לטענת רבים וטובים אני זיינוקית (משמע-כיתה ז &סוג של אופי) ,חסרת דאגות ומלאת שמחת חיים ,ואלו השלושה מצטרפים לחוסר הטאקט שלי.
אני מנגנת בפסנתר, ולומדת לנגן בגיטרה.
אני לא אוהבת לתפוס תשומת לב יתרה מאנשים מציאותיים ולא להיות במרכז העניינים, לעמ"ז מדמויות וירטואליות אני נהנת ואפילו אוהבת לקבל.
אני נמצאת כמעט שנה בערוץ ,פעילה בעיקר בנסיופ וב2-3 פורומים סגורים. הגעתי לערוץ דרך כמה לחיצות כפתור. ניקים קודמים שלי: @את ירושתנו,@כמעט בלי ראש... ועוד אחד לא מיוחד.
פעם בכמה זמן, כשהמצב רוח יורד ומתווספים אליו כמה טעויות וניקים שמזמן חייבים לעוף מהערוץ, אני נעלמת ליומיים-שבועיים בלי ששמים לב לזה כל כך. למרות שאני לא שופכת המון בערוץ, שבועיים בלעדיו הם קשים לי,אפילו מאוד,אבל אחריהם-אין הרבה סיפוקים יותר גדולים מזה. אני עובדת על הקטע הזה ומשתדלת לעצור התפתחות של התמכרות/תלות גמורה.
עוד עובדה קטנה עלי:
אני סובלת מ'בעיות שמיעה' שאף אחד לא שם לב אליהן עד שהוא נמצא משמאלי.
אני נהנת לקרוא להן בעיות שמיעה למרות שהן כוללות בסך הכל אוזן אחת מושבתת. אין לי מושג איך זה קרה ומה זה אומר,אני גם לא במיוחד רוצה לדעת, ואני שונאת לדבר על זה.שלא תבינו לא נכון,זה לא נושא שמבייש או מכאיב לי, לעיתים הוא כן מציק או מתסכל, אך אין לי בעיה לחשוף את העובדה הזאת.
יתרון יחיד שהצלחתי למצוא בבעיה הזו:
אני יכולה להניח את הראש על האוזן הפועלת (לא מצאתי לה הגדרה יותר טובה), וכך למנוע מרעשים להישמע לאוזני. זה נח וממכר,וזה חלק מהסיבה לכך שאני ישנה רק במיטה.
-עד כאן חפרותיי לדקה הקרובה,
כולם מוזמנים להגיב/לשאול/רק לשתף שקראתם/להחליט שאני בן אדם לא מעניין ואני רק אענה לכם שהאמת היא שלא ניסיתי לעניין וזה היה רק בשביל עצמי.
ערב נפלא.

- לקראת נישואין וזוגיות