דרושות נשים אמיצות בהריון! הי לך הריונית נהדרת שכמותך. אני מזמינה אותך להשתתף בחוויה מדהימה, לתמוך ולהתמך, ולהשתתף בקליפ הבא שלי! ועל הדרך לארגן לעצמך מזכרת סופר מרגשת ובלתי נשכחת מההריון שלך. אני שירי, אני מוזיקאית ואני בהריון (חודש תשיעי, נחנקתי!) ולאחרונה זכיתי להלחין טקסט מעורר השראה של משוררת מדהימה בשם יעל קלו מור, שהנושא שלו הוא הקשבה לגוף - שיר נשי ועוצמתי מאין כמוהו, שנותן כוח ויכול לחזק מאוד לקראת ואפילו בזמן לידה. השיר הזה עוזר לי בכל יום, ואני רוצה לתת לכמה שיותר נשים לדעת על השיר הזה. ובשביל זה אני צריכה אותך! אם מעניין אותך להשתתף בקליפ הזה, את מוזמנת לכתוב לי את הטלפון שלך או המייל שלך פה בתגובות או בהודעה אישית או למייל (תכתבי את המייל שלך), איך שנוח לך. ואני כבר אספר לך בדיוק על מה מדובר, אשלח לך את השיר ואסביר לך מה זה מצריך ממך. אני כבר אומרת שזה יהיה מרגש מאד, וזה לא יהיה מסובך (את מצלמת את עצמך במקום שנוח לך), אבל זה דורש טיפה אומץ וגם אהבה לריקוד, ואני מבטיחה שזו תהיה חוויה מדהימה ומעצימה עבורך לקחת חלק בדבר כזה. מתאים? מעולה! תכתבי לי ו...בואי נעשה יחד קליפ מרגש שיעזור לנשים רבות במצבנו 
אנסטסיה קליקר : צילום נפלא.
מסכימה איתך
אישפוז זה קשוח מאד