
מרכיבים לבסיס העוגה:
- 100 ג' חמאה
- 100 ג' סוכר
- 2 ביצים
- 100 ג' שוקולד מריר
- 5 ג' וניל
- 35 ג' קמח ללא גלוטן
מוס ריבת חלב:
- 5 ג' ג'לטין
- 25 מ"ל מים קרים
- 320 ג' ריבת חלב
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
קראנץ':
- 100 ג' שוקולד לבן
- 20 ג' פתיתי קוקוס קלוי
ציפוי העוגה:
- 160 ג' ריבת חלב
- 15 מ"ל שמנת מתוקה
אופן הכנה:
בסיס - מניחים את השוקולד והחמאה בקערה, למיקרוגל.
טורפים פנימה סוכר ותמצית וניל. להוסיף ביצים ושאר מרכיבים.
יוצקים בתוך תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים בחום תנור 160 מעלות.
קראנץ' - מניחים את השוקולד בתוך קערה למיקרוגל,
מערבבים פנימה את פתיתי הקוקוס ויוצקים על גבי בסיס הבראוניז בשכבה אחידה.
מקפיאים עד השלב הבא.
מוס ריבת חלב - מערבבים את הג'לטין יחד עם המים הקרים. מניחים את ריבת החלב בקערה למיקרוגל לריכוך. מקציפים את השמנת המתוקה, בהדרגה מוסיפים את ריבת החלב. מערבבים 2 כפות מהקצפת לתוך קערית הג'לטין המומס. יוצקים את המוס על גבי הקרנץ' שבתבנית ומקפיאים למשך ארבע שעות עד שלב הציפוי.
ציפוי - מניחים בקערית חסינת חום את ריבת החלב יחד עם השמנת המתוקה, מחממים כדקה במיקורגל לחימום וריכוך, מערבבים היטב ויוצקים בצורה אחידה על פני המוס. משיבים למקפיא להתייצבות.