היה לי גם משהו בסגנון הזה.
היתה לי חברה שבמשך שנים ( מגיל שלוש היינו ביחד ולא זזנו אחת מהשניה) היא היתה מתוקה, חברהמנית הכל!
הכל אהבתי בה חוץ מדבר אחד, היא היתה כל הזמן משקרת לי, ממציאה סיפורים שלא מהעולם הזה, לוידעת אם בשביל לעשות עליי רושם או סתם כי זה היה סוג של הרגל מגונה.
לא היינו נפרדות לרגע, עד השנה. השנה זה התחיל לעלות לי על העצבים, עד אז זה סתם היו פינטוזים שפשוט לא שמתי עליהם, אבל השנה השקרים שלה ממש התחילו לפגוע בי פיזית, בתחילת שנה היתה לנו עבודה בהיסטוריה שהיינו אמורות להגיש ביחד (דיי קשה לה מבחינה לימודית אז דיי עשיתי את כל העבודה לבד) נתתי לה להכין איזהשהו חלק קטן במשחק אותו היינו אמורות להגיש בכיתה שנכלל כחלק נכבד בציון, יום לפני ההגשה התקשרתי אליה והזכרתי לה לא לשכוח לעשות את זה, למוחרת מה קורה?! ניא לא עשתה את זה, אין לי איך להגיש בזמן את העבודה! כששאלתי אותה למה היא לא עשתה את זה מה היא עונה לי?! ש"אמא שלה נחנקה מלחם וכשאבא שלה עשה לה היימליך הוא שבר לאמא שלה תצלעות" ובגלל זה לא היה לה זמן, נו בחיאת! מה את ממציאה סיפורים?! מה עוד שאני הזכרתי לה בשעות הצהרים המוקדמות וזה לפי דבריה קרה באחת בלילה...אוקיי כעסתי עליה, לא דיברנו שלושה ימים ואחכ איכשהו עשינו סולחה
עד לפני שלושה חודשים, התברר לי שהיא היא התחברה עם בת ממש לא טובה שלפי מה שאני שמעתי הרבה בבית ספר לוקחת סמים, אז בתור חברה טובה אמרתי לה את זה.. מפהנ לשם נקראתי ליועצת לשיחה שבה מה היא אומרת לי?! מתחילה לחקור אותי על אותה בת שלפי דבריה של אותה חברה שלי שאני היא זאת שהפיצה עליה שהיא לוקחת סמים! וזה לא נגמר בזה, אחרי ששאלתי אותה למה היא עשתה את זה היא אמרה לי בפנים נחושות שהיא לא סיפרה את זה לאף אחד! בעוד היועצת סיפרה לי שאמא שלה היא זאת שהתקשרה וסיפרה את זה להנהלה, בקיצור בגלל השקרים שלה הסתבכתי עם ההנהלה ויצא לי שם של מעלילה סיפורים על בנות
מאז, שלושה חודשים לא החלפנו ביננו מילה!
אין לי מה להמליץ לך אבל הרגשתי שאני לא מסוגלת לא לשתף...