כותבת מהאנונימי כדי לשמור על פרטיותי.
מרגישה לבד...
עברנו דירה לישוב חדש בזמן שהייתי בחופשת לידה. אני לא רציתי, אבל בעלי לחץ. עזבתי את העבודה שממש אהבתי כי היא רחוקה...
לא מכירה כאן אנשים,
אני בבית עם התינוקי... ככ שמחה בזה אבל מרגישה ככ בודדה... אחרי המעבר הייתי בסוג של דכאון אחרי לידה, שגם נבע מהמעבר וכל השינויים... התגברתי חלקית, אבל עדיין נכנסת להתקפי עצבות כאלו מדי פעם... (הפורום הזה ממשמחזק אותי ביומיום ותודה!)
אני בדרכ לא אדם שמתחבר לכל אחד בקלות, לא יוצרת קשר במהירות עם נשים בסביבתי...
בעלי שקוע בעבודה שלו ומאוד עמוס ולא פנוי אלי... וגם אנחנו מותרים כבר הרבה זמן (מאז שטבלתי אחרי הלידה) אז זה גם משפיע ולא ככ לטובה... יש לי חברה אחת טובה שהתחתנה לא מזמן וגרה עכשיו ממש רחוק ממני, גם היא שקועה בחיים החדשים שלה.
לחפש עבודה עכשיו לא רלוונטי כי אין מקום במעונות השנה כאן, ואני לא מכירה/ סומכת על מטפלות פרטיות, אז כנראה זה יהיה רק אחרי הקיץ...
עד עכשיו בקושי יצאתי מהבית עם התינוק. לא היה חסר לו, אבל עכשיו הוא גדל ונהנה להיות בחוץ. יצאתי איתו לפארק והיו שם קבוצה של אמהות וקטנטנים ממגזר/קהילה אחרת.. לא הכרתי אותן אבל אמרתי שלום, והן היו בתוך עצמן, אז זה הרגיש לי עוד יותר בודד... אז חזרתי הביתה די מהר...
סתם סוג של פריקה, שיתוף, חיפוש עצה... לא יודעת...
אני אדם של עשייה והשהות בבית לא טובה לי נפשית... רעיונות לעשייה בינתיים או סתם הצעות ותמיכה יתקבלו בברכה...
(ביישוב שלנו אין ככ לאן לצאת. אני בלי רכב, אז כל יציאה מהעיר דורשת נסיעה מתישה באוטובוסים, ושוב, גם אין ככ לאן...)
כתבתי באלגן, אבל זה פשוט נשפך מהלב...
תודה לכולן!
ותודה על המקום הנפלא הזה!