איפה עובר הגבול בין טוב לב ואיכפתיות ל'פרייאר'?..קופקליפטוס

אני מרגיש שהרבה פעמים אחרי שאני מחליט שאני רוצה להיות אדם טוב יותר ונחמד לסביבה, ולכן אני משתדל יותר להתחשב באחרים ולעזור ולהתנדב וכו' אז בסוף לאחר מעשה - אני יוצא בתחושה מבאסת של "וואלה, יצאתי פרייאר"... (לפעמים זה מגיע מתחושה עצמית ולפעמים גם מאמירות ברורות של אנשים בסביבה...) 

מה אתם אומרים?...

איפה עובר הגבול ביניהם?...

אני חושבת שהשאלה מה ההרגשה שלךמתופפת
אני לדוגמה אם חברה שלי מבקשת ממני כוס מים והיא בדיוקיושבת אני אביא לה לא כי אני פראיירית אלא כי בא לי לעשות מצוה (ואני אגיד לה את זה) זה תלוי מה ההרגשה שלך אני חושבת כי ממש לא מזיק לעשות מצווה.
וגם שמעתי פעם שזה תלוי האם הבנאדם שרוצה ממך את החסד יכול לעשות את זה באותה מידה שאתה יכול זה אז זה נקרא פראייריות.
אבל שוב אם אתה רוצה לעשות מצווה אז למה לא?
זה ממש תלויכפכף פוזל

מי מבקש ממך, מה מבקש....

נגד אם בהפסקה אני וחברות שלי נשב ואז חברה שלי תגיד לי ללכת להביא לה את הבקבוק מהכיתה- זה ניצול ואם אני יעשה את זה אני יהיה פראיירית

אבל אם אני בכל מקרה הולכת לכיתה וחוזרת, מה אכפת לי...

לא השאלה מה את מרגישהמתופפת
נגיד אני וחברות שליישבנו ודברנו ואז חברה שלי בקשה ממני כוס מים אז אמרתי"וואי ממש באלי לעשות עכשיו מצווה ובגלל שאני ממש צדיקה אני נותנת לך עכשיו כוס מים"
הנקודה כמו שציינת..נער גבעות מצויאחרונה

תלוי אם אתה עושה את זה מטוב לב ומרצון פנימי לעזור או בגלל שאתה מנסה להיות נחמד בשביל כל מטרה שתהיה..

אם אתה עושה את זה מטוב לב, תעשה טוב! שיקראו לך פראייר, זה בונה בלב טוב לב, עדינות ואכפתיות, אז למה לא? בתכל'ס, עד כמה שאנשים אומרים לך פראייר הם מקנאים בך, כי זה מציק להם לראות מישהו שעושה משהו טוב מהלב. אז כדי להימנע מצביטת הלב, הם אומרים לך שאתה פראייר (כלומר, אתה טועה, המצפון שלי נקי)..

ואם זה בגלל רצון להיות נחמד, תלוי. לעשות טוב זה תמיד טוב, ולפעמים זה טוב לשבור הרגלים רעים, אבל אתה ממש לא חייב לא לחיות בשביל אחרים. אתה לא חייב לקפוץ בשביל מישהו 40 ק"מ, לדוג'..

אשריך! אין ספק שזה רצון מבורך, ואל תכניע אותו לעולם. יש אנשים שהיו רוצים לחיות ברצון להיות נחמד.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך