בל"חיות?בר"ח

שבוע טוב, (השרשור דלקמן נכתב בלשון הומוריסטית ויש להתייחס לכך בהתאם ולא להיפגע ממנו)

אני רואה תופעה די רחבה בעיקר אצל בנות אך גם אצל בנים (למרות שאצלם זה בהכחשה יותר יחסית...) המכונה בל"חיות. מכיוון שהתופעה הנ"ל יותר נפוצה ומכה בנשים בחומרה רבה יותר, השרשור מופנה בעיקר אליכן, הבל"חיות ואי לכך אנקוט בלשון נקבה, השרשור מופנה לשני המינים.

אשמח לשמוע מכן תשובות על העניין:

1) תוכלו בבקשה לתאר לי את הסימפטומים של התופעה?

2) מה הגורמים אליה?

3) למה זה קורה בעיקר אצל נשים?

4) למה אצל חלק זה מופיע בצורה חזקה יותר מאחרים?

5) כיצד התופעה משפיעה על חייכן ביומיום? האם היא מפריעה לתפקוד תקין? (לדוגמה חבישת הראש ללא סיבה רציונלית...)

6) הבנתי שיש אולפנות שנגועות בכך יותר ממקומות אחרים, האם זה נכון? למה דווקא אותן מקומות? האם זה עובר באוויר[ה] של המקום?

7) בהנחה שאת בל"חית בגיל מתחת גיל 18 גיל הנחשב בקרב הציבור כצעיר יחסית, במידה ותגיע אלייך הצעה טובה האם תשקלי לבדוק אותה? או שמא על אף היותך בל"חית את מבינה שאת צעירה מידי כרגע?

8) לבנות מתחת גיל 18 האם אינכן חוששות מהעובדות המראות שלרוב הזוגות הצעירים יש יותר בעיות בשלום בית ביחס למבוגרות מכן בכשנה -שנתיים? 

9) האם אתן נוקטות אמצעים כאלה ואחרים על מנת לטפל בעניין? אם כן, מה? או שמא הכל נשאר בגדר משהו רגשי בלבד?

10) כיצד ניתן לגשת לעניין כל כך מהותי וחשוב מתוך לחץ? למה לא לפעול מתוך רוגע ושכל?

אישית הייתי שמח להתחתן עם אשתי כמה שיותר מהר בזמן הראוי ביותר, אבל לצערי כנראה עדיין לא הגיע הזמן ועדיין אינני יודע מי זאת אשתי...

למען הסר ספק, אין ברצוני לרפות ידיים אלא מטרתי העיקרית היא להבין את העניין ולחזק את כולנו שנפעל מתוך מחשבה מרובה.

שרשור משובח, כאחת שלוקה בבעיה ל"ערגע שלם

1) תוכלו בבקשה לתאר לי את הסימפטומים של התופעה?

חבישת כיסויי ראש בלי סיבה, צלצול בפלאפון- ישיש עלייך/ בואי בשלום/ כיצד מרקדין או שירי חתונה אחרים,

לדמיין את בעלך הירא שמיים לפרטי פרטים ולחלום איזה חיי קדושה ושמחה יהיו לכם בנוסף לדמיין את ילדיכם הפשושים בעלי הכיפות והפאות הרכות מרקדים בחצר הבית שמסביבם הר סיני מלבב שרוי בשלל פרחים

. זה לברר ישיבות, לצפות בהקפות שניות ולחפש מישהו נאה שרוקד בקדושה ובטהרה ולחשוב: "אולי זה יהיה בעלי?"

אם מזכירים את המילה "חתונה", "בייניש" "ישיבה" ישר כל העניים מופנות אלייך. זה להתחרפן בחתונות, לבכות כמו מטורפת בחופות ולדמיין אותך ביום מן הימים עומדת שם בעזרת ה' יתברך.

2) מה הגורמים אליה? כסיפה לשמלה לבנה וחיי משפחה, אובססביות יתר לביינישים חסודים. 

דמיון פורה.

3) למה זה קורה בעיקר אצל נשים? כי אנחנו חושבות על העתיד יותר ויותר רגשיות

4) למה אצל חלק זה מופיע בצורה חזקה יותר מאחרים?  חלק חולמות על בית נאמן בישראל מגיל צעיר, וחלקן בנחת. ויודעות שלכל דבר יש עת וגם עפרון.

5) כיצד התופעה משפיעה על חייכן ביומיום? האם היא מפריעה לתפקוד תקין? (לדוגמה חבישת הראש ללא סיבה רציונלית...)

כנאמר לעיל בשאלה 1, התופעה משפיעה עלי חברתית, בכך שכל פעם שמזכירים אחת מן המילים הבאות: "בייניש", חתונה", שידוך, ישיבה ישר כל המבטים מופנים אלי, בנוסף יש לי התקפי בלחיות חוזרים ונשנים המאופיינים בשמחה יתרה והתלהבות.

עד כאן הספקתי לענות כיון שהשרשור ארוךךך

.

תודה רבהבר"חאחרונה

אשמח לתשובות על הבאים כשתוכלי כי יותר חשוב לי להבינם.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך