אני יכתוב לך לצערי קצר. אני בטיול...
בתור חבר קודם כל תבהיר לו שלא רק הוא מתמודד עם זה וזו תופעה רחבה מאוד שלצערינו קורה לרבים מאוד.
דבר שני, כמו שאתה צריך לשמור על עניים מנשים הוא כרגע צריך לשמור עניים על גברים. לא להכנס עם גברים למקווה, למעיין, כמובן אם הוא בפנימייה שישמור על עצמו.
דבר שלישי, שלא ידבר על זה עם עוד אנשים! גם כדי לא להכניס אותם רגשית למציאות של משכב עם בני אותו המין, וגם פיזית, שזה לא יקרה להם. שיםצלב שלרוב כשנכנסים לזה רגשית אז זה גם עלול לקרות פיזית לכן יש להזהר כפליים.
דבר רביעי, טיפול. לא לפחד, לא לחשוש. זה נצרך זה חשוב וזה מציל חיים. יש מלא סוגים של טיפולים. יש כמובן כמו שאמרו את הדרך טיפול של בית הספר לייעוץ תורת החיים שהיא דרך טיפול מומלצת שאני מכיר מאוד טוב. לא ממליץ על עצת נפש. יש לי מספרים של הרבה מטפלים, תוכל לפנות אלי באישי ואמליץ לך על ספציפיים.
דבר חמישי, לא ליפול ליאוש. אני יודע, זה קשה, זה מורכב, וזה ממש לא פשוט. אבל שיעשה הכל כדי לא להכנס למצב של יאוש. זה רק מוריד ומדרדר עוד יותר, וזה רק עלול לקחת את המקרה למקום יותר נמוך ושלילי.
מוזמן בשמחה לפנות אלי באישי לשאלות, וכמו שאמרתי כתבתי קצר, בין מסלול למעיין. מחילה.
שמור על עצמך. בהצלחה!