כוחות...........אנונימי (פותח)
הי ממצב כולם??
אני לא יודעת אם אתם זוכרים, אבל פעם הייתי ממש מיואשת ופתחתי נושא כזה של כמה אני מיואשת כבר וכל זה... אז שתדעו שכבר די היסתדרתי בחיים, ועכשו די בסדר ישתבח שמו...
אבל רציתי לדון איתכם- כאילו, נכון יש שאנחנו שומעים לפעמים על הרבה אנשים כאלו ממש גיבורים... נגיד משפחות נפגעות טרור, הורים שכולים, ועוד... כאלו שיש להם באמת צרות איומות והם התגברו עליהם.. נגיד צרות של מוות וכל זה.. לא סתם.. אז כאילו.. אני מרגישה לפעמים שאני כזאת חלשה..נגיד אני הרבה פעמים בדיכאון ביגלל כל מיני דברים ממש ממש קטנים יחסית לצרות ממש גדולות.. כאילו מאיפה יש להם כל כך הרבה כך? ככה הם נולדו??? אנשים גיבורים נולדים ככה?! כאילו מאיפה אני יכולה לשאוב הרבה כח? ונגיד אני חושבת ליפעמים שאים חס וחלילה ה' יביא עלי דברים כמו מוות וכל זה אני לא יכולה להיתמודד, ואני מיסתכלת על אנשים ומשפחות נפגעות טרור, הורים ששכלו את ילדיהם... וחושבת לעצמי איזה גיבורים הם!!!!! והלוואי שהייתי כמוהם ואני כזאת חלשה......... מאיפה שואבים כוחות להתמודד עם צרות ממש ממש ענקיות בחיים????? אשמח לישמוע את דעתכם...... לילה טוב.............
אה וגם..............................אנונימי (פותח)
אתם חושבים שכוחות זה בגנים? נגיד חברה שלי היא ממשפחה נפגעת טרור ומתו כמה אנשים, והם משפחה גיבורה ממש....... נראה לכם שזה בגנים....? סורי על הניקוצים ולילה דבש........
דווקא לדעתי לא כדאי הרבה כוחות....~~אני~~

כי אז ה' נותן הרבה ניסיונות...

מן הסתם לאדם יש כוחות לפי הצרות שהוא עובר בחיים שלו. ככל שהצרות יותר גדולות יש גם יותר כוחות. ואם את רוצה הרבה כוחות, זה אומר שתאלצי גם לעבור הרבה ניסיונות קשים...קחי את זה בחשבון..
הכל לפי התיקון שהנשמה צריכה לעבור בעולם הזה!לב שבור
אביגיל שלום!מתו"ש

בס"ד

אני ממשפחה שכולה נפגעת טרור, ואני יכולה להגיד לך שגם אני חושבת ש"מה?? אני מתעסקת בדברים כאלה קטנים?? לאנשים יש צרות הרבה יותר גדולות!!!............."

בקיצור-כל אחד עם הניסיון שלו, ולקחת את החיים בפרופורציה-תמיד אפשר למצוא צרות גדולות יותר.......

אביגיל!!-Rעות-

בס"ד

אמ..אני חושבת שמא "שרעות" [~~אני~~] אמרה מאוד נכון..

עדיף להתפלל לקב"ה שלא יביא לנו נסיוניות..קשים!! בעז"ה...

אמ..עדיף מלרצות כוחות!!

תאמיני בעצמך-->>>סתם אחת!

כול אחד והניסיונות שלו.ואם ה" מביא את האדם לידי ניסיון הוא גם נותן לא את הכוח להתמודד איתו!האדם רק צריך לימצאו את הכוחות ולהשתמש בהם!

הכול לטובה כול ניסיון הוא בישביל לנער..ולעלות יותר גבוהה..שלא ניתקע במדרגה שלנו..ונירצה לעלות..

ואל תידעגי רק תאמיני בעצמך!!ושיש לך כוחות!!!בהצלחחה..

