מרגישה פשוט כלום, אפס! אז נכון שידעתי שכשיש ילד יש פחות זמן, ושהבית לא מטופטפ, ולוקח זמן להסתגל למערכת החדשה. אבל כמה??
כבר עברה חצי שנה, כל היום אני עייפה (הברזל וכל השאר בסדר, זה פשוט מחסור בשינה... ב"ה הילד דורש את שלו), מסתובבת בבית כמו זומבי, לא עושה כלום, לא מגיעה לכלום. ומרגישה רע עם עצמי כל כך!!
והחזרה לעבודה לא עשתה את זה יותר קל... בכלל...
ועכשיו שבת, לא עשיתי כמעט שבתות בבית מאז הלידה, לא מצליחה להגיע לזה, וכל כך רוצה שבת בבית...
הבעל מקסים, ותומך ועוזר, אבל גם עמוס מאוד (שנינו במקומות תובעניים מאוד, אבל אין ברירה, המצב הכלכלי לא מאפשר לנו לרדת עוד... אני ירדתי קצת מהמשרה שלי אחרי החל"ד, אבל גם ככה זה יותר מדי...)
ואין לי כוח!! מרגישה שאני נופלת... מנסה להאחז...
תגידו לי שזה עובר, שלוקח זמן, שחצי שנה זה לא הרבה, שבסוף נהיה יותר טוב, בבקשה!
ועוד משהו, שברתי את היד בצורה קשה לפני חודש, זה לא עוזר לעניין, לעשות כל דבר עם יד מגובסת ומקובעת... וכואבת....
תתנו לי רעיונות לדון לכף זכות את האחיות שלי, יש לי 2, נשואות וגרות קרוב אלי (מרחק 4-5 דק' הליכה), אמהות וותיקות כבר, יש להן ניסיון, עושות שבתות בבית, מארחות הרבה, ואני אף פעם אף פעם לא ברשימת מוזמנים (אולי פעמיים הייתי אצלהן בשבת מהחתונה, אבל כשאני מזמינה אלי הן באות בכיףףף, למה לא?), הן מתארחות אחת אצל השניה הרבה בשבתות ואף פעם לא חושבות אולי להזמין גם אותנו (ועוד כשהיינו זוג צעיר), נכון הן לא חייבות לי כלום, אבל תודו שזה קצת מעליב שאנחנו גרות כ"כ קרוב, וזה לא קורה...
ועכשיו עם היד, ועם כל העייפות, כל כך רציתי לעשות שבת בבית השבת, אפילו רמזתי להן (אין לי סיכוי להצליח לבשל, בעלי עושה את המקסימום בין עבודה, לנקיונות, לכולל ערב והוא עוזר המון!) וכלום. אחת נוסעת לשבת, ואחת בעלה רוצה לאכול עם חברים.
דקה אחרי שהודעתי להורים שאנחנו באים (גם) השבת, היא התקשרה לשאול אם אנחנו רוצים לבוא לשבת...
זה כ"כ ביאס אותי....
אוף, אין לי כוח!
ועוד)