תהנו!
אני אשמח לראות מי מכם.
עד עלות השחר.יואו הלוואי ונפגש..
מוזמנת להגיע;)נפש חיה.
עד עלות השחר.
מילי דשטותא
. אבל לא לכותל .נפש חיה.
מילי דשטותא
נפש חיה.מוציאה אותנו וזה ממש מבאס!! הם עושים רק לתיכון (למי שלא בעניינים ולמי שכן- את כיתות ז,ח -בעיקר ז- ממש ממש מפליםם
) וגם זה,לאלריקודגלים!! זה בתוך האולפנא הם חוגגות את יום ירושלים.. לא בדיוק יודעת מה ואיך אבל באסה להם כי אני יודעת ששנה שעברה הוציאו אותם..
תקשיבו, אני אומרת לכם, הם בכוונה עשו לנו השבת שבת חטיבה כדי שהם יעשו לנו חופש ביום ירושלים ולא באמצע החיים וכדי שהם לא יצטרכו להשקיע עלינו תוכנית ליום ירושלים!! ![]()
*למרות שבשבת הם ממש השקיעו והיה ממש כיף
למי שמכיר את אלישע בירנבאום (ומי שלא שירוץ עכשיו ליוטיוב-אל דאגה הוא דוס) אז הוא היה המנחה שלנו.. עשה לנו קבלת שבת מוזיקלית, עונג שבת, אכל איתנו בבוקר (בערב הוא אכל עם כיתות ח), עשה לנו אחרכך שו"ת ממש משמועתי.. אנחנו שאלנו הוא ענה והיו לו תשובות ממש חכמות ויפות.. ברוך ה שיש כזה בנאדם ושיש לנו כזאת תורה ושזכינו להיות יהודים מאמינים!! הוא אחרכך שר איתנו שס"ש (כולם אומרים סד"ש אבל תחשבו על זה רגע- שירי סעודה שלישית.. וגם אם אתם מנסים לומר סעודת שלישית- אז מאיפה נתקעה האות ד'??) ואז הוצאנו שבת (ברוך המבדיל..לא הבדלה.. כאילו לא ממש הוצאנו.. קיצר) והוא עשה לנו ערבית מוזיקלית ואז היה שירים שמחים וכל מיני כאלה מקבלת שבת ולא יודעת מאיפה עוד.. אחרכך התארגנו בחדרים והיתה לנו הרקדה מטורפת איתו!! וואי היה ממש שווה
ופתאום היא נעלמה וצצה לה מיאפושהוא ההודעה הזאת
נפש חיה.זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים