ציניות...אנונימי (פותח)

הי ממצב כולם?!?!

ישלי בעיה כזותי... יש לי חברה, שהיא פיתאום נהייתה נוראא נוראא צינית.. אבל ממש!!! והיא השתנתה  ונהייתה נוראא צינית וזה ממש ממשש מרגיז!! אני כועסת עליה והיא נעלבת אבל מה יכול לשנות אותה מהציניות הזותי?

תודהה.....

קודם כל זכרי דבר חשוב,~~אני~~

ציניות בד"כ באה ממקום לא של שמחה אמיתית, אלא ממקום של דווקא עצב גדול.. ציניות זו אחת הדרכים להתמודדות על תקופות קשות בחיים, עם דיכאון, ואפילו יש אנשים שמתמודדים ככה עם אבל. ולכן את צריכה להבין שאם היא נהייתה ככה זה תוצאה שהחיים שלה באמת קשים. ולכן אל תכעסי עליה, "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו". כל עוד אינך יודעת בוודאות למה היא נהייתה כזו, אל תכעסי עליה, כי כאילו לא מספיק קשה לה בחיים, היא גם צריכה עכשיו לקבל תוכחות מחברה שלה? זה רק ישבור אותה עוד יותר, היא תפתח עור של פיל ורק תעשה יותר צינית.

אל תוכיחי אותה עד שלא תכנסי לנעליים שלה, אל תטיפי לה להיות אופטימית עד שלא תדעי באמת מה קשה לה בחיים, עד הפרט האחרון. כי לא מספיק קשה לה, עכשיו היא גם צריכה לקבל תוכחות מחברה שלה? זה יפגע בה מאוד..

אם היא נהייתה ככה, סימן שבאמת משו עובר עליה. נסי לברר איתה מה קשה לה בחיים, ואם זה ממש עובר כל גבול הציניות, נסי להגיד לה בעדינות שאת מבינה שקשה לה, ואת מבינה שככה היא מתמודדת, אך זה פוגע בך ושתשתדל להפסיק.

חח רעות שלא נדבר על רמת הציניות שבך...אנונימי (פותח)
רק מהפורום את מזה צינית אז אני לא רוצה לחשוב איך את במציאות....................................חח
דווקא במציאות היא שונה מאשר בפורום................כיפה אדומה!!!
אל תקחי ככלולה=]
סליחה, קפץ לי... אל תקחי כ"כ קשה תצינוית שלה...לולה=]

אולי זה דרך שלה להתגבר או להביע משהו. אל תקחי את זה כזה קשה למרות שזה לפעמים ממש מציק...

אל תנסי לשנות אותה, תנסי לשנות את עצמך ביחס שלך אליה...

יקירה, כנסילהבת-כוח

אני חושבת שהרבה פעמים ציניות זו דרך להביע כאב. לכפות על משהו שמקשה עליה.
אם אתה חפצה לעזור לה, שבי איתה דברי איתה, תגידי לה ששמת לב שהיא נעשית צינית ואת דואגת שמא אולי קרה משהו. יכול להיות שלא קרה דבר, ופשוט הגישה שלה השתנתה עקב משהו, ובעז''ה היא עוד תחזור לעצמה.
אני חושבת שיש לך מקום גדול להעיר, אבל את צריכה להיות זהירה. את צריכה להשתדל לבוא אליה בגישה אוהבת ואוהדת כדי שתוכל להיפתח ממך במקרה שאכן קרה משהו. יכול להיות שאם תבינו יחד את שורש הבעיה, היא לא תצטרך להיות צינית כל כך.
אבל בלי קשר, תנסי להיאזר בסבלנות יתרה, את אוהבת אותה, היא יקרה לך מאוד. ובעז''ה היא תתגבר על זה.

מסכימה עם מישמעלי...כיפה אדומה!!!
ציניות זה מסיכה,אנונימי (פותח)

יש לי חבה מאוד מאוד מאוד טובה, צינית..!
אבל להגיד עליה צינית זה עדין... היא בחיים לא תראה רגשות, ומייבשת בצורות!

אני אישית יכולה מדי פעם להגיד לה בעדינות ממש שנראה לי היא הגזימה מתישהו...

אבל איתי היא למדה שלא מתנהגים בצורה צינית... ! דברי איתה על זה רק אם את בטוחה שהיא תקבל את זה ולא תתרחק ממך בגלל זה!

זה בטוח מכפה על משהו, שהיא רוצה להסתיר אולי.. אז לכן אם גם את תתרחקי ממנה זה יהיה לה עוד יותר קשה.1

אז אולי רק להיות שם בשבילה יספיק.. ציניות זה תקופה חולפת...

הי תהילהאנונימי (פותח)

מי את?.....

הי תהילהאנונימי (פותח)

מי את?.....

אני תהילה.. ואת מי... ?אנונימי (פותח)
ומה בסוף נהיה איתה? תעדכני!כיפה אדומה!!!אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך