
יו"ר הבית היהודי, נפתלי בנט, תוקף הערב (מוצאי שבת) את השמאל הישראלי שמסרב להציע אלטרנטיבה בעקבות קריסת אוסלו.
"השמאל הפך להיות ה'דובי לא-לא' של ישראל", קבע בנט. "הנחתי תכנית מעשית על השולחן, להחלת החוק הישראלי על השטחים בשליטת ישראל, כמו גוש עציון, בקעת הירדן, מעלה אדומים, גוש עוטף נתב"ג וכל ההתיישבות היהודית בשומרון וביהודה.
מאז הנחת התוכנית אני שומע מהשמאל קריאות 'לא, לא', תרחישי אימה על חרמות, אינתיפאדות, קריסת הרשות ועוד. כל יום מוליד את תרחיש האימה החדש", אמר בנט.
"רק דבר אחד אינני שומע: אלטרנטיבה. לאחר שתפיסת אוסלו קרסה בלהבות תוך אובדן של למעלה מאלף ישראלים שנרצחו בתל-אביב, ירושלים וחיפה, ולאחר שרעיון הנסיגות החד-צדדיות התפוצץ עם אלפי טילים שנורו מעזה לשדרות, אשקלון, באר-שבע, אשדוד ואף תל-אביב. הגיע הזמן לקדם את האינטרס הישראלי ולהציע אלטרנטיבה״.