המעבר מיום הזיכרון ליום העצמאות- איך אתם עושים את זה???האלן

היום בשעה שמונה- נעמוד כולנו בצפירה ונחשוב על יקירנו שנפלו למען קידוש ה', ומתוך מסירות נפש.

מחר- גם כן, נעמוד בשעה אחת עשרה בצפירה- ואבכה. אבכה על אילו שלא זכיתי להכיר,

אבכה על אילו שזכיתי להכיר לפני/ אחרי מותם- ושנגעו לליבי. שאני משתדלת לקדש את החיים- לאורם, ולזכרם.

ואז הקריינית בטקס תמשיך- ותקריא ויספרו על גבורות של לוחמים, של אזרחים, ושל הרבה גיבורים.

ואז הופ- בכזו ישירות וקלילות- ימשיכו.

ירימו את הדגל לראש התורן, ויפתחו בחגיגות עצמאות. ואז- כבר בערב, עם תום השקיע-

אהיה בישיבה הקדושה ואומר פרקי הודעה בשירה וניגונים.

אבל- היי, רגע. לפני שניה שכלתי ובכיתי על אהובי, על אלה זכיתי להכיר, ואלו שלא.

איך עושים את זה? איך מצד אחד אחוש את הכאב. אתחב רלמשפחות לסיפורים. ומצד שני אומר אחרי כמה שעות פרקי הודאה והלל- מבלי לשקוע בעצב?

אשמח לעצות, תגובות, וכו...

"ארים ראשי- אשה עניי במרחקים אל ההרים במרחקים. וקולי ישמע כזעקה כתפילת האדם. וליבי נשבר. מאיין יבוא עזרי."

זה הקטעעברי אנכי

איך אפשר לחגוג עצמאות בלי להוקיר תודה (במקרה הזה על ידי זכירה שלהם..) לכל מי שמסר נפשו (כפשוטו) על מנת לקבל עצמאות

צודק. אני מתכוונת לשאול איך אפשר לחגוג, כשהשארנו את חברינוהאלן

"מאחור"?

החברים שלנו רצו שנחגוג. שכל העם יחגוג.עברי אנכי

ועל כן הם הסכימו להקריב את חייהם.

זה למלא את רצונם.

הרצון הזה שנחיה פה חיים במדינה הזאת.

זה באמת מאוד קשה.מתנחלת גאה!
אני ביום העצמאות עדיין עם מדבקה של יזכור
ותכלס מאז שחברה טובה שלי נרצחה מה אני אגיד, יום העצמאות ממש שונה... אפילו אפשר לקרוא לזה הרוס...
קשה לחגוג, לשמוח. זה באמת בעיה.
אבל זה בדיוק הקטע- מכירה את המשפטשוליים עלייכםם

במותם ציוו לנו את החיים?? הרבה אנשים מתו בשבילך- בשביל שאת תוכלי לחגוג כל יום העצמאות וכדי שיהיה לך מדינה שתוכלי לחיות בה!! הם מתו לא בשביל שאת תיהי עצובה בשבילם..

משתפתמדבר הלב.

השנה ההורים שלי החליטו לצאת לטיול משפחתי של יומיים לכבוד יום הולדת של אמא שלי על יום הזיכרון ויום העצמאות. כשאמא שלי היתה בכיתה ט' היא שכלה את אח שלה כשהוא ניקה את הרובה של חבר שלו ונפלט כדור.. שאלתי אותה איך אפשר לצאת לטיול ביום הזיכרון? היא אמרה שהם חשבו על זה והחליטו שזה הצביון של הנופלים, שנמשיך  לטייל בארץ ישראל שהם מתו למענה והיות גאים בכך! הם לא רצו שנשב ונבכה עליהם כל היום. בנוסף החגיגה של יום העצמאות היא בעצם הודאה לכל הנופלים שמסרו נפשם למען הארץ הזאת ועצם החגיגות הם ההודאה על כך. אני אישית לא הרגשתי את אירועי יום הזיכרון ויום העצמאות וקצת חבל לי, שיתפתי את אמא שלי בכך והיא אמרה שבשביל המשפחות השכולות הזיכרון הוא במשך כל השנה ויום הזיכרון הוא משהו כללי ולאומי, אבל למשפחות השכולות יש גם את האזכרה פעם בשנה וכו.

כן אבל.. כאילו עדיין צריך להזכירשוליים עלייכםםאחרונה

את יום הזיכרון.. זה לא נראלי סותר..

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך