
חומרים:
1 ליטר חלב
כוס קורנפלור
כוס מים
4 כפות סוכר
200 גרם שוקולד
1 מכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
הכנה:
מחממים את החלב עם הסוכר. כשהחלב חם, מוהלים את הקורנפלור במים ומוסיפים לסיר. מערבבים תוך כדי בחישה עד שהחלב מסמיך.
מוסיפים שוקולד שבור לקוביות, ומערבבים עד שכל השוקולד נמס והתערובת אחידה. מחלקים לגביעים ומקררים. מקציפים שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר. מזלפים תלוליות קצפת על מעדן השוקולד ומקררים.
פורסם בפנימה
לרכישת מנוי לחצי כאן