בעקבות מיזם גיוס ההמונים של ארגון עד כאן שמתקיים בימים אלו, פונים הרב יהושע שפירא והרב אליקים לבנון לציבור בבקשה לתמוך בארגון.

הרבנים מסבירים בדבריהם את החשיבות הרבה שיש בתמיכה לארגון ואומרים כי המדינה כולה מרוויחה מהפעילות של הארגון.

"ארגון עד כאן עוסק בדבר חשוב מאין כדוגמתו, ובימים אלה, כפול כמה" מסביר ראש ישיבת רמת גן, הרב יהושע שפירא.

לדברי הרב, "יש עמותות רבות בשמאל הישראלי שמנסות לעקור את היהדות של המדינה, בדרכים כאלה ואחרות שגורמות נזקים כבדים מאוד. גם אנחנו בישיבה נהנינו מאוד מהפעילות של 'עד כאן' שהצילו אותנו מכמה מהמורות וכמה מוקשים שהיינו עלולים ליפול בהם. אני חושב שרבים מתנועות הימין והתורה והקדושה בישראל ניצלו בזכותם, והמדינה הרוויחה המון".

"אני בעצמי וודאי תורם ואני קורא לכל מי שיש לו לב יהודי וחרד ליהדותה של המדינה לתרום גם כן ולהשתתף במעשה הגדול והקדוש הזה. אשרי מי שזוכה להיות שותף וחלק למאבק על יהדות המדינה, למאבק כנגד כל מיני זרועות של שמאל, של אומות העולם שמנסות לעקור את היהדות. נהיה כולנו שותפים במצווה הגדולה הזאת" הוסיף הרב שפירא.

לתמיכה בפעילות ארגון עד כאן לחצו כאן

רב השומרון הרב אליקים לבנון מצטרף אף הוא לקריאה ואומר כי "תנועת עד כאן היא תנועה אדירה וחיובית שצריכה לגדול. אנחנו היום במדינת ישראל מותקפים ומוקפים אויבים ובראשם הקרן לישראל חדשה, שרוצה לראות מדינת ישראל חדשה. ארגון עד כאן עובד נגד הקרן הזאת ונגד עוד עשרות קרנות דומות שהמגמה שלהם להפוך את מדינת ישראל, לשנות את דעת הקהל, למצב את מדינת ישראל כמדינת טרור ואת הפלסטינאים כשוחרי שלום. תנועת עד כאן חודרת לכל המעוזים הגדולים ביותר בתעוזה גדולה, בדמיון רב ביותר, ועושה נפלאות וחושפת את פרצופם של כל הנוכלים והחושבים עלינו רעה".

"תנועת עד כאן זקוקה למשאבים עבור להתפתח, להתקדם ולמנף את מדינת ישראל לכיוונים טובים. אני קורא לכולנו להיות שותפים בתרומה שיש בה ממש לתנועה החשובה הזו שיש לה תפקיד חשוב מאוד בגאולה", הוסיף הרב לבנון.

בימים אלו יצא הארגון לקמפיין התרמה במטרה לגייס כסף על מנת שיוכל להמשיך לפעול בפעולותיו השונות. בין הפעולות שמתכנן הארגון לעשות בתקופה הקרובה: פעילות עומק נגד ארגוני ה-BDS, נגד ההשתלטות של הרשות הפלסטינית על שטחי C, נגד ארגוני "זכויות אדם" פלסטינים המקושרים לטרור וארגונים ישראלים אנטי ציוניים. קריאתם של הרבנים מצטרף לקריאה של חברי כנסת וראשי מועצות שקראו גם הם לתרום לטובת פעילותו הברוכה של עד כאן.

לתמיכה בפעילות ארגון עד כאן לחצו כאן