי,להבת-כוח

א. אני חושבת שמאוד כדאי שכן תספרי לה, לא מגיע לה לשמוע את זה מאדם אחר, וכמו שמלאכי אומר זה יגרום להמון בלאגנים.
את צריכה לבחון את הקשר שלך איתה, ולראות כמה העניין הזה ישפיע עליו.
את צריכה לסמוך עליה שהיא תגיד לך את האמת, ולדעתי אחרי שתספרי לה תני לה את המקום כן להגיד מה שהיא מרגישה, ולא "להסתיר" את הרגשות שלה כלפי העניין.
ב. את צריכה לבדוק בעצמך ובקשר עם הבן. הוא שווה את המריבה עם חברה שלך? הוא מתאים להיות בעלך לעתיד ששווה אולי להרוס חברות? כל העסק הזה של הבנים מאוד מסובך בגיל צעיר, ונורא חבל להרוס קשרי חברות עם בנות בגלל בן, שסליחה שאני אומרת, אבל על בסיס הסתכלות על בנות בכיתה שלי, אין כרטיס ביטוח שהבן יהיה בחיים שלך יותר מיומיים. זה עסק מאוד הפכפך. 
לדעתי יש לך הרבה מה לבחון כאן, ואת צריכה לנהוג בפיקחות. להודיע לה בצורה שלא תפגע בה, ובאמת לראות ששוה בכלל להיות בקאסח איתה בגלל בן. ובכלל תבדקי אם את באמת רוצה להיות עכשיו בקשר עם בן, שזה בעיתו ובזמנו בשבילך. (ובלי קשר לחברתך)
ב''הצלוחס!

לדעתי-אנונימי (פותח)
כדאי שתספרי לה הכל!! אך זה אתחיל מה היה ההמשך בקיצר ממש ממש הכל!! ולספר לה בצורה רצינית ולהגיד שאת מצטערת וכו' וכו'..  לדעתי ספרי לה אפילו אם זה יסכסך ביניכם.. עדיף שהיא תשמע את זה ממך מאשר מגורם כלשהוא אחר....
מה הבעיה?ארנאו

תצאו שניכן איתו..זה מאוד מקובל היום בחוגים מסוימים [מתאפק לא להיקרע מצחוק..]..

ואולי תתחתנו בסוף..זה עושה את החיים למגוונים ומעניינים יותר..חחח..

סתם..

פשוט תחליטי מי יותר חשוב לך..ואז תריבי עם השני..בהצלחה..

מאד לא נעיםננסי
זה אחד המצבים היותר קשים בין חברות.  וזה קורה לעתים קרובות.  מטבע הדברים , אם אתם חברות, מן הסתם שגם תימשכו אחרי אותו סוג של בן.  וזה מאד מפתה כשתמיד מדברים על אותו בן ביניכם, שגם את תרצי אותו.  זה יכול להרוס חברות.  אני מסכימה עם מה שכתבו למעלה.  למה להסתכסך עם החברה בגלל בחור?  אני לא יודעת באיזה גיל את, אך תחשבי אם זה רציני אתו או סתם לכיף.  האם הוא שווה לפגוע בחברה שלך בשבילו.  בכל אופן, כדאי לספר לה בעצמך בצורה הכי עדינה שאפשר. 
אני חושבת שתגדי לה הכי מגיעל זה להסתיר את זה..יקירה
אז תדברי איתה דוגרי...לולה=]

וחוצמיזה, אם היא אהבה אותו-ועכשיו היא לא, אז מה הבעיה?אין לך מה להרגיש לא בסדר אם את יודעת בוודאות שהיא כבר לא אוהבת אותו... ותדברי גם עם החבר שלך, שיהיה ממש בסדר איתה ולא יפגע בה או משהו, כי אז זה ממש לא יהיה יפה... 

אוקי...עכשו תשובה רצינית..!!ילץ

היה לי פעם גם מצב דומה,  רק שאצלי זה ...

ככה : שאני היתי דלוק אל איזה אחת,  ואני וביקשתי מהחבר שישאל אותה ( משהו) , והוא שאל אותה, בקשר עלו. ואחת הסכימה, ודיברה עם החבר שלי ...

ואם לא סיפרו לי, אבל ידעתי כי ראיתי אותם מטיילים, אני מעדיף לא לכתוב איך הרגשתי אבל..........זה לא נחמד...

ואז אחרי זה הם ראו אותי ומאז "החבר" לא מדבר איתי.

=============================....

עברו השנים....

=============================....

ושוב אותו סיפור רק שהיא בא לשאול אותי,

טוב במצבים כאלה, שאני לא יודע מה לעשות אז אני הולך לפי הלכה :

ובקיצור : זרקתי את שניהם והכול טוב ויפה..=)

......

מקווה שעזרתי..=)

אליעד.

מה את משחקת אותה אה?תשובה ריצנית מבינה בזה אה?יקירה
למה אתה כועס??וזה בן...שרון.אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך