ארץ ישראל חשובה לנו ואנחנו צריכים להלחם עליה בכל הכח. אבל אסור להגיע למצב של חילול ה! צריך לבא לדבר לעם ישראל מה זה יעזור להאבק? זה ימנה? לא. זה רק יחמיר ויגביר את השנאה! צריך לפעול בתקשורת. צריך להפעיל מודעות. לבא בשביל להלחם אין לזה צורה. צריך לבא לעודד את המשפחות. לעזור להם. לעזור לפני לעזור אחרי להראות שאיכפת לנו אבל לא להכנס למקום של חילול ה. במציאות אנשים בכלל לא יודעים על מה מדובר.
אנחנו בדור של גאולה ויש לנו עוד דרך ארוכה וזה ממש לא הגיוני מה שקורה פה במדינה. אבל ככל שנראה את הפנים היפות של הארץ וככל שנראה את הפנים היפות של העם ושל התורה נזכה באמת לקידוש ה ונשיג את המטרה. נפעל בחכמה נפעל בשיטה של השמאלנים. אולי אני לא מספיק מבינה לגמרי את הערך של ארץ ישראל, אני בתור מאמינה קצת קשה לי להתחבר אז מה עם כל החילונים? למה שהם התחברו? אין להם שום סיבה. זה משפטית נכון אז למה לא? זה לא כמו בגוש קטיף שפשוט נתנו אדמות כאילו זה מסטיקים במכולת. יש כאן עיניין של חוסר הבנה מה זה ארץ ישראל. אז להכנס למלחמה? כל החיילים ששם בטח נהיה להם שנאה מטורפת מהתורה,מהציבור שלנו. למה שלא יהיה להם? תראו איך טובי בנינו מתנהגים. מישהו ישב ודיבר עם חייל מה קורה פה? מישהו דיבר אל החיילים בכלל והסביר להם על מה המאבק? במקום זה רק צועקים ומרביצים לחיילים שהם לגמרי אחים שלנו. זה מה שכואב. באמת זה מה שמכאיב לי הרבה יותר מהרס הבתים. עם ישראל צריך התעוררות עם ישראל צריך אותנו את הציבור שלנו שידבר ויחבר את העם. לא יעזור מלחמה אם אין שום הבנה לערך. זה רק משניא עוד יותר. צריך לבא למחות צריך לבא ולהראות שאיכפת לנו. וצריך שבאמת יהיה איכפת לנו אבל לא צריך להכנס למאבקי כח!! אסור אסור! אנחנו לא נגד המדינה. אנחנו אוהבים את המדינה ונכון המדינה היא לא הדבר הכי אידיאלי שיש ולכן נבא וננסה להשפיע ולשנות את המדינה מבפנים. כי ללכת ראש בראש זה רק להתנגש ולא להתקדם לשום מקום.
שנשמע בשורות טובות ונזכה לגאולה בקרוב.