הקשר שלנו ב"ה טוב מאוד, ואין הכוונה לומר שאין בנינו עבודה... יש, ועדיין אנחנו אוהבים ועובדים. שני אנשים שרוצים לעבוד...
אני בתקופה עמוסה של מבחנים ועבודות, אבל מאז שהכרנו לא חושבת שהיה יום שלא דיברנו או התכתבנו... המפגשים בנינו ארוכים מאוד, וגם השיחות טלפון הם שעתיים בממוצע לפחות ביום.
אפילו ביום שליוויתי את החברה הכי טובה שלי, כשלא היה לי טיפת זמן לנשום (וזאת לא מליצה) מצאתי לי זמן לשלוח לו הודעות... בבוקר ובערב או משהו כזה. ובאמת לא היתה לי שניה אחת לנשום.
אני מאוד חוששת מקשר כזה שבו אנשים מנסים להשיג משהו, וברגע שהם משיגים אותו הם חושבים שהכל בכיס שלהם והם יכולים לזרוק...
מבחינתי, גם אחרי האירוסים וגם אחרי החתונה, גבר צריך להיות גבר ולחזר אם הוא רוצה שתהיה לו אישה שהיא אישה.
אתמול היה לי יום שלם של עבודות, והוא היה בעבודה מאמצת כזאת של יום שלם...
אז הוא שלח לי הודעה בבוקר של "יום טוב בהצלחה" וכו'... לא כותבת את הנוסח המדוייק...
כתבתי לו משהו איחולי בחזרה.
מאז במהלך כל היום הוא לא שלח אף הודעה ולא התקשר... גם לא ברבע ל1 בלילה.
אז שלחתי לו הודעה שאני מקווה שהיה לו יום עמוס בטוב עד כדי כך שלא היתה לו שניה לשלוח לי אות חיים לילה טוב לב ונשיקות. הוא לא הגיב, והתחלתי לדאוג...
אחרי שעה בערך התקשרתי והוא לא ענה.
שלחתי לו הודעה שאני דואגת, ושאין לי זמן לדבר, רק רוצה לדעת שהכל בסדר.
בבוקר כשפתחתי את הפלאפון ראיתי שב3 בלילה הוא החזיר לי שהוא לא היה ליד הטלפון ושהיה לו יום מטורף...
אני מבינה.
אבל אני רוצה שמישהו יבין גם אותי כי אני קצת כועסת ולא רוצה להוציא את זה עליו, ולכן אני צריכה אוזן של אישה רגישה ומכילה.
אני קצת פגועה... כי אני לא מצפה שיהיה זמין 24/7.
אבל אני לא מבינה איך יום שלם הוא לא שלח הודעה?
אז מה אם היה לו יום מטורף... לא היתה לו שניה אחת לשלוח לי לילה טוב או משהו?
זה מרגיש כאילו הוא נכנס לאיזה עולם אחר ושכח ממני. זה נותן לי תחושה כאילו אני לא מספיק חשובה או מעניינת אותו כדי שיקדיש לי שניה מהיום שלו.
אתן מבינות?
אני לא רוצה להעיר לו, כי מספיק היה על מה לעבוד השבוע... ולפעמים יש לו טעויות אז אני לא רוצה להכביד עליו עם הערות.
אבל היום הוא שלח לי הודעות של בוקר טוב ואיך היו המבחנים אבל ממש לא התחשק לי לענות לו, אז הגבתי יחסית בקרירות כי הייתי עדיין קצת פגועה.
ואז הוא שאל שאלה, אחרי כמה זמן הגבתי לו והוא היה מחובר ויצא,
כתבתי שם שקצת נעלבתי מזה שהוא יום שלם לא הקדיש לי שניה מזמנו...
והוא כביכול לא ראה את זה (למרות שיש לו אייפון והוא יכול לראות את ההודעות בלי להיכנס)
ומאז הוא לא הגיב וזה נותן תחושה שהוא דוחה אותי קצת הצידה, אז מחקתי את ההודעה הזאת, כי לא רוצה להיות פגיעה מולו כרגע כשהוא אפילו לא מתייחס...
ממש לא כיף לי.
ואני יודעת שצריך לדון לכך זכות, אבל באמת אני לא מבינה את ההתנהגות הזאת...
אשמח לתגובה נשית מכילה, או גברית מכילה... העיקר מכילה ומבינה, ואם יש עצה אחרי זה, גם זה יעזור. תודה!