הכל היה חלק וזרם מעל ומעבר לציפיות שלי. כולל ההתמודדות האישית.
פתאום נפילה.
אין לי כח לחזור לשיגרה השבוע.
כן, אני יודעת שהכי פשוט להמליץ לקחת את הזמן ולא למהר לחזור לשצף החיים אבל כבר שבוע וחצי לא הגעתי לעבודה (לא היה מצב להתרכז.. הייתי באאוט רציני עד הגרידה). היה המון חשש מהפרוצדורה וכל מה שמסביב..
חזרתי הביתה בחמישי בערב לתוך העומס של שבת עם המשפחה והילדים ועם אפס זמן עיכול..
פתאום זה מכה. כל מה שהתרגלתי לחשוב עליו- התהפך לי.
תוכניות לעתיד הקרוב והרחוק, הכנה נפשית להריון ותינוק ץ, אפילו לשכב על הבטן ולהרגיש את הגוש הזה מתחתיי פתאום חסר לי..
כל פעם שצפה מחשבה כזו אני מפוצצת אותה כי עכשיו אין הריון ואין תינוק. אבל המחשבות לא מפסיקות לצוץ ואני מוצאת את עצמי מפוצצת אןתם בלי סוף.. זה מתיששש...
מבינה בשכל כמה כל מה שעברנו הוא ככ מבורך ומושגח אבל הנפש מותשת לגמרי...
השבוע מחכה לי מעבר לפינה עמוס בטירוף באירועי סופשנה, בעומס לימודים ועבודה ואני כבר לא יודעת מה עדיף..
מצד 1- כשיש לי פתאום כמה דקות לחשוב לבד אז אני מתפרקת ומותשת.
מצד 2 כשיש אירועים או אנשים סביבי אני זורמת כרגיל, אבל כבר הספקתי ללמוד כמה ההדחקה הזאת מתרסקת לי בפנים בסופו של דבר.
רוצה להיעלם. אין לי כח להתמודד..
יודעת שישאלו אותי השבוע לאן נעלמתי.
לפעמים לא רוצה לשתף
לפעמים רוצה לשתף והסיטואציה לא מתאימה אז אני שותקת
ולפעמים רוצה לשתף אבל לא רוצה את מבטי הרחמים ואת ההכרח "לעבור את זה מחדש" עם השיתוף..
ולפעמים רוצה סתם חיבוקים. בלי מילים. בלי ולהתמודד.. סתם ליפול נפילה חופשית..
מתחילה להבין שמחכה לי חתיכת רכבת הרים השבוע.
ואין
לי
כח....
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..