בקשת עזרה - ריאיוןa-a-a

שלום לכם.

אני מורה שעובר כעת השתלמות בנושא חינוך לחיי משפחה.

במסגרת ההשתלמות אני זקוק למתבגר/ת שיענה על שאלון בנושא. (מעין ראיון).

בגלל רגישות הנושא ולמען הסר ספק, אני ניק מוכר ( ניתן לעיין בכרטיס האישי), אני מעלה את הראיון לכאן, אין צורך לדבר בשיחה אישית, פשוט להגיב בשרשור עם תשובות.

אני זקוק רק לתשובה אחת.

תודה!

שאלות לראיון למתבגר/ת בנושאי חלמי"ש:

א. באיזו כיתה אתה לומד?

ב. כמה שנים אתה בבית הספר זה?

ג. האם למדת בעוד בתי ספר?

ד. האם בית הספר מעורב בנים בנות/ נפרד ולאיזה מגדר?

ה. תאר את היחסים של הכיתה עם המחנך לפי נקודת ראותך.

ו. האם מתקיימים שיעורי חינוך? אם כן במה עוסקים בהם?

ז. כיצד נקבעים הנושאים לשיעורי חינוך?

ח. האם אתה יכול ומרגיש נוח  לשוחח עם המחנך או איש צוות אחר(תפקידו?)  בנושאים שמטרידים אותך?

ט. האם יש לכם שיעורי כישורי חיים? מי מנחה אותם בכיתה?

י. האם יש לכם שיעורי חלמי"ש? (חינוך לחיים במשפחה/ שיעורים שעוסקים בגיל ההתבגרות יחסים עם ההורים, יחסים עם חברים, חברות ואהבה,בחירת בן/בת זוג וכד'? (לא מדובר ביחידה "בית חינוך ומשפחה" לבגרות)

יא.  האם המורים משוחחים איתכם על השינויים הגופניים בגיל ההתבגרות? על חיי נישואין?

יב. האם מדברים על גלישה בטוחה באינטרנט ועל הימנעות מהתמכרות לתכנים מיניים?

יג. האם ישנם נושאים שחשוב לכם לדבר עליהם שלא מדברים עליהם איתכם?

יד. אם היית יכול להשפיע מה היית רוצה שישוחחו איתכ וילמדו ומה לא היית רוצה שידברו עליו?

טו. נמק את בקשותיך הקודמות.

טז. איך הרגשת בזמן הראיון?

עונהמילי דשטותא

א. באיזו כיתה אתה לומד? ז 

ב. כמה שנים אתה בבית הספר זה? 1

ג. האם למדת בעוד בתי ספר? כן, יסודי

ד. האם בית הספר מעורב בנים בנות/ נפרד ולאיזה מגדר? רק בנות, מה זה מגדר? אם הבנתי מה זה אז דתי לאומי

ה. תאר את היחסים של הכיתה עם המחנך לפי נקודת ראותך. יש גבולות ופחות פתיחות אבל כן יש בדיחות פנימיות וכדומה

ו. האם מתקיימים שיעורי חינוך? אם כן במה עוסקים בהם? כן. עמידה בזמנים

ז. כיצד נקבעים הנושאים לשיעורי חינוך? המורה אמרה בתחילת שנה

ח. האם אתה יכול ומרגיש נוח  לשוחח עם המחנך או איש צוות אחר(תפקידו?)  בנושאים שמטרידים אותך? פחות אבל אם זה קשור אליה ספציפית אז כן

ט. האם יש לכם שיעורי כישורי חיים? מי מנחה אותם בכיתה? כן. היועצת של החטיבה

י. האם יש לכם שיעורי חלמי"ש? (חינוך לחיים במשפחה/ שיעורים שעוסקים בגיל ההתבגרות יחסים עם ההורים, יחסים עם חברים, חברות ואהבה,בחירת בן/בת זוג וכד'? (לא מדובר ביחידה "בית חינוך ומשפחה" לבגרות)  -לא

יא.  האם המורים משוחחים איתכם על השינויים הגופניים בגיל ההתבגרות? על חיי נישואין? לא

יב. האם מדברים על גלישה בטוחה באינטרנט ועל הימנעות מהתמכרות לתכנים מיניים? לא

יג. האם ישנם נושאים שחשוב לכם לדבר עליהם שלא מדברים עליהם איתכם? לא כ"כ

יד. אם היית יכול להשפיע מה היית רוצה שישוחחו איתכ וילמדו ומה לא היית רוצה שידברו עליו? הייתי רוצה שילמדו אותנו ליחס שלנו עם ההורים, מריבות איתםף וויכוחים, החלטות וכו'.. ואין משו שלא הייתי רוצה (בעצם כן- ביולוגייה, פיזיקה, ספרות)

טו. נמק את בקשותיך הקודמות.בגיל שלנו יש הרבה וויכוחים עם ההורים וחשוב לי לדעת איך לנהל את זה נכון.. והמקצועות בסוגריים סתם לא מעניינים ולא חשובים לחיים

טז. איך הרגשת בזמן הראיון? לא משו מיוחד 

אבל אני בכיתה ז אם זה משנהמילי דשטותא

..כי בא אורך
א. באיזו כיתה אתה לומד?ט'

ב. כמה שנים אתה בבית הספר זה?מכיתה ז

ג. האם למדת בעוד בתי ספר?יסודי

ד. האם בית הספר מעורב בנים בנות/ נפרד ולאיזה מגדר?נפרד-בנות

ז. כיצד נקבעים הנושאים לשיעורי חינוך?תחילת שנה-התלמידות מעלות נושאים ואחכ המורה מחליטה בעצמה מה היא רוצה להעביר מתוך מה שהועלה

ח. האם אתה יכול ומרגיש נוח לשוחח עם המחנך או איש צוות אחר(תפקידו?) בנושאים שמטרידים אותך?כן

ט. האם יש לכם שיעורי כישורי חיים? מי מנחה אותם בכיתה?לא.זה הכל ביחד

י. האם יש לכם שיעורי חלמי"ש? (חינוך לחיים במשפחה/ שיעורים שעוסקים בגיל ההתבגרות יחסים עם ההורים, יחסים עם חברים, חברות ואהבה,בחירת בן/בת זוג וכד'? (לא מדובר ביחידה "בית חינוך ומשפחה" לבגרות)כן

יא. האם המורים משוחחים איתכם על השינויים הגופניים בגיל ההתבגרות? על חיי נישואין?כן

יב. האם מדברים על גלישה בטוחה באינטרנט ועל הימנעות מהתמכרות לתכנים מיניים?כן

יג. האם ישנם נושאים שחשוב לכם לדבר עליהם שלא מדברים עליהם איתכם?כמעט ולא

יד. אם היית יכול להשפיע מה היית רוצה שישוחחו איתכ וילמדו ומה לא היית רוצה שידברו עליו?כן

תודה לעונים, מעניין מאוד.a-a-a
דולפין סגולאחרונה

שאלות לראיון למתבגר/ת בנושאי חלמי"ש:

א. באיזו כיתה אתה לומד? ח'

ב. כמה שנים אתה בבית הספר זה? מכיתה א'

ג. האם למדת בעוד בתי ספר? לא

ד. האם בית הספר מעורב בנים בנות/ נפרד ולאיזה מגדר?
אממ חצי.. הכיתות נפרדות
המחנכת סבבה. נחמדה.. יש פעמים שהיא קצת מעצבנת אבל בתכלס היא אחלה
כן. בעיקר חברתי, לפעמים על כל מני נושאים כאלה לעשות טוב וכו
ז. כיצד נקבעים הנושאים לשיעורי חינוך? המורה עושה בעיקרון. אם אנחנו רוצות משו מסויים אפשר לבקש והיא משתדלת

ח. האם אתה יכול ומרגיש נוח לשוחח עם המחנך או איש צוות אחר(תפקידו?) בנושאים שמטרידים אותך?
תלוי ממש מי. יש אצלנו מורה אחת שכן
ט. האם יש לכם שיעורי כישורי חיים? מי מנחה אותם בכיתה?
אין
י. האם יש לכם שיעורי חלמי"ש? (חינוך לחיים במשפחה/ שיעורים שעוסקים בגיל ההתבגרות יחסים עם ההורים, יחסים עם חברים, חברות ואהבה,בחירת בן/בת זוג וכד'? (לא מדובר ביחידה "בית חינוך ומשפחה" לבגרות) לא שיעור ממש, אבל מדברים עלזה

יא. האם המורים משוחחים איתכם על השינויים הגופניים בגיל ההתבגרות? על חיי נישואין?
בטח. חפרו
יב. האם מדברים על גלישה בטוחה באינטרנט ועל הימנעות מהתמכרות לתכנים מיניים?
כןןן
יג. האם ישנם נושאים שחשוב לכם לדבר עליהם שלא מדברים עליהם איתכם?
לא שזכור לי
יד. אם היית יכול להשפיע מה היית רוצה שישוחחו איתכ וילמדו ומה לא היית רוצה שידברו עליו?
לפעמים

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך