בסייעתא דשמיא
די ה' אני גם רוצה! מותר לי?
קשה לי! אתם פשוט לא מבינים כמה אני אוהבת בנים.
כמה הייתי רוצה כבר לגעת באחד שהוא רק שלי, שאוהב אותי ,שמכבד אותי, שלא צוחק עלי. כפשוטו.
שמקשיב לנבכי נפשי ושומע את הבכי החנוק שיוצא מהנשמה שאף אחד לא שם לב עליו ומבין. לעומק.
כמה זה קל, רק כמה דיבורים, רק לשאול אנשים לשלומם והכל יכול להתקדם.
אבל אני באמת מבינה ורוצה שקשר אצלי יהיה בזמן הנכון ולמטרות חתונה.
ושזה לא פשוט לשמור נגיעה עם חבר יקר.
אני אני מתאפקת, מחכה.
חושבת עליו כל הזמן.
שומעת שירים שמזכירים לי אותו ונמסה, ובוכה.
מדמיינת את שנינו מתחת לחופה והוא מחייך לי חיוך ענק, של נצח.
חיוך שאומר לי "הכל בסדר, יהיה טוב, עלי"
והוא כולו יופי ואושר אין סופי.
ואני לבושה ככלה יפיפיה נוגעת בבת אחת בידו ולא יכולה להרפות.
אתה יודע איך זה קשה לי?
שיש לי אח שנתיים מעלי שמביא חברים הביתה כאלה מתוקים וצדיקים ואני יודעת שצריך לחכות ולכן אני לא מחליפה איתם מילה.
שיש לנו פעולות ערב שבת שאח"כ פוגשים כל מיני בנים ובנות מהצוות מדברות איתם ואני פשוט לא יוזמת שיחות.
עומדת בצד ועונה תשובות ענייניות למי ששאל.
הבנים בעיר כבר למדו לשמור מרחק ממני, מהאריאלניקית הזאת.
שבנות מהכיתה מכנות את אחת הבנות "בלא"כית" הן חושבות שהכל בצחוק והם לא יודעות כמה אני באמת רוצה.
להגיע לשלמות הזאת.
שאתמול, שהיה מדורה לשבט אז חברה טובה סיפרה שיש לה חבר כבר כמה שבועות והוא אפילו בא להגיד שלום.
הופתעתי. הוא נראה (ממבט חיצוני) צדיק, גבר, עדין, בן אדם טוב כזה וגם יפה בלי קשר..
הייתי יוצאת עם אחד כזה.
זה כ"כ קל, כ"כ "ככה" מלהגיע למצב הזה של אהוב, של חבר יקר.
אבל ,שוב, אני כרגע הולכת בדרכים של רבנים גדולים שמחנכים אותי שזה לא נכון חבר בגיל הזה.
למרות שתכלס, שאני מסתכלת על הצוות של האולפנה שגם מורה לי כך- לכל אלה היה חבר עוד מהשישית.. אז הם לא ממש דוגמא.
התמכרתי לשירים במילים "פתחי לי רעיתי" ו"תלבב את רעייתך ,תכרות לה ברית חדשה ,תיקר נפשה בעניך, תטהרנה במים טהורים" ,"השמיעיני את קולך, קרב ובא".
אני מסתכלת על השירים ורואה את הזמר של את זה מכל הלב, בעוצמה ותשוקה ופשוט נמסה, זה גדול עלי. .אני רואה אותו מבעד למסך אומר לי את זה מכל הלב באהבה גדולה, בטוהר.
בעל יקר, בבקשה תשמור על עצמך. בשבילי וגם בשבילך.
תתפלל עלי כמו שאני מתפללת עליך. משתדלת אבל בסוף זה אתה, אל אל תבנה על התפילות שלי.
תהייה צדיק, אל תתפתה לתאוות. תנסה לעמוד בניסיונות.
יש פה מישהי שמעריצה אותך על כל התמודדות.
בנתיים יש מה לעשות, ללמוד איך נהיים טובים, לתקן את המידות. כדי שאהיה ראויה לו.
הלוואי שתמסור לי ד"ש מדי פעם. שאחזיק מעמד.
אני כבר רוצה להגיע לזה.
כבר מגיל קטן אני מסתכלת על הבית שהורי בנו , על השיטת חינוך שלהם וכותבת לעצמי בראש- וואו ,את זה הם עושים מצוין ועל דבר אחר- בבית שאני יקיים יהיה אחרת.
אני כבר רוצה לעשות את זה בבית שאני אקיים עם החבר הכי טוב שלי, בעלי.
קשה לי לחכות.
ששנינו נזכה שזה יהיה הפעם הראשונה- הקשר האמיתי שיהיה בזמן הנכון.
ששנינו ניגע נגיעה של חיבה בפעם הראשונה למין השני בחתונה.
אהבה ראשונה. קשר הכי אמיתי ונכון שיש. עם צמידות לרצון ה'.