ידידיה קלרמן ז"ל עם רעייתו הטרייה קסם
ידידיה קלרמן ז"ל עם רעייתו הטרייה קסםצילום: פייסבוק

הצעיר שנהרג הבוקר (חמישי) בתאונת דרכים בעיירה פאי שבצפון תאילנד הוא ידידיה קלרמן, תושב נוף איילון בן 25.

קלרמן שנישא לפני כשנה טייל בתאילנד עם רעייתו, קסם, במסגרת חופשת "ירח דבש". הוא צעד עם אשתו ברחוב בפאי, כאשר רוכב אופנוע שיכור נסע על המדרכה במהירות - ודרס אותם.

ידידיה עבד כיועץ משכנתאות וצלם אירועים. הוא שירת כקצין בחטיבה 401 של חיל השריון - ולחם במבצע "צוק איתן" ברצועת עזה. משרד החוץ, זק"א ושליחי חב"ד פועלים להבאת גופתו חזרה לקבורה בישראל.

בחודש שעבר נהרג יגאל טישמן צעיר כבן 29 שבילה עם רעייתו חופשת "ירח דבש", בתאונת אומגה בהונדורס. התאונה על מתקן האומגה התרחשה ככל הנראה לאחר שהשניים התנגשו זה בזה במהלך הגלישה על המתקן.

האישה, שיר פרנקל-טישמן, נפצעה קשה, עברה ניתוח לייצוב מצבה והועברה במטוס אמבולנס לקבלת טיפול בעיר פורט לודרדייל בפלורידה, ארה"ב.