אוכלים בבית בשבת ארוחה אחת.. ארוחה אחת אצל סבא וסבתא
אם מזמינים אורחים משקיעה מאוד ( חלות ממאפיה ועוגה טובה וכאלה...)
אבל זה קורה לא יותר משלוש ארבע פעמים בשנה..
אני קונה יבשים מקמח מלא בדרך כלל מהסוג שהמחיר שלו קבוע 8 ש"ח לשקית פסטה תמיד ,
פעם היו מבצעים על סוג מסויים והכי איכותי בחמישה שקלים וקניתי סטוק . לא אוהבת את החיטה מלאה של החברות הזולות , יש להן טעם של קש , אני קונה סוג יותר איכותי שפחות מרגישים את הטעם של הסיבים כי אחרת בעלי והילדות מתלוננים שזה לא טעים ושאכין את הסוג הרגיל.
אני קונה פירות בעונה שלהם כי לא אוהבת כאלה מקירור.. או תחילת עונה שהאפרסקים וכד' עדיין בוסר ועולים הון.
את הענבים מיבוא (הלא טעימים לטעמי, אני אוהבת תוצרת הארץ) והפירות של ה20 שקל קילו אמא שלי קונה ושולחת "לנכדות המדהימות" שלה (יש יתרונות בלהיות אמא של הנכדות הבלעדיות של אמא שלי, משקיעה בהן המון, הבאסה זה שהילדות מתלוננות שאין להן בני דודים ולכולם יש )
אני לא הכנסתי לסכום טואלטיקה/קוסמטיקה אני בדרך כלל קונה בחנויות תמרוקים שזולות יותר מהסופר
או בסופר במבצעים כמות גדולה, אני אוהבת את הסוגים האיכותיים של שמפו וסבון אז אני מחכה שהמחיר יהיה משתלם וקונה הרבה, לא כל חודש.. איפור אני קונה אולי פעם בשנה וגם זה לא, רק באינטרנט.. בקושי מתאפרת.. וגם כלים אני לא קונה בסופר, דברים כמו חומרי ניקוי כן, במבצעים.
מה שאני יודעת שאני כן יכולה להוריד זה את הכמויות של הירקות.. אני קונה כי אני פוחדת שלא יהיה מספיק, ואחרי זה רבע נרקב ונזרק