היינו עושות הכל ביחד לימודים אוכל וגם היינו באותה פנימייה
ואז התארסתי היא ידעה עם מי ואיך ומתי... נתתי לה הרבה מקום בחיים שלי שיתפתי אותה בהכנות ועוד.. וגם הייתה המלווה שלי בחתונה.. ואחכ גם נתתי לה הרבה מקום לא בגלל שהייתי חייבת ולא בגלל שהרגשתי לא נעים אלא בגלל שרציתי שתהיה בחיים שלי ויהיה לנו קשר של חברות טובות.. היא רצתה להתרחק כי חשבה לתת לי להשתקע בחיי הנישואין אבל אני נתתי לה עדיין הרבה הרבה מקום ועדיין תקשרנו כל יום ושיתפנו כמעט בהכל וגם כשנכסתי להריון שיתפתי אותה מתוך בחירה וילדתי והיא עזרה לי הרבה ואני גם לה בעיקר בהקשבה ולהיות שם בשבילה. ואז שוב נכנסתי להריון ברוך השם הוא היה מאוד קשה.. והיא התחליה להתרחק למצוא מלא דברים מה לעשות ובלי טיפת זמן בשבילי... ואז גם התארסה מאוד שמחתי בשבילה והיא שיתפה אותי כשמצאה ממש קצת זמן בשבילי
ואז ילדתי לידה עם התאוששות קשה ביותר ומה שהחזיק אותי בחיים היה לדעת שאני חייבת להבריא ולבוא לחתונה שלה..
וברוך השם הצלחתי. ממש השקעתי בבגדים לי ולילדים.. ואז כשהגעתי לחתונה היא התייחסה אלי ככ רע בעצם לא התיחסה בכלל.. אני מבינה שהיא הייתה כלה אבל אני מכירה עוד הרבה כלות וגם אני הייתי כלה בעצמי ולא נתתי לה כזו סטירה
וזהו מהחתונה היא ממש נתקה איתי קשר ורק מידי פעם ממש קר כאילו לא היינו עד לפני חצי שנה חברות נפש.. ואני עם כל השינויים בחיים לא עזבתי אותה אף פעם...
מאז היו לנו כמה עימותים בקשר לזה עד ששיחררתי וביקשתי ממנה שלא תתקשר איתי כי היא מכאיבה לי היא שואבת אותי אחורה ואני באמת ששחררתי הבני שהיה ונגמר אבל היא עכשיו פתאום חצי שנה אחרי מתחילה לתקשר איתי אבל בכלל לא מתעניינת בי! הכל זה היא.. אולי זה תהליך נורמאלי? וגם אם כן למה אני צריכה לחכות לה בזרועות פתוחות? וגם אם לא צריכה לחכות לה איך אני יכולה פשוט להתנתק בלי לפגוע בי ובה???

תגובה נפלאה