חיבת עזרה איך להמשיך?קשה לי ממש קשה לי מה לעשות????????
תקשיבי.....ריני=]
כנסי יקירה.להבת-כוח
קודם כל תנסי לנשום עמוק!
"חייב אדם לברך על הרעה כשם שמברך על הטובה". זה משפט שמאוד קשה לממש..
זה נשמע הזוי, כיצד אפשר להגיד תודה שאדם יקר לי נפטר? שאני כל הזמן צריך לעשות מבחנים? שהקשר שלי עם ההורים רע? שאחשלי בצבא ושאני דואגת לו?. אבל כן! אנחנו חייבים להגיד תודה. להגיד תודה, ולהבין שהכל מתוכנן שם למעלה בצורה שהכי לטובה בשבילך. לאו דווקא שזה יהיה דבר טוב, אבל זה יהיה בסופו של דבר לטובה. לרוב באמת נבצר מעיננו לראות איך הלטובה הזה יוצא לפועל.. ולכן אנחנו צריכים להאמין.. לחזק את אמונתנו ע''י לימוד, על ידי קריאת סיפורים מדהימים של ניסים שאתה בחיים לא יכולת לתאר, כל הניסים שהיו בגוש קטיף, כל הניסים הקטנים- הנס הכי עצום וגדול שקורה בעצם כל שנייה. "את נושמת! את חייא וקיימא!" אנחנו לא מבינים את גודל העניין של זה.. אבל תחשבי ככה, עכשיו ברגע זה- עדיין יש לי תפקיד, עדיין יש לי דברים לעשות, אנשים לפגוש, אנשים שאני אשפיע עליהם ועל חייהם...
העולם עובד ככה שיש לנו צרות, אין ברירה- ישנם דברים פחות יפים בעולם. אבל אנחנו מקבלים כוח, אנחנו מאמינים שישנו כוח שבאמת יושיע אותנו, שכל הזמן נמצא איתנו. אנחנו מאמינים שהקב''ה פועל בצדק ואמת, ושאם קיבלנו קושי- זה לטובה.
זה לטובה, כדי שתוכלי להתקדם, כדי שתלמדי על עצמך ועל כוחותייך, כדי שתתקדמי להשם יתברך. שום דבר לא קורה סתם...
החוקים החדשים והמעיקים של ההורים- קשה לך לקבל אותם?!. אז תנסי לברר אותם! תנסי לבדוק מהיכן הם מגיעים, תדברי עם ההורים שלך, תראי למה הם קובעים אותם, אולי תיווכחי שהם באמת צודקים...
תנסי להתפלל לקב''ה, תדאגי לאחיך- אבל אל תשתגעי. תתפללי, תקווי בליבך שהכל יהיה בסדר, ותאמיני. תאמיני שגם אם חס וחלילה יקרה משהו, הכל לטובה. זאת פשוט עובדה, הכל לטובה, לא טוב. אבל לטובה!!
צרות בלימודים- יש לכולם. לזה עוד לא מצאתי פיתרון, פשוט לקוות לטוב ולעבור את השנים האלה עם הראש מעל המים.
המון ב''הצלחה!
אני הייתי אומרת...חיימשוגעים!!
אם עדיין לא מצאת תשובה טובה...מוזמנת בכיף לפנות אלמתו"ש
גם אלי......................................כיפה אדומה!!!אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים