4 חודשים אחרי לידה ראשונה, חלק מההחלטה למנוע הריון נוסף היה בגלל שרצינו לשקם את הזוגיות אחרי הריון לא קל במיוחד.
אז לוקחת סרזט, נתעלם מזה שהוא הורג לי את החשק לגמרי! איכשהו אני מצליחה להתעלות מעל זה ושבעלי לא ירגיש.
אבל, וכאן האבל הגדול- בעלי.
מאז הלידה אני מרגישה שאני לא מעניינת אותו יותר, כמה שניסתי וכמה שדברנו על זה ואמרתי לו מה אני מרגישה, זה עוזר לחמש דקות וזהו.
אני אתן כמה דוגמאות- הוא היה מחמיא לי ממש על כל בגד שלבשתי ועל כל דבר קטן, מאז הלידה הוא רק מעיר לי על מה שלא מוצא חן בעיניו (וחזרתי לעצמי לגמרי, תוך רגע מהלידה!)
הוא נמצא במין תקופה של חיפוש עצמי כזה, החליט שמ שהוא עושה בחיים לא טוב לו ורוצה לשנות, אז סבבה, אני תומכת ומקשיבה ומנסה לכוון,אבל הוא תקוע שם כל כך הרבה זמן, והתוצאה של זה שהוא במצב רוח מעצבן, לא מתייחס אלי כמעט כשמגיע הביתה, בטח שלא לקטן, כשאנחנו ליד אנשים (משפחה שלו לדוגמא) אני בכלל אוויר, בחג היינו אצל ההורים שלו, הוא חזר מביכ"נס ולא אמר לי אפילו חג שמח! לא בא בכלל לראות איפה אני... וכשהערתי לו על זה באמצע הסעודה, הוא אומר לי: נכון, שכחתי. כמה כיף לשמוע... 
והשיא, זה הלילות, אנחנו כמעט לא ביחד ולא בגללי.. איך שהוא נכנס למיטה הוא נרדם. הוא יכול להתעורר אחרי כמה זמן ולנסות לדבר איתי אבל אז אני כבר פגועה. ודברנו על זה בפתיחות מלא פעמים. הסברתי לו שלא כיף לי להרגיש אוויר, שלא כיף לי מה שהוא משדר: את לא מעניינת אותי, אני ישן. (גם יש את העניין שאחרי זה כשהוא קם יש לו ריח מהפה, וזה מאוד קשה לי... והוא מתעצבן כשאני מבקשת ממנו ללכת לצחצח שיניים... אבל זה רק עניין שולי). וסיימנו בפעם האחרונה שדברנו על זה, שהוא לא יכנס למיטה (לוקח לי כמה דק' עד שנאי מרדימה את הקטן), אלא יחכה לי על הספה או יעסיק את עצמו במשהו כדי שלא יירדם.. זה החזיק מעמד פעם אחת. ואתמול בלילה שוב, והזכרתי לו לפני שנכנס למיטה, והוא אמר: לא אכפת לי, אני עייף... והתעורר אחרי שעתיים כאילו כלום (ואל גידו לי שאולי הוא באמת עייף, הוא ישן צהריים... פריבילגיה שלי אין....).
וזהו, החלטתי שנמאס לי, אז גמרתי להבליג ואמרתי לו בדיוק מה אני חושבת ואני בוכה! גם ממצפון שאולי אמרתי יותר מדי וגם כי באמת אני מרגישה פגועה, מרגישה אוויר, מרגישה כלום.
מרגישה שזה לא עושה לי טוב, בטח לא בתקופה הרגישה הזאת של אחרי לידה.
תודה למי שהגיעה עד כאן
ובבקשה תגידו לי שזה נורמלי החוסר חשק הזה שיש לי ותגידו לי שזה עובר. בבקשה
מסכימה איתך