עברתי בחיים שלי הרבה.החל מילדות לא פשוטה , גיל התבגרות קשה, וגם לאחר מכן היו משברים בגילאי ה20 30 לצד הצלחות וחיים טובים.
לפני כמה שנים עברתי משבר נפשי חזק נכנסתי לאיזה תסבוכת ששיבשה לי את החיים וחדרה את ההגנה הטבעית שלי והפכה אותי לסמרטוט ודי בודד וחסר ערך עצמי
החיים לא היטיבו איתי הכנסתי עצמי למקומות קשים ושמתי מבטחי באנשים שהפכתי לתלוי בהם.
כדי לשרוד עזבתי את הסביבה המוכרת בשביל להתחיל מחדש ,
חשבתי שאם אשנה מקום ואלך לטיפול זה יחזיר אותי לשמחה נתינה וחיים שמחים וטבעיים. אך לא...
היום אני במקום מבודד חסר ביטחון באמת, לא מוצא שייכות לעולם ואין לי מקום 1 שנעים לי בו. איבדתי את שמחת החיים ואני באמת לא מוצא משמעות לחיים ולמה אני בעצם חי בשביל מה למעט הרוטינה השגרה ואחריות למשפחה שלי( שגם את זה אני לא עושה בחשק רב) הזוגיות עם האישה ממש לא טובה ולא יודע איך נתקדם אפילו הטיפול הזוגי לא עוזר ככ.
גם כשקורים דברים טובים ולא חסר...אני לא מרגיש את זה ולא מחובר לזה , אני שם בתוך הטוב אבל הלב סגור ופצוע ומסרב להיות פתוח ומרגיש. זה הכי עצוב בעולם
חשבתי שאקבל סיפוק מגידול הילדים אבל אני מגלה כי כל מה שעברתי הפך אותי לאדם שלא מחובר בלב לנתינה ואין לי סיפוק מכלום כמעט ,אין אמון בעולם , אין אמון באנשים
הבנתי שהנתינה שלי הייתה לא מאוזנת ונפגעתי ועכשיו אני סגור וחסר חשק לצאת מעצמי ולתת.
יום ועוד יום חודש ועוד חודש ומה המטרה ?
לשמחתי אין לי מחשבות אבדניות אבל יש דכדוך כללי שכזה והרגשת סתמיות מדכדכת.
חשבתי שמתישהו אחזור לעצמי להיות אדם שידע גם לשמוח לצחוק לאהוב להרגיש חזק להיות משפיע ובנתינה אבל אני אוכל את עצמי בלי סוף ולא מפרגן ומרגיש ששרפתי חיים סתם.
אשמח לשמוע דרכים איך אפשרי לחזור לשמחה לשחרור לרוגע
ליכולת להתחבר פנימה לעצמי בנעימות
ספרים מומלצים,אנשים מומלצים,סרטונים וכו..
בוקר טוב וסליחה על הפסימיות