זאת בדיוק הסיבה,אוסנת

שאני שונאת, שונאת, שונאת שמנפחים את המידות של מי שנרצח. שהופכים אותו לבחור חמודות שמעולם לא חטא לאיש.

אני לא אומרת שצריך להזכיר פשעים וחטאים, אבל גם לא לומר - "מעולם לא הזיק לאף אחד", "מעולם לא חטא", "תמיד היה מחייך ושמח". זה גם שקר (ברור לי - לאיזה אדם אין נפילות?), וגם יוצר אצל אחרים תחושה, שלעולם הם לא יגיעו למדרגה הזאת, ויותר חמור - שהם חבורה של רשעים.

כל פעם אחרי שאני רואה\שומעת\קוראת סיפור על נרצח, אני מנסה למצוא גם בי כמה נקודות טובות שאחרי מותי - יספרו גם עליהם... (וכמובן שהזהרתי את המשפחה שלי, שאם יקרה לי משהו ח"ו, אין להגזים, להמציא או להפוך אותי לילדה מושלמת).

רק שתדעי שכל מי שנרצח על קידוש ה' הוא קדושלב שבור
קרה לי הרבה בזמן האחרון, לחשוב על ההספד שלי.פגזניקית גאה!
ל"ע, ממש.
אבל באמת, זה ממש עוזר גם, וגם ברור לי שאני לא רוצה שיוציאו אותי המותק הלאומית.
מסכימה עם אוסנת.
לב שבור+ אוסנת- לא הבנתי מה הקשר....~~אני~~

אני לא ממש מסכימה איתך. אני לא חושבת שאחרי שאדם נרצח אומרים שהוא 'מעולם לא חטא'. זה ברור , כל אחד טועה וחוטא, כולנו בני אדם. אני חושבת שהכוונה היא שזה שהוא מת ככה, נניח בפיגוע או במלחמה, בגיל צעיר, שכל החיים עוד לפניו, זו גבורה אדירה, ובגלל זה הוא צדיק. וגם זה נכון שכל מי שמת על קידוש ה' הוא צדיק מאוד מאוד. אני לא אומרת שלא חטא, בטוח שחטא, אך זו מצווה כזאת גדולה, שמתגמדת לעומת כל העבירות שעשה בחייו ולכן הוא נקרא צדיק.

אבל אני ממש לא הבנתי מה הקשר לפה...

כי אוסנת דיברה על מי שנרצח...ומי שנרצחלב שבור
בגלל היותו יהודי גם אם לא שמר מצוות נקרא צדיק.זה מה שאוסנת התעצבנה שאומרים על נרצחים שהם קדושים וכולי ובחייהם הן היו כמו כולם .
ואוסנת יש משהו במה שאת אומרת כי זה בעיה מאוד גדולהלב שבוראחרונה

לומר על אדם שנפטר דברים שאינם נכונים(מי שנרצח על קידוש ה' יוצא מהקטגוריה הזאת)כי זה גורם צער גדול לנשמה משום שכל פעם שאומרים שבח הנשמה עוברת משפט חוזר כדי לבדוק אם השבח נכון וזה גורם לה צער מאוד גדול אם  השבח שאמרו עךיה אינו נכון מהסיבה הזאת נוהגים החבדניקי"ם לא להספיד כלל בשביל לא לגרום צער לנשמה בגלל זה צריך להגיד דברי אמת בלבד!!!עוד פעם מי שנרצח על קידוש ה' הוא קודש קודשים ולא שייך בו העניין הזה

זה רק כדי לשאוף-->>סתם אחת!

מה את רוצה?אומרים רק תתכנות הטובות שלו כדי שנילמד מהם ונישאף למעלה..הענין הוא ללמוד מהם ולהמשיך את מה שהם התחילו..וואין ענין שלא יגידו את המושלמות..אז למה נישאף..נכון את צודקת שלא לנפח אבל כן צריך ליראות רק את הצדדים הטובים..

לי קצת חבל שרק אחרי שאדם ניפטר מוצאים את כול הטוב..למה שלא נימצא את זה עוד בחייהם!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך