ספרו פדיחה או פעם של מבוכה שהיה לכםן אי פעם . ![]()
ותגיבו ![]()
ספרו פדיחה או פעם של מבוכה שהיה לכםן אי פעם . ![]()
ותגיבו ![]()
כשמישהי מציעה לחברה שלה אוכל ואת אומרת "לא תודה" וכולם מסתכלים עלייך

פדיחה שקראה למדריכה שלי שזה ממש פדיחה!!!!!!
היא הייתה אחראית על איזה שבת אחת עם הרבה בנות ואז בלילה
היא רצתה להעיר מדריכה אחרת שתחליף אותה ואז היא הלכה לחדרים שהצוות ישנו בה והיא הלכה למיטה שלה והתחילה לנער אותה
"קומי קומי " פתאום היא קולטת שזה הרב שהם הביאו לשבת והוא מתעורר ומסתכל עליה
היא תפסה ריצה של החיים והתפדחה ממנו כל השבת לא רצתה להעיף אליו מבט והתפדחהההההההההההה
יוו שהיא אמרה את זה כולנו צרחנו איזה פדיחותתתתתתתת
מסכנההההפיצוחיתהבית כנסת שלנו הוא כמו קראוון כזה ..
אז בחורף ההיתי מצוננת רצח ולפני שהגעתי לבית כנסת עברו קבוצה של בחורים (שאני מכירה)
וכאילו ראו שאני מצוננת ...(השתעלתי בצורה הזויה )
ואז בבית כנסת בעמצא 18 עשיתי איזה 5 אפצי ברצף ואז אני שומעת קול של אחד הבחורים (שאני מכירה)
אומר "לבריאות " חחח זה היה פדיחה ... יוו![]()
פעם בן דוד הגיע לבקר ונתן לו שם בדוי "יוסף" אז קיצר הלכנו לסיבוב ביישוב והם התקדמו הרבה
ואז צעקתי "יוסף" ובדיוק היו שם הקבוצה מהבית כנסת שאחד מהילדים קוראים יוסף
וצעקתי חזק וכולם הסתכלו כאילו "מה את קוראת לנו "? אצלנו לא מדברים עם בנים ..
וזה היה מפדח ואז קראתי עוד פעם יוסף חזק אבל הפעם אם שם משפחה ואז הם צחקו ...
יווו
עוד משהו מביך ... אתם מכירים את זה שאתם הולכים קבוצת חברים או חברות ואז אתם פוגשים עוד כמה ואתם רואים שהם מתלהבים ובאים לתת חיבוק וחושבים שזה לכם ואתם באים לתת וקולטים שהם נתנו לחבר או החברה שלידכם .. קיצר זה קורה לי הרבה וזה מביךךךךך![]()
ספרי בשמי.....
רק לפני זה תודיעי באישי
פיצוחיתבאמת יש לי 2 כאלה. (ולא כאן המקום לפרט אהמ אהמ.)
אבל יש לי עוד לפחות 1 טובה מספיק כמו הקודמות שאין ביניהם שום קשר..
אבל בלי קשרפיצוחיתאבל לא כאן..
עליתי לעזרת נשים, ואחרי כמה דקות ירדתי, בשביל לצאת מהבית כנסת...
אני פותחת את הדלת.
אופסס- זה לא הדלת לבחוץ, זה הדלת לעזרת גברים...
והרב של החטיבה עומד מולי![]()
ברחתי![]()
1. לרב שלנו יש תמיד משפט '' 90% מהשאלות נעלמות עד סוף השיעור'' ופעם אחת הוא אמר יש לי חבר שאמר לי פעם או רני מכיר מישהו שאמר פעם ואז את המשפט שלו, אז פעם אחת הוא אמר את זה ואז פתאום היה שקט בכיתה ועניתי לו ''הרב, אבל אתה תמיד אומר את זה''
2. פעם חברות של חברה שלי התקשרו אלי ועבדו עלי שהן שדכניות ושיש להן שידוך בשבילי ושהן דיברו עם המחנכת שלי והיא דיברה בשבחי, שהוא מישל''ץ, וקוראים לו רועי כהן, הוא בכלל לא קיים זה היה בכלל מספר של אחת מהן ושניה לפני שהתקשרתי אליו/ שלחתי הודעה, הן התקשרו להגיד לי שעבדו עלי...
3. פעם מתחתי את הידיים באמצע הרחוב ובטעות נתתי מכה בבטן לחרדי שבדיוק ירד מהאוטובוס.
4. חברה שלי עבדה עלי שהיא עוברת אולפנא והאמנתי לה
יש עוד מלא שזה פשוט שחברות עבדו עלי וזה באמת דברים מפאדחים, אני אשאל אותן ואכתוב עוד...
4 גם לי קרה![]()
נכון לינץ'?
אז חברה עבדה עלי שרוס לינץ' זה פסטה עם שמנת פטריות ולינץ' זה פסטה ואז היא אמרה שזה החריד את חברה שלה ולא הבנתי למה זה החריד את חברה שלה...
טאטעעחחחחחחחח אם זה את![]()
![]()
![]()
אחותי וחברה שלה (הם בכיתה ה') ישבו על איזה עץ ודיברו פתאום הם רואות מלא בחורים דוסים מתחילים להתאסף סביבם. בהתחלה הם לא הבינו מה נסגר עד שהם קלטו שהם מתפללים מנחה מתחתיהם(!)
הם מיד ירדו וברחו משם!!!
פאדיחה רצח....
משיח!!!@אריאלניקית לך יש המוןןןןןןןןןןןן פאדיחותתתתתת
משיח!!!@אריאלניקיתת לך המוןןןןןןןן פאדיחותתתתתתת

משיח!!!@אריאלניקיתת לך יש המוןןןןןן פאדיחותתתתת

יאלה שתפי אותנו

שנה שעברה הייתי במסעדה,היו שם מלאא אנשים ולחץ מטורף..
אחד המלצרים הנייח חצי על השולחן חצי באוויר,מגש עם איזה שבע צלחות והמון לכלוך..
וכמובן,איך לא,אני הייתי זאת שעשתה סיבוב וניתקעה במגש העמוס הזה![]()
![]()
כמובן שהצלחות נישברו..לאמבינה איך לא יצאתי משם כלה..![]()
הכל בסדר.. הגבתי בהומור..מדבר הלב.![]()
![]()
![]()
![]()
!!אריאלניקיתת
מי לה' אלי![]()
פם קודמת כשכתבתי אתזה התלוננו ומחקווווו
אריאלניקיתתזה היהבקטע שיש פה אנשים נורא מצחיקים וזה טוב!
למה לקחת את זה כ''כ ברצינות??
שרוטים זה לא משהו רע...
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!