הבת שלי בתחילת תיכון, יש לה בעיה עם ילדה מסוימת בכיתה.
אני אתאר את הרקע -
הבת שלי באופן כללי די מקובלת בחברה, לא הכי מרכזית או רועשת אבל משתלבת ב"ה טוב, יש לה הרבה חברות והיא מרוצה מהמעמד החברתי שלה. לאחרונה היא מתיידדת במיוחד עם בת מסוימת והן נהיות *חברות טובות* ונראה שזה כיף לשתיהן
איפה הבעיה?
יש בכיתה בת X שביתי מגדירה אותה חסרת טקט, היא מנסה להדבק לבת שלי, ההתנהגות שלה ילדותית, תינוקית. הבת שלי לא סובלת אותה אבל עדינה מדי בשביל לנפנף אותה בצורה בוטה, הבת שלי פוחדת לפגוע בה.
כשביתי עם חברתה הטובה למשל בהפסקות היא נדבקת אליהן, אם הן הולכות להתיישב על איזה ספסל בחצר היא באה ונדחפת בכח בין שתיהן - מתישבת להן באמצע. לא נותנת להן הפוגה. שתיהן לא אוהבות את זה אבל שתיהן לא מרגישות בנח לומר לה בפנים - לכי מפה, את לא רצויה פה. רמזים היא כנראה לא מבינה או לא רוצה להבין.
מיד בצלצול של תחילת ההפסקה היא מזנקת ונעמדת בפתח הכיתה כדי להדבק אליהן מיד כשהן תצאנה.
הבת שלי סובלת מזה, נקעה נפשה מאותה בת ומהתנהגותה והיא שואלת אותי מה לעשות איתה, איך להפסיק את זה, איך להוריד אותה ממנה
ואני לא יודעת מה להגיד לה
אני לא רוצה להגיד לבת שלי להיות גסת רוח ובוטה (גישה עדינה אל הבת הזאת לא מועיל) אבל מצד שני אני חושבת שלא נכון ולא בריא להשאיר את המצב הזה כמות שהוא
אשמח לעצותיכם