היי אני חדשה כאן ואני אומנם לא בשלב של נישואין(18 עוד מעט) אבל יש דבר שמעסיק אותי הרבה זמן..
יצאתי לפני כשנה עם בחור שהקשר איתו היה מושלם והייתי מאושרת עד הגג בתקופה איתו,פעם ראשונה שהרגשתי שזה ממש זה.
אחרי זמן קצר נפרדנו,מסיבה מאוד לא ברורה(מסיבה כביכול לא הגיונית וכאילו היה ברור לי שזאת לא הסיבה..)ופתאומית והכי לא צפויה בעולם.
הייתי בדאון דיי הרבה זמן,זו היתה תקופה מדוכדכת גם בגלל עוד כמה נסיבות.באותו זמן הייתי חולמת עליו המון ממש כמעט כל לילה.
אחרי משהו כמו חצי שנה הוא הופיע בפתאומיות והסביר לי את כל מה שקרה ולמה הוא היה חייב להפרד ממני,במידה והסיפור נכון,זו אכן סיבה מוצדקת אבל השאלה אם הוא נכון.(הוא גם סיפר שהלך לרב וסיפר לו את כל הסיפור והרב אמר לו שאני הזיווג שלו והוא צריך לעשות איתי הרבה תיקונים קודם.או שהוא חירטט או שזה נכון..)
יש לציין שבתקופה שהייתי חולמת עליו,באחד מהחלומות הוא בא אלי הביתה והסביר לי את מה שהוא הסביר לי בטלפון..כשהוא אמר לי את הסיבה אני הייתי בהלם כי זה בדיוק מה שחלמתי..
בסוף חזרתי אליו ומייד אחרי שבועיים הוא התנהג מוזר,בריחוק ושוב גרם לי להיפרד ממנו..
נכון שהוא פגע בי ובילבל אותי מאוד אבל עד היום אני מאמינה שהכל מכוון משמיים ובסופו של דבר אנחנו נהיה ביחד..אז יכול להיות שזה הזוי ואני טועה ויכול להיות שלא..אני רוצה לשמוע כמה שיותר דעות..ואיך אפשר לדעת באמת אם כבר פגשנו את הזיווג או בכלל מי זה..
תודה מראש