חשוב (נראלי) (לא קשור לפורום דווקא)הגיגים בע"מ

אנשים די כבר להגיד "לא מצחיק"! 

("בדרך אליו" לומד מהחכם מכל אדם, מתחילים בסיכום של מה שאתה רוצה לומר. (הבל הבלים הכל הבל))

אם אין לכם כח לקרוא הכל, תקראו את זה וזהו. מספיק טוב.

תגידו איזו סיבה יש להגיד את זה?  אני לא חושב שיש אדם שאומר לעצמו "מזל שהוא אמר את זה, אחרת לא הייתי יודע".

ובנוגע למי שזה נאמר לו, האם אתם חושבים שבגלל שהוא פתאום לספר בדיחות טובות יותר? אם אתם חושבים שהוא עלוב חסר חוש הומור, תשמרו את זה לעצמכם. בדיוק כמו שאתם שומרים לעצמכם שפלוני מכוער, אלמוני בלתי נסבל, היא סנובית חסרת תקנה וההוא אהבל מוחלט!!! עם אתם מצליחים לא להגיד את כל אלה אתם בטח יכולים לשמור גם את זה. עד כדי כך קשה?

תחשבו על זה רגע אחד מהצד שלו. סוף סוף הוא הצליח להשתלב בשיחה שלהם. הנושא בשיחה מתאים, איתן כבר אמר בדיחה וכולם צחקו. הוא אומר את הבדיחה ששקל כבר 10 דקות. שקט.

עוד שקט

עוד שקט 

הוא מחפש איפה לקבור את עצמו. ופתאום: "לא מצחיק", תגיד מאיפה באת!?!! הוא הבין שזה לא מצחיק!! אתה רוצה להרוג אותו סופית?!?!? אם ההוא (לא יודע איזו מילה מתאימה. חסר מזל - לא מדובר במקרה של מזל, טיפש - מעליב ומשדר תחושה הפוחה ממה שאני רוצה לשדר, מסכן - לא נשמע מתאים, לא יודע למה) לחלוטין. בניסיון נואש להצילך משהו הוא יאמר: "לא ניסיתי להצחיק".

כאן כבר הם לא יצטרכו לומר כלום, המבטים יספיקו.

אנשים! "כל המלבין פני חברו ברבים...". זאת התחושה! כאילו הורגים אותך!

צריך  להתחיל הנהגה. של להימנע מאמירת "לא מצחיק" על נוסחיו השונים. ואפשר גם להחמיר להקפיד לחייך על כל בדיחה שנאמרת. (לגבי בדיחות לא ראויות, אני מניח שיש לשקול כל מקרה לגופו).

אני משער שרוב האומרים "לא מצחיק". אינם מודעים למה שאמרתי. ולכן כתבתי את דברי.

מה שאמרתי מדבר על צחוק כי זה מפריע לי במיוחד. אבל דברי נכונים לכל מצב כזה. שבו אדם אומר משהו למען מטרה כלשהי ואז אדם אחר אומר שהוא לא השיג את מטרתו.

אני מקווה שכתבתי סביר בס"ד, איני חושב אני טוב בכתיבה כמו אחרים בפורום. אבל העניין בער בי והייתי מוכרח.

נכון לגמרי!מילי דשטותא

אתה ממש צודק .. בדיוק היום היה לי קטע עם חברותמיכלייי

סתם ישבנו קבוצה ההינו מסטולות וסיפרנו בדיחות ואז אני סיפרתי בדיחה בשיא ההתלהבות והבנות שהיו בקבוצה לידנו גם שמעו ואז אחת מהם התחילה לצחוק צחוק מתגלגל ואחרי שנייה השתתקה והסתכלה עליי "מה נדפק" וכאילו סוג של יצאתי מפגרת .. אני לא מתרגשת מזה .. אבל חשבתי לעצמי  .. אם זה לא מצחיק אז אל תצחקו .. זהו .. מספיק אני ירגיש דפוקה .. אבל לא רק שלא צוחקים גם מעירים ויורדים זה פשוט התנהגות מגעילה זה הגעיל אותי!!!

נחמיה17

ענק אתה.

לייבש זה שופך!

לא מצחיק! נחמיה17

טוב. בסדר.נחמיה17

@בדרך אליו, צודק.

גם חבר שלי שאני ממש ממש ממש ממש אוהב והוא מתוק ברמה חבלזית בטירוף.

ייבשתי אותו פעם. לא בזדון ורשע מכוון.

ואז הוא בא אליי- "שיואו, בחיים אל תייבש!"

מאז זה חרוט לי במוח.

מגחכים, חבר'ה גיחוך זה בייסיכלי!

קשור מאודניגון הלב
אני אישית משתדלת גם אם הבדיחה הייתה ממש לא מצחיקה (סופרמן הלך הלך איזה טמבל הוא יכול לעוף..... ......) לצחוק צחוק מזוייף אבל אמיתי כזה מהלב שלא ירגישו שזייפת אותו לצחוק עם כל מה שמסביב בדיוק כמו שהייתם צוחקים אם זה היה מצחיק
רק בשביל שלא יתבייש, לתת לו הרגשה טובה אשכרה דבר כזה יכול להרוס לו ת'יום ומשו קטן טיפונת מאמץ מצידך והוא ימשיך לחייך
תנסו את זה! גם אם רק אתם תצחקו בקבוצה בהתחלה, לאט לאט יצטרפו עוד ועוד (לחץ חברתי שכזה, תעודדו אותם לצחוק גם והם יצחקו)
לי בכיתה יש בנות...כפכף פוזל

מגעילות

"לצחוק עכשיו?"
ונגיד אני לא לוקחת ללב, אבל יש בנות עם מעמד לא משהו בכיתה ואז שהם אומרות להם את זה הם מה זה נעלבות ובצדק!

פשוט תסנניניגון הלב
ואל תתקרבי אליהם כנראה עוד לא למדו משהו בחיים האלה
תמיד אפשר למצוא חברות עם לב טוב שיקבלו אותך
זה מה שאמרתי, שאני לא שמהכפכף פוזל

רק מרחמת על בנות ששמות....

כןניגון הלבאחרונה
גם על מי שמנסה להיכנס בכוח לחבורות כאלה של ה''מעמד העליון'' בלי להבין שהוא היחיד שנפגע מזה, שלא יהיו לו שם חברים, שהוא יהיה מוזר שם ואף פעם לא באמת יקבלו אותו
במקום פשוט למצוא את השקופים'' האחרים שישמחו למשהו מלכד
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך