בעיקר לבנות- ספרו על מקרים הזויים שהתחילו איתכן, אבל קטעים מצחיקים...
בדיוק דיברתי עם חברה שלי שאין בת שלא קרה לה עם זה משו מצחיק, אז אם אפשר לעשות מזה דבר נחמד, אז יאללה!
בנים- יכולים לספר סיפורים שאתם מכירים או רעיונות
סתם קיצר...
זרמו! שוטו!
בעיקר לבנות- ספרו על מקרים הזויים שהתחילו איתכן, אבל קטעים מצחיקים...
בדיוק דיברתי עם חברה שלי שאין בת שלא קרה לה עם זה משו מצחיק, אז אם אפשר לעשות מזה דבר נחמד, אז יאללה!
בנים- יכולים לספר סיפורים שאתם מכירים או רעיונות
סתם קיצר...
זרמו! שוטו!
מזכיר לי שהתחיל איתי פעם זקן בן 70 אולי, הראה לי איזה משו וניסה לזרום... לא הבנתי מה נידפק ...
כולי הולכת ברחוב פתאום מגיע איזה מישו: אפשר לעשות איתך סלפי? אני כזה לאאאא...
פעם נסעתי באוטובוס וסתם הנהג עשה לי קוד לא נכון אז התווכחתי איתו בקול ( הייתי עצבנית אותו יום) בסוף הוא סידר לי אתזה. אני הולכת אחורה איזה בחור מהשורה השניה עושה כזה "וואלה איזה אלופההה הצלחת שגבר יקשיב למה שאמרתתת!!!! רוצה לשבת לידי, הינה יש מקום..." זה היה הורס
גם בנות יכולות להתחיל עם בנים..
פועל במהכתבתי פעם בפורום עליה. לא יודעת אם זאת התחלה או לא (טוב זאת לא), אך עדיין זה מבדר 
טוב אזזז שעת סיפור מתוקים - נוער וגיל ההתבגרות
חוץ מזה ב"ה לא התחילו איתי , ולא מעוניינת, פשוט יודעים לתפוס ממני מרחק...
וגם הסיפור הנ"ל הוא לא התחלה אלא טראומה
זה לא ממש יפה שבנות מזלזלות בבנים כי הם התחילו איתם. כדי להתחיל צריך הרבה תעוזה ולא רק לבנות יש בעיה עם ביטחון עצמי. הרבה פעמים התחילו איתי סתם ואמרו שאני יפה או משו כזה, וכל עוד זה לא הציק לי, אמרתי תודה חמוד גם אתה ננראה טוב והלכתי, כי מה הקטע להעליב אותו? ברור שאני לא ימשיך אבל למה להרוס לו את המצברוח?
סתם הערה
הוא פשוט שואל אותי משפט ראשון- מכירה את ***? אני מסתכלת עליו במבט מבולבל שלא מבינה מה ניסגר???.... פתאום מנגינה צורמנית - הטלפון ניכבה,טאטע רק לא זה ! היה הזוי לא הבנתי מה ניסגר איתו. והייתי בחומוס אליהו באיזה חור והוא אומר לי אני מ*** מאיפה את? בת כמה את? והוא אמר את המקום שאני גרה בו! רק התפללתי בלב לא לפגוש אותו איפה שאני גרה אחר כך.. אמרתמ לו :"זה לא משנה" והמשכתי לשחק את עצמי בטלפון .לא מצחיק כמו שזה יותר מלחיץ...
אבל כשזה קורה בכלל לא פנויים לזה. כשהייתי קטנה אולי כיתה ז התחיל איתי נהג אגד. ואשכרה עניתי לו!!!! הייתי תמימה.. רק ממש כשהוא היגזים הלכתי אחורה ואני זוכרת שפשוט הייתי בפחד כשדיברתי איתו למרות שהיו עוד אנשים באוטובוס.. היום זה די מצחיק לי אבל אז וגם אחכ פשוט לא נסעתי בקו הזה פן אפגוש אותו.. (ואגב לאחרונה פגשתי אותו בקו אחר, זה היה כזה: שלום נהג אני צכה ל.. ןאז קלטתי אותו אז מהר הלכתי אחורה, שכחתי אצלו תפתק
הסניף בראש פינה הכי שווה
פמחת נסעתי באיזה אוטובוס עירוני במרכז, ועמוס וזה, אז עמדתי מול הדלת אחורית עם מלא אנשים, ואז כזה אישה אחת אומרת לזקן שעמד ממולי "אדוני אתה יכול לשבת פה, למה אתה לא יושב?" אז הוא כזה, "למה לי לשבת, אני עומד פה ורואה נערה יפה ונהנה.." ומצביע עלי... קיצר כולי מסמיקה תחיים וכל האנשים באוטובוס מסתכלים עלי, מינימום חצי מהם בפרצוף של בוא נבדוק אם היא באמת יפה.. ועוד שירדתי אחרי הרבה זמן יחסית...
אין על רבנו!
אני חושבת שזה גם מה שהייתי מגיבה במצב כזה..חחח..זמרת מיוחדתמי בא ונותן יד סתם ככה לבחורה?
וואו. מרגע לרגע הוא מצטייר בעיניי כיותר ויותר אידיוט
שוליינית
פועל במה
טליושקה
: נוסטלגיה!!נוצת זהב
בוחק)דולפין סגול

דולפין סגולאחרונה
שם גם תמונה?פיצוחיתחונק הזקן.. קורה מלא ברשתות
טליושקהאתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד