קודם כל, ת'חדשי על הכינוי..
חחח את מצחיקולה...באררררררור שכולנו חושבים על הנושא..ולפעמים גם לא משאירים את זה רק למחשבות...האממ..
דבר שני, האמממ, תראי, ת'כלס, למה את צריכה חבר? זאת אומרת, זאת דיי שאלה מטופשת למה את רוצה, כי התשובה ברורה כשמש בשמיים הכחולים...אבל תחשבי על זה- (ואני מכריזה בזאת: התגובה הכי נורמלית, חכמה, ונראית הכי מנוסה ואמינה: היא של Admin!! קראי נא אותה שוב.)- מה יצא לך מזה? תחסכי לעצמך גם רגשות וגם כסף!! תשמרי אותם לאחר כך...ואז תהיה עשירה!!
(בשתיהם! c השווה!) ומה עם שמירת נגיעה? זה קצת לא נעים ליפול בזה, לא?! דיבורים אל תוך הלילה? זה גם משפיע על הלימודים, ואני בטוחה שכל אחת רוצה תעודת בגרות, לא מדברת על ממוצע 100 שאת זה נשאיר לגאונים, אלא ממוצע נורמלי...ובשביל זה צריך שהראש יהיה עסוק בלימודים..וביננו, יש מספיק קשיים ותיסבוכות בחיים שמקשיים על הלמידה גם בלי איזה חתיך הורס שיש לו עיניים של איילה, אוזניים של עטלף, שיער כחול ועיניים בלונדניות...אופי מטורף, חמוד לאללה, מקשיב, תומך..(וגם מחבק?!
) שאת קוראת לו חבר שלך...לא ככה?! ונגיד ויהיה לך חבר! סבבה?! מזל טוב! איזה יופי...ועוד כמה זמן תיפרדו...ואז הוא מתארס לו?! ולא איתך...את קולטת איזה משבר זה (במלעיל. דוסלך...)? וזה קורה...זה קרה...זה יקרה...ויכול להיות שגם לך...כי ה' מזווג זייווגים ואנחנו לא יודעים כלום. כלום. (מזכיר לי שיום אחד באיזה שיעור באולפנא כתבתי על דף מלא פעמים "ה' מזווג זיווגים..ואני מאמינה...שיכנס לתת מודע, לאמא שלו, לאם אמא שלו...הנה לך, באאארור שאת לא היחידה שחופרת על זה..)
הוקצור, אחות שלי, אל נא תעמיסי עליך צרות מיותרות...אני ממש מבינה אותך, באמת. ות'דברים שאני כותבת לך אני בעצמי צריכה להבין, להפנים וליישם בע"ה ובהשתדלותי..לכן אני כותבת לך, שבאמת, חבל. והרבה ממה שכתוב למעלה ^^ זה מניסיון...וזה ממש לא נחמד להיות מנוסה בכאלה דברימים..
-אה, ועוד משהו חשוב (מטורף חשוב...חחח..: זה שאין לך חבר עכשיו, לא אומר כמה את לא טובה-אלא כמה את טובה!!! את קולטת!? אין לך חבר!! עוד כמה שנים תכירי ותוכלי להגיד בשמחה ובצהלה, שהוא הראשון שלך! את קולטת איזה עוצמות?! איזה אושר! שווה לך...רובנו לצערנו, אני חושבת, לא נוכל להגיד את זה בלב כ"כ שלם..
זהו. כל הכבוד ששאלת...שיהיה לך רק סבב"ה וב"הצלחה! (הדוסים האלה, כל דבר ממציאים ראשי תיבות...)
גייטל. (נה, לא באמת קוראים לי ככה. למרות שת'כלס, זה יותר יפה מהשם שלי..
)
[הא! היי כולם! מה קורה? מלא זמן לא כתבתי פה תגובה...השקעתי! אז ד"ש לכולכם! אבל היתה לי נבואה הלילה בחלום...וולחשו לי שאני צריכה להגיב פה, אז עד שיש נבואות היום-שאתעלם מזה?! להתראות עד הפעם הבאה! ]