אשמח לשמוע את העצות שלכם-טל מורי

אני בת חמש עשרה, והתחיל לי חצ'קונים בערך בכיתה ז', בהתחלה זה היה פצע פה ושם, ובקושי ראו את זה, אבל עכשיו כבר התחיל להיות לי יותר, ואפילו די הרבה, ואני בבאסה ממש גדולה מזה, הקטע הוא שחשבתי להתחיל רואקוטן כבר בתחילת השנה אבל פחדתי מכל ההשלכות, ניסיתי משחות וסבונים, אבל ברור שלא עזר.. ובגלל שמאד אכפת לי איך אני נראית התחלתי לשים מייקאפ כל יום (שמייקאפ זה כולל כבר את כל האיפור, כי זה מגעיל רק מייקאפ..) כבר איזה חודשיים שאני פשוט לא יוצאת מהבית בלי איפור, וזה ממש מבאס אותי כי אני רק בת חמש עשרה, ואני פשוט כבר התמכרתי לזה ולא יכולה לראות את עצמי בלי איפור.. והכי כיף להיות טבעית.. אני לא יודעת מה לעשות, אתם ממליצים לי לקחת רואקוטן? אני ממש סובלת מהחצ'קונים האלה.. סורי על החפירות ואשמח אם תענו לי ותתנו לי עצות..

היייאירוש
אני אישית גם הייתי עם חצ'קונים מאזור כיתה ז-ח, כמובן שניסיתי כל מיני משחות ודברים אבל תכלס זה לא עזר יותר מידי.. בשביעית החלטתי שנמאס לי, הלכתי לרופאת משפחה שגם היא נתנה לי איזשהי משחה וכמובן- לא עזר יותר מידי.. אז ביקשתי ממנה להתחיל רקוטאן. היא זרמה איתי, הסבירה לי את ההשלכות ובאמת לקחתי באזור ה5 חודשים עד שעבר לי, והיום אני מבסוט..
אז מה הבעיה? זה תרופה שנחשבת "חזקה", אז חשוב שתהיי מודעת להשלכות, שהם; בדיקות דם כל שבועיים, לא להיחשף לשמש (אני ממליץ לך לחכות לתשרי ולקחת בחורף- כמו שאני עשיתי), לא לעשות יותר מדי פעילות גופנית (אני חושב שמותר ריצות, אבל לא לקרוע את עצמך), לשתות המון, והכי מבאס- המון חלקים בעור מתייבשים, אז צריך לשים המון קרם לחות באזורים שאנחנו לא רוצים שיתייבשו, וזה כאב ראש.. באופן כללי אני ממש ממליץ על זה כמובן אחרי הסבר עם הרופא וכו'.. בהצלחה!
...לב סדוק

אם מפריע לך החצ'קונים, לכי על כדורים.

עשרה חודשים(או פחות מזה) יהיה לך קצת פחות נחמד אבל אחרי זה יהיה ממש כיף, להיות בלי חצקונים!

רק כדאי לפני זה לראות מה הסיבה לחצ'קונים.

אחרי שאת אוכלת דברים מסויימים יש יותר חצקונים? (שוקולד, בורקסים..)

נראה שיש לחצ'קונים קשר הורמונלי?

אם התשובה על שתי השאלות היא לא,

ובאמת כמו שאת אומרת מפריע לך ממש,

אני הייתי לוקחת רואקוטן.

ודבר נוסף-

יש דברים שממש עוזרים לחצקונים אבל לא ברמה של רואקוטן.. מצד שני אין תופעות לוואי.

יש גם כדורים חלשים ממש שעווזרים..

מוזמנת לאישי אם את רוצה. יש לי די הרבה ניסיון עם החצ'קונים

זה לא רק שוקולד או בורקסיםניגון הלב
צריך להבין שחצ'קונים באים כתצואה מהורומונים שמופשעים מתזונה לא נכונה ומאורך חיים לא מתאים וכמובן גם מהנפש והגנטיקה
אישית ב''ה אין לי הרבה אבל מבינה לגמרי את מי שיש לו ואת התחושה (אח כזה) ממליצה לך לנסות לצרוך כמה שפחות מזונות מעובדים, אוכל רחוב וג'אנק פוד
מה שאפשר להכין בבית מכינים בבית שתדעי מה את מכניסה לתוך הגוף שלך
אור השמש ידןע כמחטא אבל גם אליו צריך להיחשף בזהירות עם הגנה מתאימה תדאגי להישאר שמחה (אני יודעת, הזוי ;) ) תצאי תבלי וכל מה שגורם לך אושר
עוד דבר: איפור ותכשירים לא מתאימים יעשו נזק הרבה יותר גדול זאת תקופה שעוברת כולנו נראים ככה אל תתביישי ושזה לא ימנע ממך להנות
הכי חשוב לא לגעת בפנים בידיים לא נקיות ולא לנסות לפוצץ!
הכדורים האלה אומנם יכולים לעזור אבל לא לכולם לכי להתייעץ עם רופא עור יכול להיות שמשהו אחר יעזור לך
אצלנו למשל משתמשים במשחה על בסיס צמחים וזה עובד כמו קסם
טוב בעיקרון לפי מה שידוע לי זה מאודמשקפת

גנטי כולמאר שאם להורים שלך היה כנראה שגם לך יהיה 

אבל אפשר בהחלט להוריד את הכמות אם מפסיקי לאוכל דברים כמו שוקולד

לכימתנחלת גאה!
לרופא עור. קודם כל תיראי מה הוא ממליץ. יש לו ניסיון... בהצלחה!
ריקוטן, אצל רופא עור.משתדלת יותר

גם לי ישכפכף פוזל

ויש לי הרבה...

אני לא לוקחת ריקוטן אפילו שאני מאוד רוצה..

אבל יש לזה גם המון חסרנות ובמיוחד לבנות, אבל זה גם מאוד קשור לגנים...

תשאלי רופא עור

לקחתי ריקוטן.. שווה את זהתלתלין
מפחדת קצת..כפכף פוזל

תודה לכוווולם!!!!!טל מורי

תודה לכל מי שכתב לי!! בעיקרון נראה לי שאני אקח.. למי שכתב לי לשאול רופא- חחח.. ברור שאני אשאל רופא, אבל הרופאים מאד בעד רואקוטן ככה שאין סיבה שהרופא יתנגד.. וכן, אני כנראה אתחיל בערך בתשרי, תוודה עזרתם לי!!

שכחתי עוד שאלה-טל מורי

בזמן שלוקחים את הרואקוטן יוצא כמויות פצעים??

זאת שאלה לרופאניגון הלב
הרופאים בעד תרופה במקרה שזה מתאים וצריך אותה לא סתם דוחפים אותה (במיוחד לא לבני נוער)
כן, חודש וחצי ראשונים יוצאמשתדלת יותר

אחכ זה מתחיל לסגת, זה ממש שווה את החודש הזה. 

זה לא בריא לכבד לכן כל חודש עושים בדיקת דם לראות אם הכל תקין ובסדר, ברגע שטיפה חוששים לסכנה הרופא לא מאשר לך עוד ריקוטן. וזה רק ע''י מרשם רופא. אז תהיי עקבית ותעשי בדיקות חודשיות. 

אבל חכי לחורף בקיץ לא מומלץ. כי אסור להיות בשמש. 

לחטא מידי פעם עם אלכוהול - מעלים הכל!זויתןאחרונה

בדוק!

כל פעם שמתחיל משהו - לחטא בקטנה את המקום בצמר גפן ואלכוהול. וזה נעלם!

בדוק ומנוסה.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך