1..בן/בת?
2.גיל:
3.הייתי/לא הייתי אצל פסיכולוג/ית.
4. יתרונות בללכת לפסיכולוג:
5. חסרונות בללכת לפסיכולוג:
*בשורות טובות!! רק אור!!*
בס"ד
1..בן/בת?בת
2.גיל:15
3.הייתי/לא הייתי אצל פסיכולוג/ית.: וואוו ווואוו כמה הייתי
4. יתרונות בללכת לפסיכולוג:מעביר תזמןןן... חוצמזה..אני האוייבת המושבעת של פסיכולוגיות כחחחחח
5. חסרונות בללכת לפסיכולוג: הכל..ישלי משו נגד פסיכולוגיםם והם גם האנשים הכי חוווווווווווווווווווווווווווופרים שאני מכירהה!
כולם שונאים פסיכולוגים...
הבעיה שלהם היא שהם אומרים את המחשבות שלהם בקול, כדי שתראה כמה הם חכמים, והם חושבים שאתה מבין...
1..בן/בת? בת
2.גיל: 20 (אני מסתובבת פה כדי לחזור לילדות...)
3.הייתי/לא הייתי אצל פסיכולוג/ית. כן
4. יתרונות בללכת לפסיכולוג: וואו, קיבלתי המון המון כלים להתמודדות בחיים (כנראה אתם מדברים על פסיכולוג של בית ספר, אני מדברת על פסיכולוג קליני...)
5. חסרונות בללכת לפסיכולוג: עולה המון כסף.
אבל סתם ככה אני חושבת שהשאלות האלה די מטומטמות, כי מי שצריך חייב ללכת לפסיכולוג, ובלי ללכת אליו הוא יסבול הרבה יותר מאשר כן ללכת...
ומי שצריך חייב חייב חייב ללכת! זה לפעמים גובל בסכנת חיים (אתם יודעים כמה אנשים התאבדו מדיכאון? זה #2 אחרי תאונות דרכים...)
בת.
הייתי אצל פסיכולוגית במשך שנתיים פלוס.
יתרונות? מלא. מלא. כמו ש"מוש" אמרה - המון כלים לחיים והמון שקט נפשי.
חסרונות? לא נראה לי שיש. אם הפסיכולוג נצרך,\ אז המדינה משלמת.
יתרונות: מרגיע אותך כי אפשר לפרוק, ואת ההורים שלך, כי הם חושבים שזהו, עכשיו עם הפסיכולוג הכל יהיה טוב יותר....
חסרונות: קודם כל: הכסף שזה עולה. דבר שני, זה חופר ולפעמים הוא לוחץ עליך לספר הכל, גם דברים שלא רוצים לספר לו, הם לא יודעים גבולות,הם יחפרו וינברו בך עד שימצאו את מה שהם חיפשו!!
פסיכולוגים לא חופרים. לפחות רובם.
זאת סתם סטיגמה.
בס"ד
לעצם העניין: לא הייתי אצל פסיכולוג, אני גם לא חושבת שיש בהם תועלת רבה, ולפעמים זה גם מזיק.
אבל תמיד שהיועצת ( היא אמורה לשמש גם כפסיכולוגית , לא ?! ) נכנסת לכיתה ומדברת , אני מרגישה את הצביעות נוטפת מכל מילה ......... '' מי שרוצה לגשת לחדר שלי ולדבר , אני אשמח לעזור ......'' כן , ''בטח''......
סתם
1..בן/בת? בת..
2.גיל: עוד שבועיים בערך 13..
3.הייתי/לא הייתי אצל פסיכולוג/ית. לא הייתי..
4. יתרונות בללכת לפסיכולוג: אני חושבת שזה טוב.. וגם תלוי לאיזה פסיכולוג אתה הולך..
5. חסרונות בללכת לפסיכולוג: אמממ.. לא הלכתי אף פעם.. אני לא יודעת להגיד..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים