אם אפשר תפרטו קצת:
1. סיבת הקריעה (השמדה, לעשות היכר שהדף הוא פסול, הרגעה נפשית, חיסכון מקום בפח, אהבת עצם הפעולה של הקריעה, אחר).
2. אופן הקריעה (שתי וערב, פסים, אחר).
3. תדירות הקריעה (פעם ב-...)
4. האם יש סלקציה מיוחדת לקרוע משהו מסוים, או שאתן קורעות כל דבר, אן שזה תלוי במצב רוח או משהו אחר?
5.קצב הקריעה (איטי, בינוני, מהיר).
6. האם אתן: חילוניות, מסורתיות, דתיות, חרדיות?
7. מה גיל שלכן?
8. לכמה חתיכות אתן קורעות (2, 4, 8, אחר)
נ.ב. אם אתן רוצות, אתן יכולות לדלג על סעיפים מסויומים.
שאלה לבנות: האם אתן רגילות לקרוע דפים?מתנצל
..בזרימה
ריבועים - מה הכוונה?מתנצל
את קורעת את הדף באמצע ואז מחברת את הקרעים זה על זה עוד קורעת או שמשהו אחר?
מחיקת התגובהמתנצל
למה מחקת? ממה את חוששת? יש משהו רע בשאלת הזאת, ובפרט שזה פורום פח? גם את לא מסכימה שיפנו אלייך בפרטי, אז מה אני אעשה?
מה מפריע לך שמחקתי?בזרימה
אם אני מוחקת כנראה שאני יודעת מה שאני עושה
מה שאת רוצהמתנצל
אני לא קובע לך כלום. פשוט חשבתי שאני אקבל על זה הסבר (למרות שאת לא חייבת לי כלום) על כך למה למחוק אחרי שהסכמת לענות? לא רוצה - לא צריך.
בקשת סליחהמתנצל
בוא נעשה דבר כזה: נמחל זה לזה בלב שלם. אני מוחל לך על מחיקת התשובות ועל הצער שהרגשתי בזה ואת מוחלת לי על צורה לא מכובדת בדיבור שלי ועל כך שגרמתי לך לשוב דברים מוזרים. אני מכבד את הרצון שלך לא להתכתב עם הבנים בפרטי ואיני רוצה להפיל אותך מהנהגה הזאת, חס ושלום. רק השאלה שלי האם באופן חד פעמים את מסכימה שאני אשלח לך את השם שלי ותגידי לבורא עולם שאת מוחלת לי וגם תחזירי לי את השם שלך ואני אעשה אותו דבר. חוץ מזה, איני מתכוון להתכתב איתך, חס ושלום. מחילה שלי אלייך היא ללא כל תנאי.
למה דווקא בנות? הדרת זכרים!נצח
סיבהמתנצל
רוצה לחקור דפוס התנהגות של בנות. יש אומרים (ככה ראיתי בפורומים שוני) וראיתי בעצמי שבדרך כלל הן רגילות יותר מן הבנים.
אז למה אתה מפוצלש?נצח
אל תענו לזה.רוקדת בגשם
תגובותמתנצל
מי שלא רוצה - שלא תענה. אבל למה להסית את האחרים?
מה פשר השאלה?שחר.
תקראי מה כתוב ותחליטי אם בא לך לענות או לאמתנצל
מה? בשביל מה אתה צריך?דולפין סגול
סיבת השאלהמתנצל
רוצה לחקור משהו. אם אכפת לך - תעני על השאלות (אני ממש לא מחייב אותך).
טו. אינלי בעיה לענותדולפין סגול
1. סיבת הקריעה (השמדה, לעשות היכר שהדף הוא פסול, הרגעה נפשית, חיסכון מקום בפח, אהבת עצם הפעולה של הקריעה, אחר).
כי באלי שאף אחד לא יקרא את זה
2. אופן הקריעה (שתי וערב, פסים, אחר). תלוי מה זה.. אם סתם משו אז אחד ולפח
פעם כמעט שרפתי משו כי ממש לא היה באלי שיראו
3. תדירות הקריעה (פעם ב-...) מתי שיוצא
אני בדרך כלל קורעת מבחנים שאני מבואסת כאילו אחרי שמחלקים אני קורעת
4. האם יש סלקציה מיוחדת לקרוע משהו מסוים, או שאתן קורעות כל דבר, אן שזה תלוי במצב רוח או משהו אחר?
בכללי יש לי משו כזה (פעם עברתי אבחון) שאני חייבת להתעסק במשו שזה נגיד למעוך דברים ולקרוע ולרסק בידיים
אז אני קורעת כל היום.. אפילו המורה מתירה לי בשיעור סליים

5.קצב הקריעה (איטי, בינוני, מהיר). בנוני?..
6. האם אתן: חילוניות, מסורתיות, דתיות, חרדיות? דתייה
7. מה גיל שלכן? 14
8. לכמה חתיכות אתן קורעות (2, 4, 8, אחר) לוידעת הרבה
סלייםמתנצל
מה פירוש המילה?
ת' לוידע?דולפין סגול
שמשחקים עם זה ומועכים
כאילו פלסטלינה אבל יותר כיף
תודהמתנצל
אני ממש מודה לך. ה' יברך אותך! אם יש לך חברות שתוכלנה גם לענות - אני אשמח.
נ.ב. באיזה אופן את קורעת המבחנים (שתי וערב ולהרבה חתיכות או פעם אחת ולפח)? אני מקווה שזה מבחינים של מקצועות חול (כי אני דן אותך לכף זכות כי את דתייה ולא מאמין שתקרע י דברי קודש. לצעיר ראיתי פעם מבחן קרוע ברחוב של ילדה דתייה כנראה (לא מבין איך היא עשתה את זה) בתנ"ך ועוד עם ציון 100.
רגילה ביותרנצח
1. סיבת הקריעה (השמדה, לעשות היכר שהדף הוא פסול, הרגעה נפשית, חיסכון מקום בפח, אהבת עצם הפעולה של הקריעה, אחר). אוהב את הרשרוש של הקריעה. מזכיר לי דברים טובים שקרו לי
2. אופן הקריעה (שתי וערב, פסים, אחר). משולשים ישרי זווית או משולשי 30 60 90
3. תדירות הקריעה (פעם ב-...) לפחות פעם פעמיים בשעה
4. האם יש סלקציה מיוחדת לקרוע משהו מסוים, או שאתן קורעות כל דבר, אן שזה תלוי במצב רוח או משהו אחר? כל דבר. עטיפות של ממתקים. ספרי מתמטיקה. עיתונים מאתמול ועוד
5.קצב הקריעה (איטי, בינוני, מהיר). מתחיל לאט והופף מהיר. כ38 קמש בערך
6. האם אתן: חילוניות, מסורתיות, דתיות, חרדיות? דתיות וחרדיות
7. מה גיל שלכן? מבוגר
8. לכמה חתיכות אתן קורעות (2, 4, 8, אחר) כמה שיותר
נ.ב. אם אתן רוצות, אתן יכולות לדלג על סעיפים מסויומים. תודה על האישור. לא הייתי צריכה.
כבר שאלת את זה כאן פעם.ריעות.
וזה נמחק.רוקדת בגשם
סיבת המחיקהמתנצל
אמרו לי שזה לא מתאים לפורום וגם דיברו אותי על "הצניעות", אז מחקתי את המיותר. שאלתי את זה בפח ולא שאלתי פה דברים שיכולים להראות כלא צנועים.
זה היה כאן.רוקדת בגשם
נכון? @מנעלים
שאלה בזמנומתנצל
וענית על זה?
אני מישהי אחרת. לא ככ אוהבת לקרוענצח
1. סיבת הקריעה (השמדה, לעשות היכר שהדף הוא פסול, הרגעה נפשית, חיסכון מקום בפח, אהבת עצם הפעולה של הקריעה, אחר). יש לי אובססיה לדפים שלמים. משתדלת לא לפגוש בדפים פשוט.
2. אופן הקריעה (שתי וערב, פסים, אחר). מרטיבה את הדף או מלקקת ואז דורכת עם סנדלים עד שזה נקרע
3. תדירות הקריעה (פעם ב-...) תמיד כשאני נתקל בדפים
4. האם יש סלקציה מיוחדת לקרוע משהו מסוים, או שאתן קורעות כל דבר, אן שזה תלוי במצב רוח או משהו אחר? רק דפים. אנשים לא הלך לי כשניסיתי
5.קצב הקריעה (איטי, בינוני, מהיר). איטי ומחושב
6. האם אתן: חילוניות, מסורתיות, דתיות, חרדיות? גויות
7. מה גיל שלכן? קשיש
8. לכמה חתיכות אתן קורעות (2, 4, 8, אחר) כ5 וחצי חתיכות
גניבת דעתמתנצל
אני רוצה תשובות אמיתיות ולא ליצנות וגניבת דעת ומהבנות בלבד. או שאתה מנסה להעיף אותי מפה בתשובות כאלה?
נ.ב. מישהו מכיר עוד מקומות שאפשר לעשות על זה סקר?
אני חייב לציין שזו הטרלה ממש יצירתיתסביון
זה מה שאתה חושבמתנצל
יש פה סקר לבנות (רק למי שרוצה לענות באמת). מה זה קשור אלייך?
האמת שאתה מתחיל לסקרן אותי יותר ויותרסביון
מזכיר קצת את פרס איגנובל
יכול להיות שאתה צודקמתנצל
זה באמת עניין שולי ולא של חיים ומוות, אבל אני בן אדם ויש לי יצר הרע של הסקרנות. שלא אומר שצריך לחשות בי ולתקוף אותי.
לגמריאביגיל~!
מי הקפיץ את זה?
סביון
^^בתוך בני ישראל
למה את חושבת עלי ככה?מתנצל
הסקר עושה נזק?
אתה ניסית להטריד אותי בעברבתוך בני ישראל
ביקשו ממך אז להפסיק עם הסקר הזה, חזרת, וחזרת שוב. לא מיצית את הקטע?
לא ניסיתי להטרידמתנצל
אני לא בדיוק בטוח מי את, אבל אם את מישהי שאני חושב - אז כתבתי לך דברים בגלל שהגבת לאותו שרשור. בגלל שאת לא מתכתבת עם בנים באישי - אני אכבד אותך ולא אעשה את זה. אם היית מסכימה - הייתי מסביר לך בפרטי את הכל. בכל אופן, דעי לך שאני לא מטריד אף אחד בפרטי ובטח שלא את הבנות...
לאו דווקא בפרטיבתוך בני ישראל
מה כבר עשיתי לך?מתנצל
בכל אופן, אני מצטער. סבתם שדעי שיש כאן בת שמגינה עלי וסוברת שהשאלה שלי בגלל לא פוגעת ולא מטרידה. למה הרבה אנשים רואים אותה בצורה כזאת שלילית?
מי אמור להרגיש "לא בנוח"?מתנצל
תחשבי לבד: אם רוב האנשים שהגיבו לא האשימו אותי בכל שאני "טרול" וספאמר" וכתבו עלי דברים לא הכי נעים בפרהסיה - מי אמור להרגיש לא בנוח: אני אן הם? אני לא כתבתי פה כלום על אף אחד. לעומת זה, תראי מה כתתבו עלי בשרשור הזה.
לא אני😬אביגיל~!
עוד מישהי. קורעת מתוך הרגלנצח
1. סיבת הקריעה (השמדה, לעשות היכר שהדף הוא פסול, הרגעה נפשית, חיסכון מקום בפח, אהבת עצם הפעולה של הקריעה, אחר). תחושת חנק נפשי או מועקה רוחנית. לפעמים מרגיש שהדף אשם בעצבים שלי וכדו
2. אופן הקריעה (שתי וערב, פסים, אחר). שני פסים. שורה. שני פסים. שורה וכו..
3. תדירות הקריעה (פעם ב-...) כשאני חשה מועקה. זה בא בתקופות.
4. האם יש סלקציה מיוחדת לקרוע משהו מסוים, או שאתן קורעות כל דבר, אן שזה תלוי במצב רוח או משהו אחר? כל דבר שנקרא או נקרה לידי נקרע
5.קצב הקריעה (איטי, בינוני, מהיר). מתחלף עם השנים. היום נניח קרעתי תוך 3 דק קרטון מהמיחזורית
6. האם אתן: חילוניות, מסורתיות, דתיות, חרדיות? מסורתית לפעמים
7. מה גיל שלכן? 22 וחצי
8. לכמה חתיכות אתן קורעות (2, 4, 8, אחר) לפעמים 5 לפעמים 6
אני מישהי נוספת ששמחה להשתתף בסקר המרתק
נצח
אם אפשר תפרטו קצת:
1. סיבת הקריעה (השמדה, לעשות היכר שהדף הוא פסול, הרגעה נפשית, חיסכון מקום בפח, אהבת עצם הפעולה של הקריעה, אחר). בגלל שאני לא קורעת אני אכתוב על גזירה. אני גוזרת כי זה פיזיותרפיה לאצבעות אחרי יום ארוך וכו
2. אופן הקריעה (שתי וערב, פסים, אחר). גוזרת בצורות. שונות. לבבות פרחים וצורות של בנות
3. תדירות הקריעה (פעם ב-...) גוזרת כל שתי דקות
4. האם יש סלקציה מיוחדת לקרוע משהו מסוים, או שאתן קורעות כל דבר, אן שזה תלוי במצב רוח או משהו אחר? גוזרת רק דפים וורודים
5.קצב הקריעה (איטי, בינוני, מהיר). גוזרת בזריזות. מהזריזות שמקדימות למצוות!
6. האם אתן: חילוניות, מסורתיות, דתיות, חרדיות? אני קראית.
7. מה גיל שלכן? נערה מתבגרת.
8. לכמה חתיכות אתן קורעות (2, 4, 8, אחר) גוזרת להרבה שובלי נייר. בערך 30 קילו וואט
לא רציתי לדלג.
איזה סקר מרתק!
כמה צחקתי בזכותךרקפת לבנה
רפואה שלימה!!זיויק
מוסיפה אותך לרשימה של רפואה שלימה בתפילה!מתגעגעת...
בחיי
נהיו לי פה חוקרי מעבדה..
מכבד את הרצון שלך לא להתכתב עם בנים. תעני כאן לסקר.מתנצל
אני מישהי נוספת שממש שמחה לענות. אני רגילה ממש.נצח
אם אפשר תפרטו קצת:
1. סיבת הקריעה (השמדה, לעשות היכר שהדף הוא פסול, הרגעה נפשית, חיסכון מקום בפח, אהבת עצם הפעולה של הקריעה, אחר). הרגל גרידא. ברגע שקולטני המישוש בידי חשות בדבר קריע הן קורעות ללא משים.
2. אופן הקריעה (שתי וערב, פסים, אחר). מזוגזגת. קריעה בפסים ישרים גורמת לי בחילה וקבס עז בליווי תחושת דיכאון עזה
3. תדירות הקריעה (פעם ב-...) כל פעם שאני חשה במשהו קריע
4. האם יש סלקציה מיוחדת לקרוע משהו מסוים, או שאתן קורעות כל דבר, אן שזה תלוי במצב רוח או משהו אחר? יש יש סלקציה. וודאי. הידיים שלי אלרגיות לדברים ספרדים. הן לא מצליחות לקרוע מהם. משתדל לקרוע רק אשכנזים.
5.קצב הקריעה (איטי, בינוני, מהיר). תלוי בעובי האובייקט. ככל שהוא יותר דק כך הוא נקרע מהר יותר...
6. האם אתן: חילוניות, מסורתיות, דתיות, חרדיות? אני בחורה ששומרת שבת
7. מה גיל שלכן? אני בת 16 ועוד כמה אביבים
8. לכמה חתיכות אתן קורעות (2, 4, 8, אחר) אחר. לגמרי אחר. תמיד אני קורעת לחתיכה אחת או לחתיכה וחצי. תלוי בגודל כמובן
וואו איך ריגשת אותי!
ספאםמתנצל
אולי תספיק להספים לי את השרשור! אמנם אנחנו ב"פח", אבל זה בגלל שבפורומים אחרים לא נותנים לי לפתוח על זה את השרשור. השאלה לי באמת לא ספאם. לא רוצה יותר את התגובות שלך בזה (תשובות בדויות כאילו מבנות). אם לא תפסיק - אני מתלונן. במקום לעזור ליהודי, אתה מזבל לו את השרשור. כל הכבוד! רוה לזבל - פתח שרשור של עצמך.
שפה!רוקדת בגשם
|חציחיוך|
ספאםמתנצל
את לא מבינה אותי. אני לא מחפש להספים. ולמה את ביקשת שימחקו את הסקר שלי? מה הוא מפריע לך? חוץ מזה, אנחנו בפח. מה עם "אל תמנע טוב מבעליו"? כיוון שאני רציני בשאלה - אני לא מעוניין בספאם!
אני מספים אבל לא מחפש להספים.רוקדת בגשם
הגדרת הספאםמתנצל
על סמך מה את קובעת שאני מספים ולא נצח? שאלתי שאלה שבאמת מעייינת אותי והתגובות פה - הם לא לעניין.
אוקיירוקדת בגשם
ולכן נותר להספים אותך בחזרה.
מ. ש. ל.
אגב, תסתכל בכ.א. שלך ותראה כמה תגובות רשום וכמה מופיעות.
לאן נעלמו שתיים? יכול להיות שמחקו לך?
אוקיירוקדת בגשם
ולכן נותר להספים אותך בחזרה.
מ. ש. ל.
אגב, תסתכל בכ.א. שלך ותראה כמה תגובות רשום וכמה מופיעות.
לאן נעלמו שתיים? יכול להיות שמחקו לך?
מחיקהמתנצל
אני לא רוצה להתווכח. זה שמחקו את זה- זה לא אומר שבאתי להספים. וחוץ מזה, איפה כתוב שמי שמספים, מותר להספים אותו?
כאןרוקדת בגשם
חוק 14,סעיף יג
במידה וניק כלשהו בא על מנת להספים, מותר להספימו חזרה בכמות העולה על הדעת כל עוד המנהלים לא אסרו על כך.
עזבימתנצל
אם את לא לעזור לי - עזבי.
ציטטתי לך!רוקדת בגשם
דיי דיי

אני מתההדולפין סגול
סיבת הצחוקמתנצל
מצחיק אותך שמספימים לי את השרשור? מי שצריך לחסום אותו - זה את נצח - לא אותי. אני פתחתי את השרשור ואני לא מעוניין בתשובות שלו. רק שיעזור לי לערוך את הסקר בין הבנות - שיענה.
צחוקמתנצל
אם זה גרם לך לצחוק - אני שמח גם. לשמח יהודי זה מצוה (אפילו שהייתי רציני). ותודה על התשובות.
מטרת השאלהמתנצל
את רוצה להשתתף בסקר (בלי צחוקים וספאמים, טוב). תשובות אמיתיות? אם את רוצה - בכיף, אם לא - זה לא בשבילך!
אני בחורה שרוצה לענות גם. לא שמתי לב אם אני קורעת או משסעתנצח
אם אפשר תפרטו קצת:
1. סיבת הקריעה (השמדה, לעשות היכר שהדף הוא פסול, הרגעה נפשית, חיסכון מקום בפח, אהבת עצם הפעולה של הקריעה, אחר). אני משסעת כי זה התכלית של הבריאה. זה מטרת החיים בעולם
2. אופן הקריעה (שתי וערב, פסים, אחר). השיסוע בתנועות חדות וארוכות. הידיים שלי זזות לצדדים בגעגוע תוך עירפול חושים מסתורי
3. תדירות הקריעה (פעם ב-...) משסע פעם ב36 שעות בלבד.
4. האם יש סלקציה מיוחדת לקרוע משהו מסוים, או שאתן קורעות כל דבר, אן שזה תלוי במצב רוח או משהו אחר? תלוי במשהו אחר. כל פעם שמופיע ווי כחול בוואצאפ אני משסעת דף וכשלא מופיע אני משסעת בננות בשלות
5.קצב הקריעה (איטי, בינוני, מהיר). קיצבי מאוד. טראנס אפילו. שלושת רבעי פעימות
6. האם אתן: חילוניות, מסורתיות, דתיות, חרדיות? אני יהודיה וזה מה שחשוב. מה זה כל ההגדרות האלה? כולנו עם אחד !
7. מה גיל שלכן? 26.. צעירה בסך הכל. בן כמה אתה?
8. לכמה חתיכות אתן קורעות (2, 4, 8, אחר) שסעים שסעים.. לרמח שסעים או שסה. תלוי במיקצב
הי. תפרסם תתוצאות ותייגני.
הי גמני רוצה לענות. אני קורעת!נצח
אם אפשר תפרטו קצת:
1. סיבת הקריעה (השמדה, לעשות היכר שהדף הוא פסול, הרגעה נפשית, חיסכון מקום בפח, אהבת עצם הפעולה של הקריעה, אחר). הדפים נקרעים בגלל בדיחות ומשלבי לשון שנונים שנחרטים עליהם
2. אופן הקריעה (שתי וערב, פסים, אחר). צורות של אותיות באנגלית ערבית או עברית. גם באינדונזית לפעמים.
3. תדירות הקריעה (פעם ב-...) כל פעם שזה מצחיק אתה יודע...
4. האם יש סלקציה מיוחדת לקרוע משהו מסוים, או שאתן קורעות כל דבר, אן שזה תלוי במצב רוח או משהו אחר? רק דברים רגישים לדגדוג וצחוק נקרעים.
5.קצב הקריעה (איטי, בינוני, מהיר). תלוי באיכות הבדיחה כידוע
6. האם אתן: חילוניות, מסורתיות, דתיות, חרדיות? אני מבורו פארק חרדייה טהורה
7. מה גיל שלכן? הכי עושה אותי בגיל זה אורי חיזקייה. גם אנדרדוס וליפא שמלצר אבל..
8. לכמה חתיכות אתן קורעות (2, 4, 8, אחר) להרבה.. תמיד אחרי בדיחה אני רואה ידיים ורגליים מפוזרים מרוב צחוק..
השתעממת? 
גלים.
את יכולה לחשוב עלי מה שבא לך. אני שאלתי באמת אבל.מתנצל
אם תעני ותפרטי באמת - אני אשמח.
הגבתי לנצח.גלים.
ומה איתימתנצל
אני גם טרול, לדעתך?
מה נסגר עם הפורום הזהההההניגון הלב
2. איך שבאלי באותו רגע גם לחתיכות קטנות או גריסה דקה
3. כל פעם שאני נתקלת במשהו שבאלי לקרוע אין לי יום מסויים בשבוע שרק בו קורעת
4. קורעת כל דבר שראוי לקריעה
5. תלוי בדרמה שמסביב
6. מה זה עינייך
7. מה זה עינייך
8. לכמה שצריך
9. אתה הזוי וזה שירשור הזוי והדרת גברים חמורה!! אפשר לחשוב כאילו גברים לא קורעים או קורעים בסבבה רק אצל נשים זה חייב להיות מסיבה כלשהי
ביי
קודם כל זה פורום פח, למרות שלא באתי להספיםמתנצל
תודה על התשובות בכל אופן. אני מסכים שהשאלות נראות מוזרות, אבל אני לא היחיד ששמתי לב שבדרך כלל בנות ונשים קורעות יותר (לא כולם, כמובן ויש גם גברים שקורעים, אבל בדרך כלל נראה שמשום מה שאצל הבנות והנשים שמצוי יותר). מותר לך לחלוק עלי בזה.
מה לכל הרוחות...ניגון הלב
ב. סירייסלי בשביל מה זה?
תגובתימתנצל
1. מה הקשר? איך קריעת הדף תגרום לאנשים לחשוב שאת לא מפגרת?
2. בסדר.
3. בסדר
4. התכוונתי לתוך של דף (כלומר רק משהו סודי, או שגם סתם דף שבא לזרוק).
5. בסדר.
6. אם לא היה אכפת לי, לא הייתי שואל: מנסה לחשבן סטטיסטיקה
7. כנ"ל.
8. תקרעי לכמה חתיכות שבא לך, טוב. התכוונתי לרגילות, בדרך כלל.
קראתי את כל התגובות שלך פה בשרשורעברי אנכי
אני רוצה לומר לך שאתה ממש מציק פה לאנשים.
בתור התנחלה, פשוט תגיד את המטרה של הסקר המוזר, לא יעיל מטריד וגם מעצבן שפתחת פה במקום לחפור לכל הבנות שיענו כי ככה.
אחכ תמשיך בלהפסיק לעשות ריגשי לאנשים שהבינו שמה שאתה עושה פה ממש לא מועיל, יעיל או נעים לבנות לענות עליו כי זה פשוט מוזר.. כי הם הבינו.. שגם אם מטרתך לא להספים, זה ספאם
(וסלח לי.. אבל מאוד קשה לי להאמין שזה לא במטרה להספים, זה דיון ככ לא מועיל או יעיל ואתה מתייחס אליו בכל כך כובד ראש בצורה מוזרה. או שאתה מספים - או שיש פה משהו מוזר שאתה לא אומר.. אולי אני טועה, אבל ככה אני וכנראה כולם פה מרגישים)
תמשיך בלהסביר אחכ למה אתה עושה את זה בתור פצלש ולא מניק אמיתי, וגם למה מחקו לך כמה שאלות מהניק (וכן, אני מדבר על שרשורים לא נעימים)
ותסיים בהבנה שלמרות שזה פורום פח - דברים כאלה לא מתקבלים פה בדכ. ככ הזוים.
אתה מתייחס לזה בצורה מאוד מוזרה ולמה את בכלל מצפה שלא יתיחסו אליך מוזר.
אתה שואל למה מספימים אותך?
אני עונה:
א. אם זה שרשור ספאם, ואין לו באמת מטרה (כמו שזה מאוד נשמע) אז גם ככה כל ההודעות פה ספאם וזה לא יזיז לאפחד אם יהיו פה עוד ספאמים.
ב. אתה מפצלש, ושואל שאלה הזויה. האנונימיות המוזרה, עם השאלה ההזויה אומרת המון.
ג. אתה מתייחס לזה כאילו זה גורל חיים ומוות, וכל מי ששואל אתה ישר מתעצבן עליו, שהוא מציק ליהודי, או משהו כזה שכתבת שם.. מה יש לך?
ד. בגלל שכבר מחקו לך שרשורים מסיבות כאלה ואחרות, אתה מאוד מחשיד, תצרף לזה אנונימיות ושאלה הזויה, וספאם, וההתנהגות המוזרה. הנה לך שילוב של כל הסיבות למה לא לענות/ לא לענות ברצינות.
תהיה בריא.
ויום טוב.
הוכחות שאני לא מספיםמתנצל
1.אם הייתי בא להספים, לא היה כואב לי שמספימים לי את השרשור: אדרבה שיספימו כמה שיותר, כי זה לכאורה מה שאני מחפש, חס ושלום (ולא היא). אבל אני הפוך: כואב לי שמספימים בגלל שאני רוצה רק תשובות אמיתיות, זה אומר ששאלתי את מה שאני באמת רוצה לחקור. לקחתי ניק אחר, כי חסמו לי את הניק הקודם בלי להסביר לי יותר מדי ובלי להזהיר אותי. דיברתי פה עם מישהו בפרטי הוא אמר לי שיש דברים שהשתיקה יפה להן ובפרט בפורום דתי. מאז עברו כמה חודשים ועוד פעם חזרתי לחקור את זה והורדתי מהסקר דברים שיכולים להיראות כ"לא צנועים" והשארתי פרטים על הקריעה עצמה ומה שמסביב מזה (חוץ מהגיל והרמה הדתית).
2. מי שעונה לי באמת, אני מודה לה בלב שלם, ואם זה היה ספאם מה אכפת לי: העיקר שהפורום נהיה מוצףהספאם (אם זאת היתה המטרה, חס ושלום, ולא היא). אתן לך קישור שאפילו באתר חילוני נפלתי על מישהי דתייה שענתה לי באמת ובצורה אלגנטית מבלי לפגוע בי כלל ועיקר כפי שראוי לבת ישראל. אחרי שהיא ענתה, היא המשיכה מרצונה הטוב לתת לי הסברים לתשובות שלה לפרטי פרטים (אני ממש מתפעל מהסבלנות שלה והמידות הטוב שלה, מי יתן ואחרות גם תהיינה כאלו. עיין כאן: שאלה לבנות: האם אתן רגילות לקרוע דפים? .
אז אל תדאג כאן לבנות: אני לא כופה את עצמי על אף אחת, רק מי שרוצה לענות באמת - שתענה. עוד דבר שאני אגיד לך: זה לא רק המחשבה שלי, יש אפילו הרבה בנות שפותלות על זה אשכולות וסוברות ככה. אתן לך בעברית (יש גם בשפות אחרות: אנגלית ורוסית - אני לא יודע אם אתה מבין את השפות, אם תרצה אצרף גם את זה). אני ריציתי לחקור מה קורה עם זה אצל בנות דתיות וחרדיות ומחפש דרך צנועה לחקור את זה. אסור לי? הנה הקישור של פורום אחר: האם נשים נוהגות לקרוע דפים יותר מגברים?
אגיד לך עוד דבר: הסיבה שפתחתי את זה בפח, כי אני לא יודע איפה עוד אפשר לשאול את זה. כך שהשאלה שלי היא רצינית, למרות שפתחתי אותה בפח.
יום טוב גם לך!
אתה אמיתי?רקפת לבנה
כןמתנצל
אני תמיד אמיתי ובטח שאין רצוני לעשות צחוק מהבנות, חס ושלום.
אז אני רוצה להבין למה באמת אתה שואל את כל השאלות האלורקפת לבנה
נייר , טישו,
טישומתנצל
"הסקר" על טישו הוא שלי. תשאלי את מי ששאל. נראה לי שזה בתגובה לסקר שלי.
עונהרקפת לבנה
לא הבנתי את התשובהמתנצל
מה זה אומר 8. 4?
פשט לגמרירקפת לבנה
אני לא מביןמתנצל
אם את רוצה לעזור לי, תעני כמו שצריך. (את לא חייבת לעשות את זה).
ראיות שיש עוד אנשים שמתעניינים בזהמתנצל
Why do women tear up paper more often than men?
שואלת השאלה מעידה עדות מתוך משרדה:
Why do women tear up paper more often than men?
In my office there are about 10 women and 10 men. Most of the women tear up scrap papers several times into small pieces while the men usually screw it or fold it.
I tend to tear private stuff but just dump ordinary paper. There are about 5 of the women who tear everything to shreds, even boring stuff like old calendars, envelopes, catalogs etc. Is it some kind of group behavior or just a female thing?
אחת העונות כתבה שהיא תמיד קורעת שהיא זורקת 4 פעמים לחצי, זה אומר 16 חלקים) והיא גם נהנית מזה:
I always tear stuff up. I usually rip it in half four times. It's partly force of habit and I also enjoy it.
יאוו, חזרתלעשות רצונך!

אני כמעט לא נכנס לפה.מתנצל
פשוט אין לי כח לדברים אחרים.
אה-הלעשות רצונך!
אני לא רוצה שישחבו שאני ספאמרמתנצל
סבלתי כבר מספיק מזה. רק צחקו עלי וצעקו עלי.
אופלעשות רצונך!
יש פיתרוןמתנצל
אם בא לך - תעברי על תחילת השרשור.
סקר חדש!נצח
מה המטרה?מתנצל
שיספימו אותי ועוד יגידו שאני "ספאמר"?
דרך אגב, האם מותר לערוך אותו סקר כמה פעמים? אני פשוט רוצה שבנות נוספות תעננה תשובות לסקר הקיים אם בא להן
טכנית מותר לך לעשות את אותו סקר כמה פעמים שאתה רוצהאור שחור
אולי יחסמו אותך כי זה מטריד, או משהו כזה
לא רוצה להיחסםמתנצל
זה מה שאני לא רוצה. אם יש בנות שרוצות לענות מרצון - בכיף! אני לא ספאמר...
טעם שניה נראלי זה בסדר מצד זהאור שחור
אבל לא נראלי שיש בזה טעם
לא יענו לך יותר בפעם השניה
בגלל זה אני רוצה תשובות פהמתנצל
אם יש בנות שעוד לא ענו ורוצות לעמות - הן יכולות לעשות את זה כאן...
בנות אחרותמתנצל
השאלה אם יש בנות אחרות שעדיין לא ביקרו בפעם הראשונה ומוכנות לענות עכשיו...
מה פתאום. כבר הבנו שאתה לא.נצח
זה יותר מהימן אם עושים סקר כמה פעמים
יש אחריות?מתנצל
כי פעם חסמו אותי על הסר הזה? מה שכן מחתר מתוכו סעיפים שיכולים להיראות כ"לא צנועים"....
אה. לויודעאור שחור
אז אולי תנסה בשם חדש
אולי גם על זה חוסמים?
לויודע
מה עם איסור לצפלש?מתנצל
אני יודע שאסור לעשות כמה משתמשים פה, נכון?
אולי טכנית זה אסוראור שחור
יש פה להמון אנשים פצלשים
אני את שלי עשיתימתנצל
אני הראתי שאני עדיין מעניין בתשובות. מכאן ואליך - זה כבר בחירה של הבנות...
אוהוו את מי שאלתתמיכל318
אני אחראי.נצח
תודהמתנצל
מה בעיות לענות כאן?
לבנים זה לא כך רלוונטי. אם אתה רוצה תעשה אתה.
לא הבנת.נצח
הסברמתנצל
תודה על האחריות!
אין לי עוד נושאים לסקרים, פשוט שאלתי את מה שמעניין אותי בגלל התופעה שבחנתי. עשיתי את זה בצורת סקר כדי לבדוק האם יש כאן איזה חוקיות או שזה רק דמיניות. יש עוד אנשים שבחנה את התופעה הזאת. אני יכול לשלוח לך את הקישורים. דברים שנבחנו ע"י אנשים שונים ובמדינות שונות והם לא מכירים אחח את השני. הייתי רוצה לחשב את האחוזים. אם תעזור לי לפתוח סקר מפורט כזה בגוגל (אני לא בדיוק מבין איך עושים את זה) ולשלוח את הקישור לבות - אני אשמח...
חבל. אם יהיה לך רעיון זה יהיה ממש נחמדנצח
נפקא מינהמתנצל
סקרנות נטו.
באתר אחר מישהי כתבה לי את הדבר הבא: " מקווה שיום אחד היסודיות שלך תישא פרי ואתה תגלה משהו שכל העולם יודה לך עליו, רק תחשוב טוב במה כדאי להשקיע את הזמן והמאמץ שלך (:"
וואלה.נצח
נראלי יש אופציה בגוגל לסקריםנצח
אני לא מביןמתנצל
מישהו מפה הציע לי את זה, אבל לא הסתדרתי מבחינה טכנית. אם תוכל להעתיק את השאלות עם התשובות ולשלוח את הקישור לבנות וגם לי אני אשמח...
מה לא הסתדרת?נצח
הנה.נצח
מגוחךמתנצל
למה פה זה נראה מגוחך?
אתה באמת שואל?נצח
בטחמתנצל
האם זה שאני שואל שאלות לא רגילות - זה אומר זה שאני מציק, חס ושלום?. אתמול (במוצאי שבת, אחרי שהגבתי עוד פעם) מישהי כתבה לי שהיא לא מבינה את הסקר שלי ואין לה מה לענות, כי היא לא קורעת דפים וגם החברות שלה לא קורעות דפים. לא בלימודים, לא במשפחה ולא בעבודה. שביקשתי ממנה סליחה היא כתבה לי שאין לי על מה לבקש סליחה ושאין שום בעיה לשאול את השאלה הזאת (למרות שבהתחלה גם היא כתבה לי שזה סקר הזוי).
לא דיברתי על מציקנצח
הסקר הזה נראה חסר תועלת ןמטופש.
זה הכל.
אוקי, זה מעניין אותך.
סבבה.
אם אתה רוצה שהוא יראה קצת פחות מגוחך וקצת יותר רציני תכתוב אותו בכלים של גוגל.
זהו
אופציותמתנצל
איך אני אשאל כמה שאלות באותה סקר?
יש שם כלי עריכה כאלה.נצח
לא מסתדרמתנצל
אני לא מסתדר עם זה. תודה בכל אופן...
בדקת בעזרה של גוגל?נצח
דשנפש חיה.
מה הפירוש?מתנצל
מה תגובתך קשורה לסקר?
לא קשורה. מחילה.נפש חיה.
מחולמתנצל
הכל מחול לך. את תעני לסקר (במידה ויש לך מה לענות) - אני אשמח. אין אין לך מה לעמות - אני גם אקבל את זה בהבנה...
אני חייב להגיד לך משהו. בלי קשרנצח
אמרת שאתה בודק אם נשים קורעות יותר מגברים.
כדי לבדוק את זה אתה צריך לעשות סקר גם לגברים וגם לנשים. אחרת לא יהיה לך עם מה להשוות..
יש מצב שיש לך מטרה אחרת?
או שאתה סתם לא יודע לערוך סקרים 🤔
כנראה שאתה צודק.מתנצל
אנעי אפתח סקר גם לגברים. תוכל לעזור לי לחשב אתה האחוזים? אני באמת לא יוע לערוך סקרים...
סורי אחינצח
אתה צריך בשביל זה אבל את הסקר של גוגל להביא ברירות מחדל, לחשב כמה אחוזים ענה כל מגדר...
מסובך בשבילי
תודה!מתנצל
רוב האנשים פשוט עושים ממני צחוק וחושבים עלי דברים לא הכי טובים. כיאלו שאלתי שהו קרימינלי...
לפעמיםכפכף פוזל
1. סיבת הקריעה - שמשעמם לי
2. אופן הקריעה - פסים
3. תדירות הקריעה - בכיתה פעם בחודש אולי
4. האם יש סלקציה מיוחדת לקרוע משהו מסוים, או שאתן קורעות כל דבר, אן שזה תלוי במצב רוח או משהו אחר? - במצב רוח
5.קצב הקריעה - בינוני
6. האם אתן: חרדית
7. מה גיל שלכן? 16
8. לכמה חתיכות אתן קורעות - עד שנמאס
תודה!מתנצל
אני מודה לך שבחרת לענות ולא לבוא עלי בטענות. ישר כוח!
בכיף, שמחתי לעזורכפכף פוזל
שמח שיש אנשים כאלהמתנצל
הלוואי וגם אחרים היו דנים אותי לכף זכות ועונים לסקר כמו שצריך.
נ.ב. בדרך כלל שאת קורעת איזה דף את עושה את זה באמצע השיעור ממש? מדובר בשיעור שהוא באמת לע מעניין? לא מעירים לך על זה?
לקחת קשה בן אדםאביגיל~!
עברת על כל התשובות שכתבו לי פה?מתנצל
1. קבעו שאני צריך טיפול פסיכולוגי.
2. קבעו שאני "טרול" או "ספאמר".
3. קבעו שהשאלה שלי "מציקה" לבנות (לא מבין מה מציק בזה..).
4. הספימו לי את השאלה.
מה אכפת לך?כפכף פוזל
עוזר לו?
בכיף
^^^מיכל318
מה כוונתך בתשובתך?מתנצל
שהסכמתי עם מה שהיא כתבה.מיכל318
ממש תודה!מתנצל
חשבתי שאת התכונת ל3תגובות מעלייך בגלל זה לא הבנתי אותך.
בבקשה
מיכל318
אוהב אנשים שחושבים ככהמתנצל
לא מתכוון למשהו, לא צנוע, חס ושלום. למעשה, זה נהנה וזה לא חסר.
..כפכף פוזל
דף של השיעור וממש בשיעור וזה שיעור ממש לא מעניין ולפעמים מעירים לפעמים לא
..נקומה נא
1. סיבת הקריעה אהבת עצם הפעולה של הקריעה
2. אופן הקריעה לקרועעעע
3. תדירות הקריעה פעם ב3 שעות
4. האם יש סלקציה מיוחדת לקרוע משהו מסוים, או שאתן קורעות כל דבר, אן שזה תלוי במצב רוח או משהו אחר? אם באלי
5.קצב הקריעה תלוי
6. האם אתן: דתיות
7. מה גיל שלכן? שישית
8. לכמה חתיכות מיליוןןןןן
לקריאת כל התגובות (142) ◄
תשובות אמיתיות?מתנצל
7. מה זה "שישית"?
8. "מיליון" חתיכות - הכוונה להרבה, כי זה נראה די מוגזם (אם התשובה אמיתית).
כיתה י וכע הכוונה למלאנקומה נא
מניין התגובותמתנצל
מה דעתך על שכפי את ציינת בתגובתך זו כאשר היה 142 תגובות (עכשיו יש 152) שמתוך רק מיעוט עונה לעניין? שמח שעכשיו התגובות לעניין, ברוך ה'!
הנהגוטליב
אם אפשר תפרטו קצת:
1. סיבת הקריעה כי זה כיף!
2. אופן הקריעה ידיים
3. תדירות הקריעה כל שיעור
5.קצב הקריעה מהיר
6. האם אתן: דתיות,
7. מה גיל שלכן? 14
8. לכמה חתיכות אתן קורעות 100
תודה רבה!מתנצל
יש סיבה מסוימת לדלג על סיף 4? אם כן - אני לא מתעקש.
נסיתי לערות את זה בגוגל, לא סיימתימתנצל
אבל כפרה אץכמרןאה שלא זורמים איתך אז שחרר.אביגיל~!
לא משנהמתנצלאחרונה
לפעמים אני עדיין תעניין בזה.. בכל אופן, את הסקר הנ"ל יהיה ניתן לפזר גן בפורומים אחרים.
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם
- לקראת נישואין וזוגיות