כותבת לך שוב.. אשמח שתקראו מחכה לך

יקר שלי 3>

שוב אני כותבת לך.

המחשבות עליך לא פוסקות. אני מחפשת. כל הזמן. בודקת. מבררת. אולי זה אתה?

מ"צמאה לך נפשי" זה הופך ל" כמהה לך בשרי". אני כמהה לראותך.

ואני כותבת את זה עכשיו. וכולי צמרמורות.

כמה קדושה יש בדבר הזה הנקרא נישואין. כמה שליות. הלוואי שהקב"ה בכבודו ובעצמו יוכל לקדש בחתונה שלנו.

אמנם זה לא אפשרי, אבל אני כמהה ומתפללת שה' יתברך ילווה אותנו בכל צעד ושעל בחיינו ושישלח את השליחים המתאימים והמדויקים לנו שיעשו את רצונך המבורך.

אני אשתף אותך.

אני עדיין מקנאה. באמת שקשה לי. אני כבר רוצה לתקן את עצמי ולהגיע לשלמות הזאת. למה לה יש ולי אין? ריבונו של עולם. תעזור לי!

מצד אחד ההקשבה לחברות היקרות. כל אחת וסיפורה לה עם נער כזה או אחר. ממלא אותי ומכונן אותי. אך באותה מידה, מעציב אותי, גורם לי לקנא, מכניס אותי לבלבול ולמחשבה עליך.

ואז. ואז אני עוזרת. ואמרת לעצמי- יקרה. את ממש תינוקת. את אפילו עוד לא בת 16. אולי את נראית כמו בת 20 ב"ה. אבל את רק נראית. ויש לך עוד שנתיים וקצת לסיים לימודים ובגרויות ב"הצלחה רבה בעזרתו יתברך. לעשות שנת שירות לאומי משמעותית. ורק אז. להתחתן בעז"ה (ויהיו כאלו שירימו גבה..). להתחיל ללמוד תואר. ולהקים משפחה מתוך קדושה, טהרה ושמחה.

אוף..

לפעמים אני מרגישה כ"כ טיפשה.

אז יש עוד זמן. אבל בינתיים. איך אני יכולה להמשיך להתקדם, לצמוח ולפרוח לקראת הרגע המיוחל בו אקים את ביתי?!

אני מרגישה כ"כ חסרה. כ"כ רוצה להשלים את החסר שבי ולצערי יש הרבה. יותר מידי.

ואז אני רואה אותו. ושואלת את עצמי ואת הקב"ה. אולי זה הוא. האחד. שהוא יהיה שלי ואני שלו. שלימות כזאת.

ואז שוב. המחשבות מתנפצות. כמו קיר זכוכית. ואני נזכרת שוב. אני עוד לא בת 16...

והזמן יעשה את שלו ובעז"ה אזכה להגיע לאירוע המכונן והמדהים הזה בעיתו ובזמנו. בקרוב ממש.

ואני יודעת שעוד דרכים רבות לפניי. עליות וירידות. נפילות שקשה לקום מהן. משברים קשים. ולא חסר..

אך יש גם נקודות של אור. של שפע. של טוב. " הטוב והרע תכליתם לטוב".

אני לא יודעת אם המסע נגמר או שהוא רק מתחיל, אבל אני מקווה שיצא ממנו משהו, בסופו של דבר, נדיר. כביר. 

אני יודעת שעוד יהיו ימים ורגעים שבהם לא הכל יהי מושלם. כי אין יותר שלם מלב שבור. אז אם אני שבורה זה אומר בעצם שאני שלימה?!

אני רוצה לצמוח מזה. שזה ימלא אותי. ייתן לי כוחות ותעצומות נפש להגיע רחוק. זה קשה. מייגע. וכואב. מאוד אפילו. כמעט תמיד אני הולכת לישון עם דמעות בעיניים.

אבל אני משתדלת להאמין. בכל ליבי. שזה לטובתי. 

מקווה לעבור את זה עם הרבה אמונה בה' יתברך. ה' הטוב. אבאל'ה שלנו שאוהב ודואג לנו ומכוון הכל למענינו ולטובתינו. "ה' צדיק יבחן"...

אז. תדע שאני כל הזמן חושבת עליך. מי שלא תהיה. שולחת לך את אהבתי והערכתי. מברכת, מקווה ומתפללת שגם אתה תצליח לעבור את המסע בגבורה ובנחישות בעז"ה.

תשמור על עצמך.

מחכה לך ומתגעגעת.

אני 3>

@משיח!!!

יאא! שוב את. כן את, שעושה דמעות בעיניים כל פעם מחדשמילי דשטותא

אני לא יודעת, עד כמה את מודעת,

לכישרון כתיבה שלך!

את כל פעם מחדש עושה לי דמעות בעיניים. ולא רק לי.

את מוציאה להרבה מאיתנו את הרגשות החוצה.

את המחשבות. את מה שהולך בתוכתוכינו.

אז-

שבעזרת ה' עד לרגע המיוחל,

נזכה לצעוד כל אחד

בדרך הישר, בדרך האמיתית, בדרך התורה והמצוות.

שנצליח להתמודד ולהאמין בה' יתברך.

שנמצא את הזיווג שלנו בעיתו ובזמנו,

ושנקים יחד בית קדוש וטהור, יירא שמיים

עם ילדים טהורים שיגדלו לתורה ומעשים טובים!

*מתייגת בשבילך את @משיח!!!, כי זה לא תייג לך..

יום טוב

ואו ואו ואו ועוד פעם ואומשיח!!!

מהמם!!!
אין לי מילים באמת שנגמרו המילים!!!
יאא צדקיה אחתתתת שנזכה בקרוב בעז''ה

וגיל 16 זה לא כ''כ צעיר אני ממש חושבת שזה מעולה להתחתן בגיל 16 והלימודים מעכבים זיוגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!

זה גיל צעיר כל כך שלא ניתן להבין את הבעיה...מבקר בפורום
בתורה ולהבדיל במדע ככל שיודעים יותר ככה מבינים כמה לא יודעים בכלל, בגיל 16 יודעים כל כך מעט שלא ניתן להבין כמה מעט יודעים אז נוטים לחשוב שהכל מוכן ומזומן לנישואים. אז עם כל הרצון הטוב מן הראוי להירגע ולפעול בדרך הגיונית, אין קטע להתחתן בגיל 16 ולהתגרש בגיל 18 כשיש כבר ילד... ולצערנו בעיות בשלום בית זה מה שקורה למי שלא מתחתן מתוך בגרות אלא מתוך צורך... הכותבת בעצמה מבינה את הבעייתיות אז אין צורך לבלבל אותה...
יהו, רק עכשיו קראתי את זה, ו....כפכף פוזל

אין מילים!!!

איזה אמיתי, שלם ו....

יא מדהימה אחת!!!ארץ ישראל בנשמה

תמשיכי לחזק עם הכתיבה היפה שלך את כולנו!שרבונו של עולם ישלח לך כוחות להתמודד עם הנסיון הזה!! התחברתי ממש למה שכתבת!תודה רבה את לא מבינה מה עשית לי. באמת שהיו לי דמעות שקראתי אתזה.

בהצלחה ענקית! ואני תמידד פה אשמח לדבר בפרטי.. מבינה אותך ממש גם לי זה נורא קשה.. 

איזה אחותתחיבוק

מהממת שלי😘😘 בהצלחה ענקיתתתחיוך קטן גדול
כותבת מהמםם
וואו איזה מהממת..ציוןןןאחרונה

כתבת ממש מדוייק.

אולי יעזור לך לדעת שאת לא לבד?טוב למרות שזה לא מנחם...

ועוד משו,המסע אף פעם לא נגמר..זה פשוט החיים שלך.ובסוף את תודי לה' יתברך על כל הקשיים שהוא העביר אותך,כי זה יהיה כולכך מתוק שזה יהיה האחד הנכון בזמן הנכון..ומי אמר שחייבים שירות.או שחייבים לחכות עד גיל מסויים?תעשי מה שהלב שלך מבקש לא מה שהעולם מכתיב..

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך