
חומרים:
2 כוסות אורז רגיל או מלא
4 כוסות מים
מלח
2 כוסות חלב
½ כוס סוכר
2‑3 טיפות מי ורדים
להגשה: חמאה, סוכר וקינמון
הכנה:
שמים בסיר את האורז, המים והמלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר עד שהמים נספגים באורז. מוסיפים את החלב והסוכר ומערבבים. מתבלים במעט מי ורדים. מוזגים לקעריות ומגישים עם סוכר וקינמון ומעט חמאה.
לגיוון:
- אם אתם לא סופרים קלוריות וכולסטרול - החליפו חצי כוס חלב במְכל שמנת מתוקה.
- לגרסה פרווה משתמשים בחלב סויה בטעם וניל.
פורסם בפנימה