שבוע לפני הגעתי לפסח רצוצה ושבורה אחרי שבועיים של קריעה וניקיון יסודי. כל יום חשבתי שאחרי שעבדתי כל כך קשה בטוח היום אני יולדת אבל הגיע ליל הסדר וגם חול המועד.. ושום צירון לא נראה באופק.
חג שני כבר הייתי באפיסת כוחות.. העברתי את החג על הספה בבית של אמא שלי . נוסיתי לעודד את עצמי שאיך שמסתיים החג אני רצה לקנות שמן קיק.. אין מצב שאני עוברת את התאריך.!!
אז נחזור לארונות המוזנחים שמכרתי לגוי רק כי נגמר לי הכוח לנקות .אז באותו יום ראשון קמתי בבוקר והברקתי את הארונות ושטפתי את כל הבית ועשיתי את כל הכביסות שנאספו מחול המועד.
ואז זה הגיע בערך בשעה 12 התחיל הציר הראשון.. ואחרי חצי שעה עוד ציר .. ועוד. הצירים היו ממש נסבלים ולא רציניים . שכבתי במיטה בשעה 1 וחצי כבר הם נהיו יותר משמעותיים אז החלטתי שאני מעבירה אותם קצת במקלחת..
העברתי שעה במקלחת שיצאתי הרגשתי שהצירים יותר חזקים אבל במרחקים של 10 דק לפעמים רבע שעה..
קראתי קצת באינטרנט מתי ללכת לבית חולים . והבנתי שלא הולכים לפני שיש צירים סדירים שמגיעים בכל 5 דק ואני עדיין במרחק של 10 דק.
הלידה הראשונה הייתה קיסרי והשניה התחילה בירידת מיים.. אז ניסיון לא היה לי. ולכן הלכתי לפי עצתו של דוקטור גוגל והמשכתי לחכות בבית..
הגיע השעה 3 בכל ציר שמגיע אני מרגישה כאבים מטורפים שעוד שניה הפיצית מחליקה למטה אבל ברגע שהציר נגמר אני מרגישה רגיל לחלוטין לא חושבת שיש סיכוי שאני יולדת היום..
בעלי מבקש שנצא לבית חולים הוא לא רגוע ומפחד שאני יילד בבית.. ואני צוחקת עליו שאין סיכוי .. ושחבל שניסע ויחזירו אותנו הבייתה..
אבל אז הגיע ציר כל כך חזק שכל הבניין שמע את הצרחה שלי.. בעלי כבר לא שאל אותי יותר מידי ותפס את התיק ורץ לאוטו ואני אחריו..
בדרך לבית חולים הצירים נעלמו אמרתי לבעלי שחבל שנסענו ותיכף שולחים אותנו הבייתה..
מגיעים לבית חולים האחות שואלת שאלות מעצבנות ובנתיים הצירים חוזרים להם ..
אני נשכבת למוניטור האחות אומרת שלא נראה לה שאני הולכת ללדת היום כי ככה לא נראית אישה לפני לידה.. עוברת רופאה נחמדה שמחליטה לבדוק אותי לפני המוניטור היא בודקת מסתכלת עלייי בהלם .. פתיחה 9 ואני מהההה???? פתאום רצות אלי שתי מיילדות שמים אותי בכיסא גלגלים רצים לחדר לידה אני עומדת להחליף בגדים ועובר רופא שצועק למה אתם נותנים לה לעמוד בפתיחה כזאת ..,?תשכבי מהר במיטה!!!
אני בהלם בעלי בהלם אני לא מבינה איך הגעתי לפתיחה כזאת לפני 5 דק חשבתי שאני בדרך הבייתה..
התחלתי לצעוק אפידורלל אפידורללל ... אולי בלידה הבאה .. בנתיים נבקעו המייים 3 לחיצות ופיצית בחוץ!!!!
בלי שום קרע בלי תפר. !!! השיליה יוצאת שלימה.. התינוקת שוכבת עליי יפה כל כך...
לא מאמינה שאני אחרי זה ..לא קלטתי כמה מהר זה קרה .. חושבת מה היה קורה אם בעלי היה אדיש ולא מכריח אותי ליסוע עכשיו לבית חולים.. כנראה שהייתי יולדת בבית...
אני חייבת לציין שמתחילת ההריון קיבלתי על עצמי להגיד שירת הבריאה בכל יום מאמינה באמונה שלימה שבזכות זה עברתי לידה כל כך קלה !! הרגשתי שהשם נמצא איתי בכל רגע. תודה רבה לבורא עולם ולידה קלה לכולן