שבוע טוב, (השרשור דלקמן נכתב בלשון הומוריסטית ויש להתייחס לכך בהתאם ולא להיפגע ממנו)
אני רואה תופעה די רחבה בעיקר אצל בנות אך גם אצל בנים (למרות שאצלם זה בהכחשה יותר יחסית...) המכונה בל"חיות. מכיוון שהתופעה הנ"ל יותר נפוצה ומכה בנשים בחומרה רבה יותר, השרשור מופנה בעיקר אליכן, הבל"חיות ואי לכך אנקוט בלשון נקבה, השרשור מופנה לשני המינים.
אשמח לשמוע מכן תשובות על העניין:
1) תוכלו בבקשה לתאר לי את הסימפטומים של התופעה?
2) מה הגורמים אליה?
3) למה זה קורה בעיקר אצל נשים?
4) למה אצל חלק זה מופיע בצורה חזקה יותר מאחרים?
5) כיצד התופעה משפיעה על חייכן ביומיום? האם היא מפריעה לתפקוד תקין? (לדוגמה חבישת הראש ללא סיבה רציונלית...)
6) הבנתי שיש אולפנות שנגועות בכך יותר ממקומות אחרים, האם זה נכון? למה דווקא אותן מקומות? האם זה עובר באוויר[ה] של המקום?
7) בהנחה שאת בל"חית בגיל מתחת גיל 18 גיל הנחשב בקרב הציבור כצעיר יחסית, במידה ותגיע אלייך הצעה טובה האם תשקלי לבדוק אותה? או שמא על אף היותך בל"חית את מבינה שאת צעירה מידי כרגע?
8) לבנות מתחת גיל 18 האם אינכן חוששות מהעובדות המראות שלרוב הזוגות הצעירים יש יותר בעיות בשלום בית ביחס למבוגרות מכן בכשנה -שנתיים?
9) האם אתן נוקטות אמצעים כאלה ואחרים על מנת לטפל בעניין? אם כן, מה? או שמא הכל נשאר בגדר משהו רגשי בלבד?
10) כיצד ניתן לגשת לעניין כל כך מהותי וחשוב מתוך לחץ? למה לא לפעול מתוך רוגע ושכל?
אישית הייתי שמח להתחתן עם אשתי כמה שיותר מהר בזמן הראוי ביותר, אבל לצערי כנראה עדיין לא הגיע הזמן ועדיין אינני יודע מי זאת אשתי...
למען הסר ספק, אין ברצוני לרפות ידיים אלא מטרתי העיקרית היא להבין את העניין ולחזק את כולנו שנפעל מתוך מחשבה מרובה.