בהמשך לשרשור הזה: הבדל בכמות האוכל בהנקה ובבקבוק? (לטובת הבקבוק...) - הריון ולידה
אז הרפתי וכו', וכמעט שבועיים אחרי, יכולה להגיד שקרה לנו נס פך השמן! 
קודם כל הורדנו כל ארוחה ל-120 מ"ל והחלטנו שאני שואבת רק בעבודה (בבית נטו הנקה, בלי לנסות לשאוב ארוחות בין לבין...) תוך כדי חישוב שיצא לי כמות של 3 מנות (120) ועוד קצת... ואת השאר נשלים ממנות קפואו (בודדות) שיש ואח"כ תמ"ל.
הורדנו ל-120, והגברת התחילה להשאיר אוכל! ימים שלמים אוכלת רק 3 מנות של 120 (כמו שצריך בעצם...) + ארוחה של 70 בערך קצת לפני שאני מגיעה. אז נשאר לי רזרבה, ולמעשה לא רק שלא השתמשנו במטרנה, גם לא היינו צריכים להשתמש במנות הבודדות שנשארו לי במקפיא...
(לשם ההשוואה, עד שהורדנו, היא לא היתה משאירה טיפה אחת (!) של אוכל מ-4 מנות של 150, אין לי הסבר הגיוני לזה...)
אבל אז הגברת פתאום אבדה את זה, החליטה שאוכלת רק אצל המטפלת ובבית כלום! לא יונקת, לא רוצה מבקבוק, לא רוצה לאכול! אה, וגם לא לישון... 3 ימים של טירוף, חשבתי שאני משתגעת. עד שפתאום נפל לי האסימון, אולי היא מדי שבעה? אולי לא טוב לה?
ביקשתי מהמטפלת שננסה למשוך בין הארוחות, שנגיע למצב שהיא אוכלת רק 3 ארוחות אצלה, כל 3 שעות, בלי עוד תוספים...
וראו זה פלא, קיבלתי את ילדתי חזרה 
היא חזרה לאכול נורמלי, חזרה לישון, חזרה לצחוק ולקשקש.
אז היו לי שבועיים של למידה אימהית אינטנסיבית, חשבתי שאולי יעזור לאי מי שאשתף במסקנות (תינוק בסופו של יום צריך סדר, גם בארוחות, ויש כמות הגיונית של אוכל שהוא צריך... אחרת זה משבש את כולו...)
ורוצה לשאול עוד, ברשותכן:
- מה יכול לגרום למצב של התמעטות פתאומית בחלב?
אתמול היבול בשאיבה היה דל למדי, בצורה קיצונית, בשונה מכל יום (ב"ה!). היום (אחרי שאיבה אחת) נראה שהמצב חזר לעצמו...
- ובימים כאלה (של מחסור בחלב) איך אני יודעת שכשהיא יונקת, היא מקבלת מספיק?
תודה לכולכן!

הודעת הנהלה- בבקשה להמנע מתיאורים