בחודש האחרון - לילות לבנים.
האם זה נורמלי או שאני עושה משהו לא נכון?
(הגדול שלי ישן לילות מגיל 0, קם לאכול וחזר לישון)
מה שקורה הוא, שהוא קם כל 3 שעות לאכול, ולרוב כל שעתיים/שעה וחצי.
אחרי ההנקה לוקח לי לפחות שעה!! ולרוב סביב שעה וחצי (!!!!) להרדים בחזרה.
הוא עייף, מנמנם, אבל לא נרדם.
אני כבר חודש ישנה 4 שעות בלילה עם הפסקות (יש לילות שאני ישנה חצי שעה פה, חצי שעה שם)
ובבוקר הבחורציק לא ישן, או רק מנמנם, על הידיים או לזמן קצר (כבר התייאשתי לנסות לישון, חוטפת את הדקות האלה לארגון הבית)
ישן בעיקר אחה"צ כשאני עם הגדול.
אני תשושה.
ניסיתי עיטוף, שירים, דפיקות על הגב, שששש, מטרנה, חיתול בד, חיתול בד עם חלב שלי... מוצץ יש כמובן.
(תנו לי להוציא קיטור? אתמול בלילה בעלי החליף אותי פעם ראשונה, אחרי ההנקה שלוקחת חצי שעה הבאתי לו את הינוקא. היום הוא הלך סהרורי ובקושי תיפקד, בקושי עזר לי במטלות המעטות מאוד שיש לו בבית, והיה עצבני.
ואני ככה חודש... וכל החודש הזה הוא משדר לי שאני לא בסדר כשאני חסרת סבלנות, או מדוכדכת, או מספרת לו כמה קשה לי. בשביל זה אני הרי בחופש... אז שאני לא אעיק בבקשות כמו- קח את הילדים רגע, אני מתהההההה לישון.
כשהוא התבכיין היום כמה הוא עייף, ואמרתי לו שיבין אותי, גם על זה הוא התרגז. שאני לא אמפתית לקושי שלו ורק חושבת על הקושי שלי.)
מניחה שבאמת כל אחד מגיב אחרת לקושי הזה וייתכן שקשה גם לו לראות אותך כך משתגעת מחוסר שינה. נשמע שצריך לשבת ולדבר על המצב וכמה חשובה לך התמיכה שלו כדי לעבור את התקופה בצורה כמה שיותר שפויה. ממש להסביר איך כל עזרה קטנה שהוא לוקח את הבכור גורמת לך להיות אחר כך יותר נינוחה, אמא טובה יותר ועל הדרך גם אשה טובה יותר...